vudu Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Prezentare Nintendo wii http://www.youtube.com/watch?v=3PqBQnoRdb4 Alte linkuri Reclama Nintendo Wii eu zic ca e ceva revolutionar ! :cool2: cred ca dupa 1 ora de joc devine cam obositor in rest e bestial! poate am gresit sectiunea dar vroiam sa vad parerile celorlalti despre acest produs!
Lancelot Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 cred ca trb sa il faci la Stiri si Info'sOricum sunt un fan Nintendo de mic :X asa ca abia il astept
Ahilosu Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 deja e cu probleme. este si un site al folositorilor de wii in care se plang de probleme.
BlackDevil Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 deja e cu probleme. este si un site al folositorilor de wii in care se plang de probleme.da sunt mari probleme cu sistemul de prindere al controler-ului, muti oameni jucau asa intens incat si-au spart televizoarele datorita ruperii strapului ...oricum e nu prea sunt fan nintendo wii ... pare cam de copii mici <_<
Valek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 M-am jucat pe un Nintendo Wii. Nu e foarte performant, dar esti satisfacut mai mult decat pe un pc.
{JM}Alex Lifetaker Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Citisem pe net previziunile pt. next-gen consoles:44% PS340% Xbox 36016% Nintendo WiiAceste previziuni au fost facute de niste mari analizatori de piata... nu-mi vine in minte termenul exact.. In fine... pe termen lung PS3 va castiga, ,e clar, are Blue-ray, dar intre timp X360 si Wii au destul timp sa se vanda si probabil pot schimba soarta PS3-ului.La wii imi place controllerul ala, mai faci si ceva sport jucandu-te, si e chiar distractiv... as vrea sa am un nintendo wii :D