westy8998 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 am visat ca aveam un motor.........si ns de ce ca idiotu cand m-am sculat m-am dus in garaj la tata ....si era doar harbu ala de masina (Doamne visele astea te fac sa day in cap la vanzatorii de motoclete :D
Sesshomaru Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ok ... sa va pun eu o intrebare ... cate din cele 5 vise (care le aveti pe putin pe noapte) va amintiti ?On Topic: I was in the desert. Walkin si era cald. Atat imi aduc aminte
THuG-Radu Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ok ... sa va pun eu o intrebare ... cate din cele 5 vise (care le aveti pe putin pe noapte) va amintiti ?Daca ma trezesc brusc si ma ridic in picioare, le tin minte perfect. Daca ma trezesc incetttt, ma mai uit la ceas, mai lenevesc in pat, nex, le uit ! :D
KoBrA`17 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Am visat aseara ca am agatat 2 blonde la o discoteca =)).
westy8998 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ok ... sa va pun eu o intrebare ... cate din cele 5 vise (care le aveti pe putin pe noapte) va amintiti ? On Topic: I was in the desert. Walkin si era cald. Atat imi aduc aminte sigur in seara aia .....ori ai vazut vreun film cu desert ,,,,ori ai mancat sarat .....si ai avut nevoie de H2O
Disturber Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Chiar aseara am visat ca vorbeam cu un prieten la telefon si a ramas fara credit , iar a 2-a zi dimineata cand m-am trezit , chiar el a intrat p mess si m-a rugat sa dau beep cuiva sa vada daca are telefonu oprit :D a fost chiar tare :D
LeX LuTHoR Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Azinoapte am visat ca mergeam linistit pe strada pe la 12 noaptea ... si dau sa traversez strada ... nu venea nici o masina ... si cand ajuns la mijlocul trecerii de pietoni, deodata da un tir in mine :blink: si m-am trezit .....
liquidz Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 am visat ca ma plimbam prin ceva padure amzoniana care defapt era parcu de langa mine ... si ma plimbam si la un moment dat a venit cineva din fata mea si chiar inainte sa imi infinga cutitu in gat m-am trezit....sau acuma cateva zile am visat ca eram pe ceva bloc cu multe etaje si am sarit... la cativa cm de pamant mam trezit :blink: STRANGE!
Lex-Enkei Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 :blink: hmz...ultima oara am visat ceva ciudat de tot....am visat ca eram vatman :lol: si mergeam cu tramvaiu si la un moment dat a aparut un alt tramvai pe contrasens :blink: :rofl1: si am facut accident, chestia e ca mi se parea super real...adica si acum imi aduc aminte o imagine cum se indoiau fiarele si ceva de genu ca simteam o durere in zona pieptului...destul de ciudat...oricum atunci adormisem cu spatele in sus (faceam presiune pe torace :blink: ) probabil d-asta
Spiky2013 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 am o problema... eu nu prea visez :\ cant remember my last dream
Sesshomaru Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ÎNTOTDEAUNA VISEZIInventatorul Elias Howe a muncit din greu, ani de zile, pentru a crea prima maşină de cusut, dar nimic nu părea că merge. Apoi, într-o noapte, Howe a avut un coşmar îngrozitor. Se făcea că era urmărit de o bandă de canibali. Aceştia erau atât de aproape încât le putea vedea strălucirea suliţelor. în groaza sa, Howe a observat brusc că fiecare vârf de suliţă avea o gaură de forma celor pe care o au acele de cusut. în acel moment, s-a trezit îngrozit.De-abia atunci şi-a dat seama ce încerca să-i spună coşmarul său. Pentru ca maşina lui de cusut să meargă, trebuia să mute gaura fiecărui ac în vârful acestuia şi nu la mijloc cum făcuse până atunci. Era descoperirea de care avea nevoie. Mulţumită acelui vis s-a născut maşina de cusut.PROBLEMA VISELORIstoria este plină de poveşti ca ale lui Howe. Visele au fost o sursă de inspiraţie pentru conducători, artişti, oameni de ştiinţă şi inventatori, încă din vremuri biblice. Dar au şi ele limitele lor. Se ştie foarte bine cât este de greu să le controlezi. încă nu am învăţat să le programăm după cum dorim (deşi cândva s-ar putea s-o facem). Nu putem hotărî dinainte ce vom visa. Şi, de cele mai multe ori, uităm ce visăm.Visul conştientPsihologul Stephen La Berge a încercat să rezolve această problemă prin tehnica „visului conştient". El îi pregătea pe oameni să devină conştienţi în timp ce visau. Primul pas este să capeţi obiceiul de a te întreba „Este acesta un vis?", la intervale regulate de-a lungul zilei. O dată ce exerciţiul devine obişnuinţă, în cele din urmă vei ajunge să-ţi pui această întrebare şi în timp ce visezi. Prima dată când răspunsul va fi da, felicitări! Tocmai ai avut primul vis conştient.Visătorii conştienţi învaţă curând să controleze ceea ce fac sau ce se întâmplă în vise şi să-şi aleagă experienţele dorite. Foarte mulţi au povestit episoade amuzante, în care subiecţii se vedeau plutind printre nori, explorând adâncurile apelor, sau transformându-se în tot felul de animale fantastice. Astfel de vise pot ameliora nevrozele şi fobiile. Şi chiar pot împiedica apariţia coşmarurilor. Cititorii interesaţi ar trebui să studieze remarcabilele cărţi ale lui La Berge, Visul Conştient (1985) şi Să explorăm lumea viselor lucide (1990).Metoda La Berge conţine o mare promisiune pentru aducerea la lumină a comorilor din subconştient, dar nu este totuşi un panaceu. Criticii visării conştiente spun că La Berge minimalizează dificultatea învăţării acestei tehnici. Se pare că pentru unii este ceva normal, în timp ce pentru alţii este mult mai dificil. De multe ori este nevoie de echipament care costă între 250 şi 1000 de dolari, ca de exemplu Nova Dreamer, un aparat care bombardează utilizatorul cu lumini şi sunete în momentul în care acesta intră în somnul profund, REM (Rapid Eye Movement), etapa în care de obicei încep visele.Chiar dacă aceste dificultăţi pot fi depăşite, vă pot spune din experienţă că de multe ori imaginile din vis sunt la fel de irelevante şi înşelătoare, pe cât sunt de folositoare. Transa profundă din timpul somnului REM (faza cu mişcări oculare rapide) deschide mintea, lăsând cale liberă gândurilor ascunse şi sentimentelor care sunt îndepărtate în mod obişnuit în timpul zilei. întotdeauna vom avea de câştigat din astfel de vise şi vor rămâne la fel de fascinante, dar dacă scopul dumneavoastră este creativitatea şi rezolvarea problemelor specifice, trebuie să vă suplimentaţi arsenalul cu metode mult mai directe şi mai eficiente.POŢI „VISA" ÎN TIMP CE EŞTI TREAZŞi atunci, cum poţi accesa mai bine fluxul remarcabil al percepţiilor subconştiente? După 25 de ani de studiu, cred că am găsit răspunsul. Tehnica fluxului de imagini, creată de mine, deschide mintea către exact acest lucru: un flux de imagini simbolice, la fel de profunde pe cât sunt visele. Dar, spre deosebire de vise, poţi exersa această tehnică şi când eşti perfect treaz şi practic poţi s-o faci oriunde şi oricând. 10 minute zilnice de astfel de exerciţii vor fi suficiente pentru a induce o schimbare profundă şi pozitivă în viaţa ta.Fluxul de imaginiAdevărul este că noi visăm mereu. Psihologii estimează că jumătate din timpul nostru îl petrecem visând cu ochii deschişi, şi numai o optime din timp visând normal. Asta înseamnă că 58 la sută din timpul nostru îl petrecem absorbiţi în recepţia pasivă a imaginilor venite din subconştient. Pare foarte mult timp, dar de fapt aceste cifre sunt chiar mult subestimate. Realitatea sugerează că fluxul de imagini nu se opreşte niciodată. Chiar şi atunci când suntem preocupaţi de muncă, discuţii sau alte îndatoriri, senzorii din creier continuă să genereze imagini, sunete, mirosuri, gusturi şi sentimente, toate imaginare. Multe dintre aceste imagini sunt alcătuite din amintiri aduse laolaltă prin asociaţii întâmplătoare. Altele sunt ecouri sau completări ale gândurilor conştiente în acel moment.Acesta este unul din locurile în care barajul îşi face simţită prezenţa. Dacă nu întrerupi fluxul de imagini în timp ce pilotezi un avion, sau faci o operaţie unui pacient, poţi pune viaţa oamenilor în pericol. Fluxul de imagini ţi-ar distrage atenţia de la ceea ce faci.? Factorul Einstein
AlyG - Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ÎNTOTDEAUNA VISEZIInventatorul Elias Howe a muncit din greu, ani de zile, pentru a crea prima maşină de cusut, dar nimic nu părea că merge. Apoi, într-o noapte, Howe a avut un coşmar îngrozitor. Se făcea că era urmărit de o bandă de canibali. Aceştia erau atât de aproape încât le putea vedea strălucirea suliţelor. în groaza sa, Howe a observat brusc că fiecare vârf de suliţă avea o gaură de forma celor pe care o au acele de cusut. în acel moment, s-a trezit îngrozit.De-abia atunci şi-a dat seama ce încerca să-i spună coşmarul său. Pentru ca maşina lui de cusut să meargă, trebuia să mute gaura fiecărui ac în vârful acestuia şi nu la mijloc cum făcuse până atunci. Era descoperirea de care avea nevoie. Mulţumită acelui vis s-a născut maşina de cusut.PROBLEMA VISELORIstoria este plină de poveşti ca ale lui Howe. Visele au fost o sursă de inspiraţie pentru conducători, artişti, oameni de ştiinţă şi inventatori, încă din vremuri biblice. Dar au şi ele limitele lor. Se ştie foarte bine cât este de greu să le controlezi. încă nu am învăţat să le programăm după cum dorim (deşi cândva s-ar putea s-o facem). Nu putem hotărî dinainte ce vom visa. Şi, de cele mai multe ori, uităm ce visăm.Visul conştientPsihologul Stephen La Berge a încercat să rezolve această problemă prin tehnica ?visului conştient". El îi pregătea pe oameni să devină conştienţi în timp ce visau. Primul pas este să capeţi obiceiul de a te întreba ?Este acesta un vis?", la intervale regulate de-a lungul zilei. O dată ce exerciţiul devine obişnuinţă, în cele din urmă vei ajunge să-ţi pui această întrebare şi în timp ce visezi. Prima dată când răspunsul va fi da, felicitări! Tocmai ai avut primul vis conştient.Visătorii conştienţi învaţă curând să controleze ceea ce fac sau ce se întâmplă în vise şi să-şi aleagă experienţele dorite. Foarte mulţi au povestit episoade amuzante, în care subiecţii se vedeau plutind printre nori, explorând adâncurile apelor, sau transformându-se în tot felul de animale fantastice. Astfel de vise pot ameliora nevrozele şi fobiile. Şi chiar pot împiedica apariţia coşmarurilor. Cititorii interesaţi ar trebui să studieze remarcabilele cărţi ale lui La Berge, Visul Conştient (1985) şi Să explorăm lumea viselor lucide (1990).Metoda La Berge conţine o mare promisiune pentru aducerea la lumină a comorilor din subconştient, dar nu este totuşi un panaceu. Criticii visării conştiente spun că La Berge minimalizează dificultatea învăţării acestei tehnici. Se pare că pentru unii este ceva normal, în timp ce pentru alţii este mult mai dificil. De multe ori este nevoie de echipament care costă între 250 şi 1000 de dolari, ca de exemplu Nova Dreamer, un aparat care bombardează utilizatorul cu lumini şi sunete în momentul în care acesta intră în somnul profund, REM (Rapid Eye Movement), etapa în care de obicei încep visele.Chiar dacă aceste dificultăţi pot fi depăşite, vă pot spune din experienţă că de multe ori imaginile din vis sunt la fel de irelevante şi înşelătoare, pe cât sunt de folositoare. Transa profundă din timpul somnului REM (faza cu mişcări oculare rapide) deschide mintea, lăsând cale liberă gândurilor ascunse şi sentimentelor care sunt îndepărtate în mod obişnuit în timpul zilei. întotdeauna vom avea de câştigat din astfel de vise şi vor rămâne la fel de fascinante, dar dacă scopul dumneavoastră este creativitatea şi rezolvarea problemelor specifice, trebuie să vă suplimentaţi arsenalul cu metode mult mai directe şi mai eficiente.POŢI ?VISA" ÎN TIMP CE EŞTI TREAZŞi atunci, cum poţi accesa mai bine fluxul remarcabil al percepţiilor subconştiente? După 25 de ani de studiu, cred că am găsit răspunsul. Tehnica fluxului de imagini, creată de mine, deschide mintea către exact acest lucru: un flux de imagini simbolice, la fel de profunde pe cât sunt visele. Dar, spre deosebire de vise, poţi exersa această tehnică şi când eşti perfect treaz şi practic poţi s-o faci oriunde şi oricând. 10 minute zilnice de astfel de exerciţii vor fi suficiente pentru a induce o schimbare profundă şi pozitivă în viaţa ta.Fluxul de imaginiAdevărul este că noi visăm mereu. Psihologii estimează că jumătate din timpul nostru îl petrecem visând cu ochii deschişi, şi numai o optime din timp visând normal. Asta înseamnă că 58 la sută din timpul nostru îl petrecem absorbiţi în recepţia pasivă a imaginilor venite din subconştient. Pare foarte mult timp, dar de fapt aceste cifre sunt chiar mult subestimate. Realitatea sugerează că fluxul de imagini nu se opreşte niciodată. Chiar şi atunci când suntem preocupaţi de muncă, discuţii sau alte îndatoriri, senzorii din creier continuă să genereze imagini, sunete, mirosuri, gusturi şi sentimente, toate imaginare.Multe dintre aceste imagini sunt alcătuite din amintiri aduse laolaltă prin asociaţii întâmplătoare. Altele sunt ecouri sau completări ale gândurilor conştiente în acel moment.Acesta este unul din locurile în care barajul îşi face simţită prezenţa. Dacă nu întrerupi fluxul de imagini în timp ce pilotezi un avion, sau faci o operaţie unui pacient, poţi pune viaţa oamenilor în pericol. Fluxul de imagini ţi-ar distrage atenţia de la ceea ce faci.? Factorul Einstein Omg nu te doare mana cat ai scris :huh:
Sesshomaru Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 ahem, ever heard of COPY - PASTE ? please stay on topic
RebornPS Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 am visat ca maica mea o fost posedata.. de diavol //// how`s that for a nightmare
Legacy Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Eu am visat ca eram intr-un fel de orashel si brusc toata lumea dispare si apare unu care face ture cu masina pe langa mine si eu trebuia sa il prind, era un gen de Ghost Raider pe o dacie break ... ma rog fac pe eroul si apoi iese din masina o papusa de aia mica ... si urata ... daca ati vazut Scary Movie4 ... arata ca ala alb si negru ... etc etc
Fallout Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 eram intr-un bazar arabesc, mergeam pe acolo, cautam o cladire alba, am gasit-o, era o banca in care era foarte rece, un pitic cu o maimuta pe umeri vindea bauturi reci (culmea!), am iesit apoi intr-o curte interioara unde era o aglomeratie de pasari (cam atat...sunt curios ce inseamna)
elusion Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Eu am avut 2 ani la rand un vis ciudat in fiecare luna ... Zburam deasupra unors stanci ore in sir .. si dupa aia picam in gol si ma trezeam ... si tot in juru meu era negreu cu rosu .... si dupa aia ma culcam la loc :dontknow:
knoxuletz Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Azi noapte in vis recitam poezia simbolista a lui Bacovia, "Plumb" bat`o soarele, in timpul zilei am invatat`o pe de rost pentru examenul de bacalaureat si probabil mi`a ramas in minte incat sa si visez poezia bacoviana :crybaby:
bebe16 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 eu nu am mai avut un vis de secole... :P chiar nu mai imi amintesc ce am visat oricum imi place cand visez urat si ma trezesc si vad ca e mai bine.... nusu parca ma simt bine ziua aia
Nuclear Cannibal Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 pai de exemplu am visat ca cel mai bun amic al meu de scandal ... tre sa ai si dinastia ... ma batea ca nu l-am batut pe unu ... iar al doilea ca au fost in aceeasi seara era ca faceam filme cu BMX cu ryan nyquist la metrou pe magheru si de la filme direct tin mitne ca ma combinasem cu una nuj cum si incercam sa facem rost de bani sa cumparam un hamburger dar la fel nuj de ce ... ( trebuia sa cautam balonashe zic eu :) )