rtk Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 n`am mai avut un vis de ft ft mult timp, nush cum visati asa des :/
SiLv3R Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 k ma ia o tipa cu o masina :yum: nush c draq ... crek prea multe filme in ziua aia
bunny Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 N-o sa va vina sa credeti, asta nu e vis, e cosmar...oO defapt ce sa va pun pe voi sa ma credeti ca nici pe mine nu ma cred . Ok so...am visat un .."serial killer" iar povestea lui era...aiurea. A fost torturat de mic, ii taiase cineva buzele astfel incat sa se observe expresia fetei ca si cum ar rade(gen Joker). Si tipul respetiv era imbracat in gen blade oO si palaria lui zorro(i know..its a fked up dream, wtf oO) si avea ca arma un cutitas. Nu stiu cum tipul ajunsese in casa mea, si omorase pe cineva, nu-mi aduc aminte, eu cand am vazut am chemat politia oO au venit 2 politisiti, and...that serial killer, le-a bagat capul, mainile si picioarele in corp )))))) ca si cum le-ar fi indesat inauntrul corpului. oO Oh well, ucigasul a murit intr-un final(can't remember how), happy ending... :D
rhadooqoo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 io am visat ca plangeam dupa un joc p tv toata lumea avea numai io si radea toata lumea de mine... toata lumea avea jocuri pe televizor numai io nu! si intro zi mam trezit cu un ps parca si svr 07 :P... :D (off topic - sunt fan wrestling) si cand dau sa ma joc si io ... ce credeti? suna telefonu (
Fallout Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 razboi, rusi, nemti, haine verzi, cladiri abandonate, unde ma uitam murea cate unu!, rastunrnari de situatie, mureau toti, fata era spion, deaaaaaamn!!!
Fane Spoitoru Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 astazi am visat k m-am batut cu un tigan mare si i-am dat cu un mini baston telescopic in cap dupa care m-am suit in taxi si am pelcat si m-a urmarit cu alt taxi cu un tigan si mai mare :) si m-au prins am dat in ei si cand am iesit din masina l-am prins pe ala singur si i-am dat pana nu a mai avut aer dupa care m-am trezit
Maximus- Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 astazi am visat k m-am batut cu un tigan mare si i-am dat cu un mini baston telescopic in cap dupa care m-am suit in taxi si am pelcat si m-a urmarit cu alt taxi cu un tigan si mai mare :) si m-au prins am dat in ei si cand am iesit din masina l-am prins pe ala singur si i-am dat pana nu a mai avut aer dupa care m-am trezit foarte tare. un tigan si mai mare . eu am visat ca am dat examenul la automatica.. emotii mari.. am vazut subiectele si am inceput sa scriu.. nu ma mai opream :error: . o fi semn bun :)
Cristian Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 am visat pureci :( toti se uitau la mine park vroiau sa ma pape
gexanu Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Faza este ca de la un timp de vreme nu mai visez ,dar nu stiu de ce. :-?
AntIpatyK Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Faza este ca de la un timp de vreme nu mai visez ,dar nu stiu de ce.u creq visezi k o sa fi` numit global mod :rofl1:on topik... just flyin`
Agr3siv Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Faza este ca de la un timp de vreme nu mai visez ,dar nu stiu de ce. :-?Esti foarte obosit de aceea nu visezi nimic, sau cel putin nu ti minte ce visezi. Eu nu stiu cand si ce am visat ultima data.
Cristian Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 aseara am visat-o pe Angel din "So Close" :>
n4pst3r Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ce cosmar am avut alaltaieri, am visat ca eram pe plaja si veneau valuri uriase de sute de metri, si dupa-aia ma scufundam in apa la adancime si vedeam tot felul de creaturi pe sub apa, apoi ieseam din apa si ma duceam pe un deal, unde era un copil pe un scuter, i-am dat un sut si i l-am furat.Apoi vedeam cum urca apa pe strada. Ce bine e sa te trezesti dimineata sa vezi ca totul e bine :D
DonPante Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ca am cazut de la etaj ..Doamne fereste mai stau si la 10 :\
Lucian Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 aveam 4 maini si cantam pe o scena, in public erau numai pisici
<Pupak> Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ca am cazut de la etaj ..Doamne fereste mai stau si la 10 :\ bad luck :rofl1: am murit in accident :crybaby:
POLAND Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ca in :pottytrain2: m-ai :DDDDDDDDDDDDDDD ca eram in ceva apa unde erau pomi si eram prins de radacinile lor