Jump to content
Dani

Mascotă bătăuşă la Disney World

Recommended Posts

Posted

Mascotă bătăuşă la Disney World

Cine ar fi crezut că un copil va ajunge să fie bătut chiar la Disney World. Nu a fost vorba de o urecheală aplicată de părinţi pentru vreo năzbâtie, ci de câteva palme peste cap administrate copilului de o mascotă.

Jerry Monaco junior se afla la Disney şi făcea poze cu Tigger, un personaj din desenele animate când mascota a început să îl ia la bătaie.

"La început am crezut că glumeşte, că se joacă şi apoi m-a apucat de mână. M-a lovit tare, destul de tare, deşi avea mânuşi căptuşite", a povestit Jerry Monaco junior.

Tatăl băiatului a reuşit să filmeze întregul incident. Iniţial, părintele a crezut că fiul său l-a provocat sau l-a supărat pe Tigger cu ceva. După ce a vizionat imaginile şi-a dat seama că Jerry junior a fost lovit intenţionat de personajul din desene animate.

"Nu vii aici să fii bătut. Disney ar trebui să fie un loc sigur. Cred că este un loc unde vii şi petreci timp cu familia", a spus Jerry Monaco.

Angajatul violent a fost concediat de conducerea Disney World, care regretă incidentul.

"Managerul general şi-a cerut scuze. Toţi în afară de Tiger au venit la mine şi s-au scuzat. Nu vrea să fie bărbat, să iasă din costumaţie şi să-şi ceară scuze", a precizat Monaco.

Nu este prima problemă provocată de personajul Tigger. În 2004, angajatul costumat a atins sânii unei fete de 13 ani, însă, un juriu l-a găsit nevinovat. Acum câteva luni, un tabloid britanic a publicat poze şi un filmuleţ cu personaje de la Disney, care în culise mimau scene de sex.

http://www.realitatea.net/34827_Mascota-ba...ney-World-.html

Posted

Asta o fost total aiurea faza ... ce a facut angajatu` din costumatia de Tigger ...

Si faza cu mimatul sexului ... welcome on Earth ... se distrau si aia :).

Posted

ala daca are antecedente de "perv" ce mai cauta lucrand acolo ? :rofl1: :rofl1:

bine ca nu era santa de craciun .... "come sit in my lap" :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Posted

imi pare rau, dar mi se pare prea amuzanta faza....sincer sunt convins ca tipul in costum a fost provocat, nu vad de ce altfel ai lovi un copil din senin...oricum amuzant, tocmai la disney...probabil in urmatoarele zile o sa auzim ca au prins-o pe mica sirena cu jointul in gura, sau ca donald si mickey se "distreaza" unul cu celalalt in pauze la wc ~~

Posted

il inteleg perfectpe Tiger...probabil e stressant in fiecare zi sa se joace copii cu tine..sa te traga....ca unii copiii is cam prost crescuti...pusti din zilele astea au un tupeu...deci ar trebuie sa nu mai lasi pusti ca Dennis sa intre in Disney....Mascotele vor domina...pana la urma sunt si iei oamenii :yum:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...