THuG-Radu Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 vise ca vise da e vreun somnambul p`aicea ? mah tot intreb cum e sa mergi in somn ce penal ar fi :rofl1: Aveam eu problema asta :D ee bine, nu umblam, decat ff putin, dar vorbeam in somn en`gros :D Era de la prea multi nervi acumulati in perioada respectiva (am fost la doctor si mi`a spus :D ). Nervi mai multi pe o perioada indelungata (saptamani, luni) => vorbesti in somn ! :D Din cate stiu, 1 sg data m`am ridicat din pat si m`am dus pana`n bucatarie, si m`a vazut mama. Mi`a spus ca eram cu ochii deschisi, dar parca era sub hipnoza. Ea ma striga, eu nu auzeam nimic, si parca ma uitam in gol ! Cand ma gandesc la ce fatza aveam, ma speriu ! :) Nu e de glumit cu somnambulii. Se zice ca nu e bine sa trezesti un somnambul. Si in plus, ei pot merge peste tot, inconstienti, pot merge pe bloc (asta daca stau in apartament), sa se arunce, sau tot felu de chestii.A fost un caz la stiri, cand un somnambul, stand la sat, a iesit din casa, si s`a dus la rau, si s`a innecat in rau ! Deci nu e de glumit cu astfel de chestii ! P.S. : acuma nici nu mai vorbesc, nici nu mai umblu in somn :D
ANdy5 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Aveam eu problema asta :D ee bine, nu umblam, decat ff putin, dar vorbeam in somn en`gros :D Era de la prea multi nervi acumulati in perioada respectiva (am fost la doctor si mi`a spus :D ). Nervi mai multi pe o perioada indelungata (saptamani, luni) => vorbesti in somn ! :D Din cate stiu, 1 sg data m`am ridicat din pat si m`am dus pana`n bucatarie, si m`a vazut mama. Mi`a spus ca eram cu ochii deschisi, dar parca era sub hipnoza. Ea ma striga, eu nu auzeam nimic, si parca ma uitam in gol ! Cand ma gandesc la ce fatza aveam, ma speriu ! :) Nu e de glumit cu somnambulii. Se zice ca nu e bine sa trezesti un somnambul. Si in plus, ei pot merge peste tot, inconstienti, pot merge pe bloc (asta daca stau in apartament), sa se arunce, sau tot felu de chestii.A fost un caz la stiri, cand un somnambul, stand la sat, a iesit din casa, si s`a dus la rau, si s`a innecat in rau ! Deci nu e de glumit cu astfel de chestii ! P.S. : acuma nici nu mai vorbesc, nici nu mai umblu in somn :D de vorbit mai vorbesc si eu in somn.... mai dau din picioare , dar sa umblu niciodata :P
Sequenz 31 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 eu pateam asa.. sa umblu in somn mai demult tin minte k imi zice maka`mea ce faceam ( knd era treaza ), mergeam in bucatarie, ma spalam pe maini, si dupa aia beam apa.. ea ma intreba ce fac, dar nu`i raspundeam si mergeam 'napoi sa ma culc odata.. pe la 7 - 8 ani aprox.. m`au gasit ai mei dormind in cabina de dush... mda.. e nasol
sefu_bancii Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 I`auzi la expertu in vise ! Dute pe la TV ca si Tarzan ala cu produsele naturale la 2 vise comentate primesti inche unu cado` ceva de genu? ip :P :X :wub:
Sp4wN`19 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Si pe mine m-au vazut astia mergand prin casa de nebun. :D Mai nasol e ca mai dau cu piciorul in perete din cand in cand. Daca dorm pe spate am peretele in stanga, pana acum am dat de 4 ori cu picioru cat am putut in perete si o data cu pumnul , ultima data acum o luna (inca mai am semn pe picior).
Legacy Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 si yo vb in somn....<_<....asta fiind aku 1 juma...si nu ma mai lasu parintii la PC...ca cika din cauza lui.....ca imi stirca minteaodata knd aveam 9 anii...cika...mam sculat si vruiam sa ma duk la toaleta....insa mam dus la masina de spalat rufe(era in afara baii) si miam facut treaba in hubloul ei <_<....si apoi am baut ACE....da hipolorit am turnat pe gat(eram somnambul) ... bine ca nu am murit....Ce am vista asearaAu fost 3 visuri.....care nu au fost interesante....mam sculat pe la 7 si mam culcat iar si am avut un vis care pot sa il spun :D Eram intr-un oras....un oras cu "smiles" , erau niste smiles rosii care tot umbalu prin oras si te alergau....si yo umblam cu un smile normal si fugeam de ei. Apoi acel oras sa transformat inr-unul normal...pe undeva prin oras vad 2 mascote dinamo <_<....si vruiam sa ma duk sa le bat...dar eram orb...nu puteam vedea . Mai apoi in vis sa facut noapte...si eram intro statie .... in care era un bordel ^_^...si stateam si ma uitam la fete pana knd vine un peste si se ia de mine...si apoi ma trezi ca aveam chef de CS
ANdy5 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Si pe mine m-au vazut astia mergand prin casa de nebun. :D Mai nasol e ca mai dau cu piciorul in perete din cand in cand. Daca dorm pe spate am peretele in stanga, pana acum am dat de 4 ori cu picioru cat am putut in perete si o data cu pumnul , ultima data acum o luna (inca mai am semn pe picior). ai vise cu ceva actiuni ceva de dai cu picioarele si pumni prea mult jacki chan strica :rofl1:
domeniux Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 si yo vb in somn....<_<....asta fiind aku 1 juma...si nu ma mai lasu parintii la PC...ca cika din cauza lui.....ca imi stirca minteaodata knd aveam 9 anii...cika...mam sculat si vruiam sa ma duk la toaleta....insa mam dus la masina de spalat rufe(era in afara baii) si miam facut treaba in hubloul ei <_<....si apoi am baut ACE....da hipolorit am turnat pe gat(eram somnambul) ... bine ca nu am murit....Ce am vista asearaAu fost 3 visuri.....care nu au fost interesante....mam sculat pe la 7 si mam culcat iar si am avut un vis care pot sa il spun :D Eram intr-un oras....un oras cu "smiles" , erau niste smiles rosii care tot umbalu prin oras si te alergau....si yo umblam cu un smile normal si fugeam de ei. Apoi acel oras sa transformat inr-unul normal...pe undeva prin oras vad 2 mascote dinamo <_<....si vruiam sa ma duk sa le bat...dar eram orb...nu puteam vedea . Mai apoi in vis sa facut noapte...si eram intro statie .... in care era un bordel ^_^...si stateam si ma uitam la fete pana knd vine un peste si se ia de mine...si apoi ma trezi ca aveam chef de CSvruiam? unde dracu ai mai vazut tu verbul "a vrea" scris la infinitiv in halul ala?corect e ori "vream" ori folosesti forma de la a voi, "voiam".daca nu sunteti in stare sa va exprimati, nu o faceti
Narcoti-K Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 (edited) [editat] io auzeam ziua bancuri si in somn le ziceam care n-avea somn incepea si se hlizea :P intr-o perioada ma culcam in pat si ma trezeam in cealalta parte a camerei....si e drum lung pana acolo...poate m-au teleportat martienii de visat visez cu ochii deschisi si se epuizeaza visele pentru seara Data viitoare pentru linkuri de genul ăsta vei lua suspend. Edited January 13, 2007 by silversky
Lancelot Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hmm unul din visele care le-am tinut minte a fost ca am concurat la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Cu un Logan. COSMAR )
Legacy Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 vruiam? unde dracu ai mai vazut tu verbul "a vrea" scris la infinitiv in halul ala?corect e ori "vream" ori folosesti forma de la a voi, "voiam".daca nu sunteti in stare sa va exprimati, nu o facetifii on topic <_<.... :lol:
Mir@no1 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 din pacate am uitat ce am visat ultima data deoarece am fost trezit brusc de ceas ! ca sa fiu on topic un alt vis al meu a fost ca eu am fost primul om care a ajuns pe marte )
Sequenz 31 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 heh.. azinoapte am avut un vis.. ciudat rau se face k eram la ceva petrecere, si i dintr`o data toti au disparut ai au aparut multe, multe pisici pe acolo care au inceput sa faca curat . au disparut si pisicile nush cum, si au aparut multe manechine pff :-? cae imi cereau autograf, eu le intrebam pt ce.. dar ele nu`mi raspundeau.atunci mam trezit strange..
Smok3 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 azinoapte am vist ca i-am furat banii lu taica-meu si am mers la distractie cu eii
Daedalus Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Mda, eu sunt un fost somnambul, medical vorbind... Cand aveam 14 ani, intr-o iarna era sa ma arunc pe fereastra. Zice mama ca ma sculasem si incercam sa deschid geamu. Chestie tare, manerul de la geam era blocat, ea zice ca l-am deschis fara tragere de inima. :blink: Apoi m-a luat ea, a inchis geamu si a luat un fel de franghie si mi-a legat mana de pat. :lol: Sa fi somnambul nu e amuzant, vi s-a intamplat vreodata sa va treziti in picioare? :blink:
M0rtix Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 eu nu reusesc sa imi aduc aminte visurile !! stiu ca visez dar nu pot sa imi dau seama ce o.O
redbull™ Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 k alergam in fundu gol pe strada..da nu mai tin minte dc si de cine
Guest Best-Kyng Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ma io visam ca ma alerga zeci de caini :blink: si am intrat intr-un drum blocat..si ce sa fac io ..am inceput sa le dau la suturi :kar: . pan la urma mam trezit de durere de picioare eram vanat pe picioare
Beethoven Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Si pe mine m-au vazut astia mergand prin casa de nebun. :D Mai nasol e ca mai dau cu piciorul in perete din cand in cand. Daca dorm pe spate am peretele in stanga, pana acum am dat de 4 ori cu picioru cat am putut in perete si o data cu pumnul , ultima data acum o luna (inca mai am semn pe picior). Acum vreo 10-12 ani am visat ca cineva ma sufoca, m-am rasucit si am dat si eu din cot "ca la carte" :D Din acel moment si pana m-am casatorit si am schimbat patul pe unul mai lat, am putut admira un pat din lemn masiv cu partea de la cap rupta :P E de speriat ce ravagii poate face un cot, propulsat de disperare si de kilogramele de rigoare. PS - nici starea cotului dupa o astfel de aventura nu e de neglijat :P
iNm Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Chiar, ati visat vreodata careva ca inotati? Eu unul niciodata, tind sa cred ca nu a visat nimeni asta.. asa ceva n-am visat dar destul de des visez ca is intr-un tramvai trec un pod si tramvaiul cade in apa si mor ca nu stiu innota
Legacy Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ma io visam ca ma alerga zeci de caini :blink: si am intrat intr-un drum blocat..si ce sa fac io ..am inceput sa le dau la suturi :kar: . pan la urma mam trezit de durere de picioare eram vanat pe picioare vanat pe picioare...duapa un vis :blink: .... daca mai visezi asa ceva a 2a zi...sa verifici daca ai spart ceva ...sau creca dai cu piciorul in mobila si nu stii...somnambulule ^_^...sau pune o camera video inainte sa te culci...sa te monoorizeze
Sequenz 31 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 asa ceva n-am visat dar destul de des visez ca is intr-un tramvai trec un pod si tramvaiul cade in apa si mor ca nu stiu innota poate e un semn :D wach out :nanana:
Daedalus Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ca inot? Doar sa cad in apa. Dar desigur, ma trezesc in 2-3 sec, ori de la socul intrarii in apa, ori de la faptul ca nu pot respira.
Smok3 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 asa ceva n-am visat dar destul de des visez ca is intr-un tramvai trec un pod si tramvaiul cade in apa si mor ca nu stiu innota Era Petza cumva apa aia ? :rofl1: :rofl1: LoL am auzit de multe ori ca daca visezi vre-un animal care te musca inseamna ca cineva din familie iti v-a muri ! eu am visat asa ceva mai demult... si slava domnului nu s-a ademerit ! Se poate ca visele sa-ti prezica ceva sau sa fie vre-un semn ? :dontknow: P.s. sry.. puteam sa dau un Edit mai sus ... dar mi ma-m gandit atunci ... sry. pt. offtopic :pray: