andypopa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Stop it FFS! That is NOT Tux and it's starting to piss me off - ala e crystal tux facut de everaldo.com AFAIK si nu este mascota linux! The concept of the Linux mascot being a penguin came from Linus Torvalds, the creator of Linux. Tux was created by Larry Ewing in 1996 after an initial suggestion made by Alan Cox [1] and further refined by Linus Torvalds on the Linux kernel mailing list [2]. The first person to call the penguin "Tux" was James Hughes who said that it stood for "(T)orvalds (U)ni(X)"[sic].
andypopa Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 He's not Tux and you're pissing me off saying he is!
MobiuS Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 si daca nu e TUX inseamna ca nu mai trebuie folosite acele avatare?
Xellos Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 nu, doar sa nu ii mai spunem Tux pinguinului din avatarele noastre
THuG-Radu Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 He's not Tux and you're pissing me off saying he is!Ok, nu`i mai zic TUX la al meu. ii zic clubber tux :D
drigish Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Asta e doar un "tux" facut sa fie amuzant ( se uita crucis ). Tux-ul adevarat nu e asa amuzant si nu prea poate fi "personalizat".P.S. Daca te face mai fericit nu ii mai zic "tux".
MontBlank Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Vai ... Om'Gheata.... ce ... TUX marfa ai ! De unde ai luat acel ... TUX ?
Azra'il Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Eu tot tux ii zic la al meu :) Si daca e crystal tux, nu e tot tux?
IceMan Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Domnule Comunist, TUX-ul meu e de gheata, da?! :)Dar tu de ce nu ai un TUX?!
clona69 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 andypopa poti sa fii sigur ca tot asa ii vor zice :)
silversky Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Tind să-i dau dreptate lui Andy Popa. Ce am eu la avatar nu are cum să se numească simplu "Tux". E un "De Niro Tux", ceea ce e cu totul altceva :DAlte discuţii, în topicul lui Tux.