Jump to content
Legacy

Ce ati visat ultima data?

Recommended Posts

Posted

Visu de azi`noapte.

Cika eram in ceva club si s`or legat ceva baieti mai facuti de mine si m`or batut.

Am iesit afara, am chemat baietii mei si i`am rupt pe toti ! :D

Faza tare e, ca a doua zi dupa ce i`am batut, toti ma salutau cu "Sa traiesti Radule!" :rofl1:

Posted

eu am visat aseara ca era foamete in tara si mergeam sa luam mancare din alte tari, iar aia din vama ne-o luau toata cand sa o aducem in tara :blink: strange dream...

Posted

Visu de azi`noapte.

Cika eram in ceva club si s`or legat ceva baieti mai facuti de mine si m`or batut.

Faza tare e, ca a doua zi dupa ce i`am batut, toti ma salutau cu "Sa traiesti Radule!" :rofl1:

m-ai chemat radule pe mine :kar: ? ca le dadeam sa nu poata duce :violent:

Posted

m-ai chemat radule pe mine :kar: ? ca le dadeam sa nu poata duce :violent:

N`am vrut sa intru in detalii, dar sincer te`am sunat pe tine, si tu ai sunat FGM`u ! =)) fara vrajeala.

FGM = firma de securitate in Oradea, sa nu se inteleaga altceva ! :D

Posted

N`am vrut sa intru in detalii, dar sincer te`am sunat pe tine, si tu ai sunat FGM`u ! =)) fara vrajeala.

FGM = firma de securitate in Oradea, sa nu se inteleaga altceva ! :D

si sa stiti si voi ce inseamna FGM sa nu fie discutii (FORCE GUARD MOLDAVIA - baietii mei :wub: dulapuri umblatoare)

ontopic - Eu am visat ca-mi iau examele toate (logic vise )

Posted

Visu de azi`noapte.

ce imaginatie bolnava ai =)) de`aia visezi dinastea

p.s. oricum vise mai bolnave ca mine nu are nimeni.. nu vi le zic :)

Posted

Azi`noapte am visat ca ma-m dus in ceva cartier de negrii si eu singurul alb am reusit sa ma integrez bine in societatea lor !!!( nu imi mai aduc aminte asa multe dar stiu ca intr-un final imi spuneau ca 2pac traieste :blink: :blink: )

Posted

Azi`noapte am visat ca ma-m dus in ceva cartier de negrii si eu singurul alb am reusit sa ma integrez bine in societatea lor !!!( nu imi mai aduc aminte asa multe dar stiu ca intr-un final imi spuneau ca 2pac traieste :blink: :blink: )

Te uiti la filme multe nu? iar probabil filmul tau favorit e cu negrii ... si de gangasta ce sa zicem ... avatarul spune tot

Posted

pe mama lui radu .... :blink: .... am visat o femeie care pretindea ca e mama lui radu si e din oradea ... vb la modul cel mai serios ....

Posted

Azi-noapte am avut 2 visuri , 1 :blink: si unu urat :

Primul : se facea ca eram proprietarul la un magazin destul de mare , si m-a sunat Serviciile interne din Cehia(parca) si ma intreba daca il cunosc pe unu cu nume spaniol (mare mafiot in vis..) , eu le-am zis ca nu stiu pe nimeni cu numele ala..si apoi imediat dupa ce am inchis a venit mafiotul ala la magazin , s-a dat jos din masina , s-a prezentat mie si apoi a plecat . A iesit omu pe usa si apoi a inceput telefonul meu sa fibreze si sa ticaie (la fel ca o bomba) ..l-am aruncat dupa tejghea si am fugit . Un tigan disperat cand a vazut s-a dus repete sa fure telefonul de jos ..si desi el inca mai ticaia m-am dus si i-am tras o mama de bataie lu ala..(ca imi fura bomba =)) ) :blink: . .... M-am trezit pe la 3 si ceva si m-am pus iar la somn , ca sa am parte de visul 2:

Eram acasa la prietena mea cu tot familionul de fatza , si ea imi da papuci , cu pretextul ca ea vrea sa stea cu alt baiat ( care era si el pe acolo ) ca ala are masina (citez vb ei : "o dacie ciudatica") :( :( <---m-am trezit , si ma gandeam ca mai misto era visul cu bomba :box: .

Posted

Azi`noapte am visat ca mi`am luat un motor tare ... si ma plimbam cu el prin orash ... viteza gras .. si de alea.

Faza ciudata e, ca eu nu`s pasionat de motoare ! :blink:

Posted

In general nu prea visez.... aseara de exemplu am visat ca am cazut intr-o prapastie si m-a trezii brusc exact inainte sa cad

MARPHA!!! exact asa visez si eu si imi place la nebunie :x senzatia aia cand parca iti iese sufletu pe gura =))

Sau am visat ca ma aruncam pe geam si inainte sa pic sa ma trezesc

Eram la munte faceam snowboarding si am picat in prapastie =))

Mai am 5 luni de concediu :D

Semne rele =))

Mai bine du-te din tara ca poate te cheama la servici :P

Posted

Semne rele =))

Mai bine du-te din tara ca poate te cheama la servici :P

:naughty:

OT: am visat ca ningea cu fulgi mari, eram undeva la munte si ne bateam cu zapada, o gasca mare... frumos :wub:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...