techno Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 acum cateva zile am avut un vis straniu..am visat ca eram elicopter ..
_alexa_ Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 mie iar mi-e rusine sa spun ce-am visat ultima oara :love1: penultimul vis a fost un cosmar :( cineva drag patzea ceva rau :(
Legacy Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 nopatea asta am mancat arahide invelite in cicolata la un supermarket yummy yuumy ..erau pe gratis
Ayana Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 noaptea asta am visat ceva.. cu cineva... nu lusinos dar totusi so so sensitive :"> LE: @Thade ca si in sig-ul tau?
Thade Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 eu noaptea care a trecut am visat ca eram cu serenity... nu lusinos
user000 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 io ieri seara am visat ca am mers cu masina si am facut accident...da nam patit nimica ca am sarit din masina ca in matrix...oricum taicamiu mio zis astazi ca vrea sa facem o excursie in ungaria...si mi frica sa ma duc
maddogg Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 odata nu de mult am viasat ca ma muscat un sarpe de abdomen si ma-m trezit cu muschi incordati
Guest B|aDE_Kn!ghT Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 odata nu de mult am viasat ca ma muscat un sarpe de abdomen si ma-m trezit cu muschi incordati 24.gif:rofl1:-----------------------------------------------------------------------------------------Aseara am avut un vis umed :wub:
iNm Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Am visat ca am luat bataie ... ( si nu e prima data ) cred ca urmeaza ceva :lol:
bogz Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nu mai tin minte ce am visat.....Cel mai straniu din vis este ca cunosti pe cineva fara sa ii intrebi cum il cheama, iar cand te trezesti si habar nu stii cum il cheama pe cineva in vis.....:blink:Alte vise interesante poate sa fie deja-vu, un semn, sau chiar ti se intampla ceva exact pana trezesti de exemplu 3, 2, 1 si te trezesti. Incredibil!
THuG-Radu Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Cel mai straniu din vis este ca cunosti pe cineva fara sa ii intrebi cum il cheama, iar cand te trezesti si habar nu stii cum il cheama pe cineva in vis.....:blink: Patesc si eu asa des ! Visez ca is cu niste fete (in fiecare vis alta fata), ne intelegem super, suntem impreuna, bla bla bla, ea e super in vis, totu ok si cand ma trezesc, imi amintesc de vis si stau si ma intreb : "oare cine era aia ? "
InGeLiTzA*LeA Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Acum cateva zile am avut un vis ciudat, cel mai ciudat de pana acum :crybaby: . Partea reala: am un prieten pe net cu care ma voi intalni curand la Buc :D ; am un var mai indepartat (are bunicii la mine la tara) pe care nu l'am vazut de vre'o cateva luni desi e cu mine in liceu (face dupamasa). Visul: eram intr'o autogara si asteptam autobuzul, aveam bagaje si stiam ca ma duc la tara, acolo m-am intalnit cu o prietena din copilarie (vara cu ala de la mine din lic ) si am hotarat ca mergem impreuna la tara. In timp ce asteptam autobuzul, ma plimbam pe acolo,nu stiu ce faceam, dar (cred ca nu imi amintesc tot , a fost ceva brusc) de'odata eram cu prietenul din Bucuresti, am stat putin impreuna dupa care simteam ca sunt trasa in spate si departata de el ( stiam ca venise timpul sa plec , desi nu eram in autobuz ) apoi m-am trezit in autobuz langa prietena aia. Ea mi-a zis ca vom opri intr'o statie sa luam pe varu ala (care nu stiu cum dreq dar luase o plasa de'a mea din autogara cealalta :blink: ). Au urcat toti si am plecat la drum. M-am trezit. Acum partea ciudata: a 2 a zi l-am vazut pe varu ala trecand pe coridor :blink: :blink: . Am ramas masca un minut uitandu'ma dupa el :blink: . wow
kosma Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 un cosmar : am visat acum cateva zile ca nu am laut bacu'. m-am trezit un pic "sifonat", transpirat... de atunci invat ceva mai mult
Legacy Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 visez ceva ciudat de 4 zile incoa ... ma trezesc noaptea la o anumita ora ... si nu pot sa ma misc , nu pot sa vb sunt inghetat ... dar sunt constient ... aseara simteam la fel si mi-se misca capul pe perina fara sa vreau ... sunt treaz dar nu pot sa deschid ochii sau sa fac altceva wtf is this ?
Ayana Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 @Legacy incearca o cana de lapte cald inainte de somn :) acum visul meu.. de fapt cosmarul meu de asta noapte... visam ca eram intr-un spital tipic roman... lenjerii de pat de curatenie indoielnica.. si stateam in pat asa scarbita de tot si a intrat pe usa o femeie la 40 de ani cu un halat alb manjit cu sange si cu ea o fetita (nepotica or smth) si ea plina de sange... ii curgeau si din ochi sange.. oribil... imi era frica de ele si imi era frica sa nu ma atinga.. sa nu ma infecteze si pe mine... si au trecut pe langa patul meu si s-au uitat la mine.. si eu ma rugam in mine Doamne, sa nu ma atinga (in vis credeam in Dzeu )... fetita a mers mai departe, batrana s-a intors cu spatele si a mers dupa ea... pe halat avea un fel de crusta super gretoasa de sange pe spate... ma tot gandeam sa nu iau si eu... sa nu iau si eu.... mi-a ramas in minte imaginea fetitei cu ochii insangerati... avea orbite dar parca in loc de lacrimi avea sange... si era toata manjita.... oribil.. m-am trezit, picam de somn dar am refuzat sa mai inchid ochii, sa nu o vad... intr-un sfarsit am adormit si am visat ceva de job.
Burne Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ultimul vis de care imi aduc aminte e unul destul de scarbos , nu stiu daca ati vazut la TV scarbosenia aia de baba blonda de vreo 125 de ani ( cica are vreo 60 numai :D ) combinata cu un tip de vreo 35 de ani ( amandoi bogati cu afacerea lor ) si isi declara iubirea la TV , fix pe ea am visat-o si incerca sa ma convinga si sa imi explice cat de fireasca e relatia lor cel mai rau era ca prietena mea ii dadea dreptate si imi repetau obsesiv " dragostea nu are varsta " ......... mai pe scurt chinuri tarziu in noapte :help:
Legacy Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 tnx serenity ptr sfatinsa ...in timp ce savuram canuta de laptic cald ma uitam la Creep .. asa ca nu prea ma ajutat prea mult .. am visat ca sunt urmarit de ala din creep :lol: ...dar nu a fost un cosmar deoarece am reusit sa il rezolv ... in vis :D
zaki Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 am visat odata ca visez (intr`un vis am avut alt vis)... chiar nu stiu cum , toata ziua urmatoate tot m`am gandit cum e posibil
Smokie Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Eu am visat ca a intrat politia peste mine in casa.. si am sarit pe geam .. :-s
Guest Blaidy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 N-am visat nimic saptamana asta am visat odata ca visez (intr`un vis am avut alt vis)... chiar nu stiu cum , toata ziua urmatoate tot m`am gandit cum e posibil si ce este asa de anormal aici ?
Guest Tsu^_^pui Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Din pacate nu-mi aduc aminte c visez :crybaby:
Fane Spoitoru Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 azi am visat ca o sa imi vina mult factura la rds la fix si din pacate asa e :(
zaki Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 pentru mine este, acuma daca tu ai visat cu extraterestrii e altceva ...
jEtoN-- Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cand visezi ca , cazi de undeva... pe fereastra de pe o stanca ceva... ti se lungesc oasele ... simit un gol in stomac :DUn vis foarte ciudat : Am visat ca mor si a doua zi mi-a murit unchiu si copilul lui :/