Legacy Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 mam plictisit. vreau sa fiu stapanul absolut al lumii. Vreau sa ma proclam dictator pe tot pamantu.astept sugestii din partea voastra
andypopa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Run for president in every country possible.
Legacy Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 E imposibil asa cevae posibilas opta pt AFrica...angajez canibali africani ieftini....si cuceresc lumea.Africa=multzi si ieftini....il iau pe umaga mercenar
sylv Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 il iau pe umaga mercenar :rofl1: sigur cuceresti lumea asa word TyreXel ..e imposibil sa cuceresti lumea ..totusi cu ce scop ai facut acest topic ?
xtm Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 .totusi cu ce scop ai facut acest topic ?Sa vedem cum cucereste lumea:DEu m`am gandit sa le zic la chinezi ca le dau 3 boluri de orez pe zi,cred k e destul de buna oferta fatza de 1 bol cat le`o fost promis:D :beer: Si o sa am a huge army of hungry chinise,u can`t beat that:D
bunny Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 on your way to conquer the whole world :rofl1: funny
[Anti-AntiSpam]black Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 du-te si arunca-te in ocean.. gaseste titanicu`.. pun`te colo in fatza si striga "i'm the king of the world!!"hf :right:
Uzur Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Furi tevi de apa si din ele iti faci bombe nucleare Offtopic: +1
sKiLL_™ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 meri in laboratoru lu` professor utonium, faci un bionicle shield si un absolut nuke cannon portable +11. vei fi invincibil si poti omora oamenu cu un singur buton. Eu asa as proceda ...
clona69 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 mam plictisit. vreau sa fiu stapanul absolut al lumii. Vreau sa ma proclam dictator pe tot pamantu.astept sugestii din partea voastrainca un exemplu din ce poate face timpul liber...meri in laboratoru lu` professor utonium, faci un bionicle shield si un absolut nuke cannon portable +11. vei fi invincibil si poti omora oamenu cu un singur buton. Eu asa as proceda ...:blink: :blink: :blink:spitalu 9 sectia linkmania.uhm pana candidezi la presedentie te plictisesti din nou :Dfa un virus, get nuke ;) who cares ...P.S. daca tot ai atat timp liber, studiaza si gramatica lb. romane ti-ar prinde bine :P
MobiuS Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 la cat esti de BUT +11+ full op cuceresti pamantu numa traind pe el
Angel of Darkness Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 mam plictisit. vreau sa fiu stapanul absolut al lumii. Vreau sa ma proclam dictator pe tot pamantu. astept sugestii din partea voastra Asteapta ... PS : Mass-Media asta :lol:
IceMan Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 te-ai plictisit de viata? pacat...viata e scurta, traieste-o din plin, atat cat poti.si sa nu mai faci topicuri aiurea.