POLAND Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 asta da' vis ) am visat asa: ma plimbam pe strada cu 2 amici si deodata s`au strans deasupra noastra 2 nave extraterestre )dar noi tot mergeam linistiti.. si dintr-o data am vazut k un amic este ridicat in nava ) ( il rapise ) eu cu celalalt am inceput sa ne invartim in cerc si sa strigam ca prostii k l`au rapit extraterestrii pe Ionut ) ) si dupa asta m`am trezit ) knd m`am trezit si mi`am amintit am inceput sa rad de 1 singur prin casa )
Fane Spoitoru Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ma frate azdimineata visai ca eram cu una la bunicamea in bloc si fugeam de la un etaj la altu ca nu gaseam un loc bun sa stam sa ne pupam si era foarte cunoscuta fatza la tipa aia da nu mai stiu cine era :( ce vis
uLise Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 am visat ca ma fugarea politia :) am alergat pe langa o pizzarie si deodata apare o femeie gola pusca numa cu bikini pe dansa m-am dus sa o ating si pe urma m-am trezit
Qui-Gon Jinn Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 am visat ca eram Chuck Norris intr-un bar si ca i-am rupt pe toti acolo O.o
THuG-Radu Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Un vis ciudat pe care l`am avut acu` cateva zile ... Nu stateam acasa, locuiam intr`un camin/internat, la Liceu/facultate, nush exact, dar era ceva bloc plin de elevi ! :D Si era una, foarte foarte frumoasa, ma intelegeam super cu ea. Petreceam mult timp impreuna ... aveam foarte multe in comun, eram best friends, eu vroiam mai mult si cika o rapeste cineva si eu m`am chinuit sa aflu` cine a fost ! Pe cand sa`i gasesc, ma trezeste mama ! Partea ciudata e ca habar nu am cine era persoana respectiva, nu am mai vazut`o in viata mea !
Ayana Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eu am visat ca am papat popcorn din acela cu caramel facut bulgare.. inca mai am pofta de el... nu am papat anul asta... de fapt nu am mai papat de vreo 3 ani...
gBr Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ma frate azdimineata visai ca eram cu una la bunicamea in bloc si fugeam de la un etaj la altu ca nu gaseam un loc bun sa stam sa ne pupam si era foarte cunoscuta fatza la tipa aia da nu mai stiu cine era :( ce vis Fane, n-ai trecut inca de stadiul pupaturilor? :o :P
musthyzz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 am visat ca eram Steve Mcqueen in filmul Bullitt ... doar the chase scene :P. Vazusem filmul acu 1 zi :)
iNm Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Am visat ca am avut un accident de masina si am murit (si vedeam de undeva de sus cum medicii incercau sa ma resusciteze ) nasol vis
D3@7h Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :banana: Inseamna ca te trezisi UD :) :banana: ca in avataru tau :D
AngelGirl Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 am visat ca eram la scoala si dadeam o lucrare neanuntata si nu stiam nimic
Irina Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ok..visu` meu de azi`noapte...un vis de Ninja..ce Ninja e mic copil deci am visat...ca m-am intalnit ...cu niste colege d-alea mamei mele..si una din ele...incepe sa ma jigneasca asa din senin...la care eu mare dos de palma ce-i dau ) apoi ele repede repede sa se suie in mashina ... si aia kre era la volan...loveste mashina din fata ei.. f tare frate..ce-am speriat femeile..
RaifalM3n Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ce vise aveti unii :blink: eu de obicei visez o f buna prietena stand de vorba sau mergand prin casa :\ iar cand totul devine interesant incredibil ' ma scol ....aiurea e sa te scoli cand visul devine mai interesant :D
DivinE Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Am visat ca aveam un Golf 5 :wub: si ca eram foarte foarte fericit...
Guest B|aDE_Kn!ghT Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asta seara : Am visat ca vine Grudge sa ma manance.Si deodata,vine Undertaker si o ia de cap si zice : "NA HAI MA T*** SA NE BATEM!".Si cand sa o bata Undertaker pe Grudge m-a trezit mumamea ...ce vis patetic
iNm Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asta seara : Am visat ca vine Grudge sa ma manance.Si deodata,vine Undertaker si o ia de cap si zice : "NA HAI MA T*** SA NE BATEM!".Si cand sa o bata Undertaker pe Grudge m-a trezit mumamea ...ce vis patetic :rofl1: p.s am visat un ingeras ... :wub:
kadafi2pac Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 eu ultima oara am visat ca eram pe un camp cu multe flori, dalea marfa ;) si nu aveam ocb`uri ( stiti voi)