iLoveCalifornia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 am vista ca eram la ora de mate si am dat de belea #-o
Sp4wN`19 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Posturile gen "am uitat ce am visat" vor fi sanctionate cu warn si in unele cazuri suspend (cand userul are antecedente recente).
Flake Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 am visat ca eram intr-un club si trebuia sa sar de undeva de sus vreo 200 metri pe autostrada..
ThE CaNNaBiS Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 am visat ca miam bagat tot setu de pe mine la goblin deodata (nu shtiu de cce) si mi-au disparut optiunile si a iesit si la +0 +2:))) ......(doamne fereste)
iLoveCalifornia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 am vista ca eram in cartier si deodata vin 2 oameni cu topoare . pe urma eu cu prieteni am luat-o la fuga prin padure , pe drum se pierd cativa si in cele din urma ramanem vreo 5 , ceilalti scapa si raman doar eu blocat intr-o pestera :-s . Pe urma ma scol . Cosmar
LeX LuTHoR Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Am visat ca ma uitam la TV si am vazut la stiri ca a murit Basescu intr-un accident de masina
Alvin Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 My last dream:Inainte sa ma culc m-am uitat la 300...In vis eram un spartan ....care tot facea schema aia ca sare si baga sabia in adversar si tot asa faceam pana odata am cazut in nush ce groapa si m-am trezit speriat ,si mi-am trezit si matele....(oare ele ce au visat? :-? )
Evn Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ce am visat?Distrugeam tot ce atingeam, se transformau in cenusa.Pot sa zic ca mi-a placut
Ayana Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Eu am visat ceva care m-a pus pe ganduri... nu pot da detalii dar voi spune cat se poate pe un forum public...am avut 3 vise din care 1 mi-l amintesc clar... eram eu, tocmai murisem, si eram condusa in "lumea de dincolo" de cineva... m-a intrebat acel cineva ce imi apasa sufletul (stiam ca el stie deja si ca nu avea rost sa mint)... i-am zis ca doua morti... m-a intrebat de prima... in timp ce povesteam mi-a spus sa ma grabesc pentru ca tocmai a primit instructiuni sa ma duca inapoi, nu era timpul inca sa mor... imi aduc aminte ca atunci cand mi-a spus asta eram pe o poteca... super peisaj... parca ar fi fost o imagine a edenului... trezindu-ma m-am gandit ca oricum nu mi-e inca timpul sa mor, mai trebuie sa "omor" pe cineva.. sick dream...
Darky Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 am vistat ca ploua afara si ca sa vezi azi chiar ploua
c1ocan Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ceva vis nasol #-o Fuge ceva tembel dupa mine iar eu nu pot sa fug tare Cand mam trezit toate dupa pat au fost p jos :rofl1:
LeX LuTHoR Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Am visat ca mergeam pe un drum care parea sa fie fara sfarsit cand deodata am ajuns intr-o padure ... merg ce merg si vad 3 fete imbracate in rochii albe si lungi care se tineau de mana, se invarteau in cerc si cantau ceva ... m-am uitat la ele cam 30 de sec dupa care m-au vazut si au ceput sa fuga dupa mine ... alergam, alergam si ma uit in spate ... ele disparusera.M-am oprit si deodata mi-au aparut in fata si mi-au spus : "Nu ai scapare" si m-am trezit un leoarca .... ce sa insemne asta ? Am auzit ca cica daca visezi asa innebunesti sau ceva de genu ... cica astea ar fi "Ielele" ( daca stiti povestile populare despre Iele ).
Balkanik Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 am visat ca a am dat eu primul rr,nu Mary(ce fericit eram)!
POLAND Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ca eram cu niste prieteni in padure la o frigare
increatu Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 La cele 4,5 ore p noapte kare le dorm.....nu cred ca mai am capacitatea d a stoka vise....se pierd kam exact kand deschid ochii....:)
Balkanik Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 am visat ca am ajuns admin pe forum :D tare nu?
Azra'il Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Am visat ca ii bagam cuiva surubelnita in ureche
Mayhem Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 daca v-as spune mi-as lua suspend pe viatza :D Spune ce ai pe suflet sau ai uitat deja? ON: Despre iubirea mea :wub: ca se apucase de cs si macelaream toti boti acum serios... visasem ca eram la un restaurat si ca nu mai aveam bani )) si se facu nota de plata imensa :-j
LeX LuTHoR Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Am visat ca eu detineam 50% din actiuni la Yahoo! ... frumos vis :)