Jump to content
Guest alex_sid

imi place de o fata si ea are gagic...cum sa actionez?

Recommended Posts

Posted

am sunat-o si iam spus ca ma duk sa il bat pe ala de 22anii cu unii...si de atunci numai vb cu mine...nici un buzz numai da pe mess..asta find de o sapt. creca am ignore....deci macar stim ca in lume exista 3 femei pe barbat...more girls....deci nu uita ca akolo in lume e cineva pt tine
=)) Super tare =))

On~Topic : Cel mai bine e sa o uiti . Si oricum , topic-ul mi se pare cam ... ma rog :)

Posted

astepti ....

da...dar poate va astepta prea mult...si iar nu-i bine...

On topic: nush ce sa zic :dontknow: cred ca vei lua decizia corecta

Posted

eu una am avut ocazia sa cunosc ceva persoane in diverse medii virtuale si unele dintre ele chiar saruta bine... in realitate ;)

who that? :offtopic: :ceuameni:

Posted

uit`o ... dak acea fata nu te place na`i ce`i face ... :P nici dak sari in gol din avion fara parasuta nu cred ca te va place .... ( experienta unui prieten ) ( nu a facut el faza cu saritu in gol din avion a facut altceva si tot nu la placut =))

Posted

0ff topic : eu nu intzeleg dece ii spuneti sa o uite...

...omul are o problema...poate nu poate sa o uite

dupa cum a spus..."cum actionez?" deci el nu vrea sa o uite

0n topic : icearca sa ii spui ce simti cand o intalneshti

chiar daca , cazi de fraier (scuze) dar cateodata e bine sa ne mai si injosim putin

Posted

1 - nu fa altuia ce nu vrei sa ti se faca tie

2- daca tu crezi ca merita si ca nu o sa mai gasesti una la fel - lupta

3-orice ai face sa sti ca dupa fete si tranvaie (bus) sa nu alergi (in cazul tau pt ca nu ai bilet si te prinde controlu) pt ca mereu vine urmatoru

bft

Posted

ai vb cu ea personal face2face ?

ce stii despre ea ? cat de serioasa e relatia cu actualul ?

daca v-ati vazut si ati vb fata in fata eu zic ca ai sanse , in functie de cati ani are si de cat timp e cu respectivul

hai ca iti astept replyul

Posted

Nu cred ca va mai raspunde, insa ramaneti ontopic totusi...

on: parerea mea e s-o uiti, ca nici tie nu ti-ar placea sa iti "sufle" altul prietena.

Posted

esti un AFC-average frustrated chump sau LL lovable loser

probabil ai facut-o sa se simta prea comoda cu tine si o sa ramai in Friends Zone 4 EVER MUHUHAHAHAHAHA

incearca sa nu fii THE NICE GUY, uita de ea si intreaba-l pe ala cu care s-a combinat cum reuseste apoi dute cu el la un bar si incearca si u cu altele...

Posted

esti un AFC-average frustrated chump sau LL lovable loser

probabil ai facut-o sa se simta prea comoda cu tine si o sa ramai in Friends Zone 4 EVER MUHUHAHAHAHAHA

incearca sa nu fii THE NICE GUY, uita de ea si intreaba-l pe ala cu care s-a combinat cum reuseste apoi dute cu el la un bar si incearca si u cu altele...

hehe inca unu care stie jocu

Posted

imi place de o fata si ea are gagic...cum sa actionez? am cunoscut-o pe hi5 acum vreo 2 sapt si ma inteleg super cu ea...dar din pacate in seara de revelion s-a combinat cu unu... CE SA FAC ?

HI5.... super reteaua........a nush ce... pana mea, iesiti in oras, plimbati-va printr-un parc si lasati dracu' IRC/Messenger/Forum/HI5 (internetul in general de fapt) pentru a cuceri fete. De ce? Cititi primul post (sau citatul de mai sus :D ): s-a inteles bine cu fata (pe net), dar fata a cunoscut pe cineva in seara de revelion (adica nu in fata calculatorului). Rezultatul si implicit, ceea ce a preferat fata, l-ati aflat.

PS. Sa nu mai zica nimeni ca e ok sa cuceresti fete pe net. Sanse mult mai mari sunt la o terasa, intr-un club, la o petrecere, la un gratar, etc. Nu va transformati in idioti. Iesiti p-afara :D.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...