Jump to content
alex

Warn-ul

Recommended Posts

Posted

Ca sa nu mai intrebati toti "ce e cu warn-ul" prin zeci de posturi ... voi incerca sa va explic.

Warn-ul este un sistem prin care se pot da avertismente ... in felul asta nu va mai fi nevoie de un thread in care sa tinem avertismentele.

Fiecare user isi poate vedea DOAR nivelul warningului propriu ... de asta "aveti doar voi" ... atata timp cat e la 0% nu aveti de ce sa va faceti probleme.

Sper ca in felul asta sa nu mai vad in toate posturile pe cineva care sa intrebe ce e ala.

Posted

Si io care ma speriasem si ziceam: "Hopa!I'm walking on thin ice!" si credeam ca sunt sg care are asa ceva.E chiar f tare sistemul si cre ca o sa fie eficient! :right:

Guest Bogdan
Posted

Inca un lucru interesant si folositor dupa ce ati adaugat fast reply-ul...Felicitari...

partea proasta e ca eu eram printre aia care intrba ce e warnul... :dooh:

Posted

:P pai dupa ce am primit 4 PM-uri vreo 5-6 private pe Y!M si altzi vreo 8 care intrebau in topicuri ... :) m-am gandit sa fac thread

Guest Bogdan
Posted

Eu al cate-lea am fost care am intrebat??? :P :P :P prima data am crezut ca e de la avaratu ala cu nervosu ala .... da apoi mi-am cam dat seara ca vine de la WARNing....oricum ...m-a derutat faza cu 0 %.....

Posted

:P pai dupa ce am primit 4 PM-uri vreo 5-6 private pe Y!M si altzi vreo 8 care intrebau in topicuri ... :) m-am gandit sa fac thread

Mie chiar mi-a dat telefon cineva sa ma intrebe de ce are warn-ul ala :banghead:

Guest Bogdan
Posted

Si cand facem 100% ce se intampla?! :dontknow: :dontknow: :banghead:

Pai ce sa se intample....te face moderator sau administrator... :D :P :P ... cuvantul BAN iti zice ceva ?

Posted

Mie chiar mi-a dat telefon cineva sa ma intrebe de ce are warn-ul ala :banghead:

tare :)) il fac pined pe asta timp de 2 zile :D

Guest Bogdan
Posted

:P :P :P Alex si Nwradu :D .....voi cat la suta din 100 % aveti la warn ?? :D

Posted

Si din cat in cat creste warnul, adica dak primesc un avertisment ce gradatie va indica warnul

Si inca ceva, if it goes up, will it ever come down?

depinde ... la 1 warn o sa fie la 39% la 2 la 67(parca) si la 3 la 100%

warn levelul este definiv ... el nu scade dupa un anumit nr de zile sau ceva de genu singura modalitate de al face sa scada e sa il micsoreze un moderator

Posted

Actually se poate da ban (temporar sa zicem) de pe forum si daca nu ajungi la 100%. Asta mai mult e o indicatie ca ai antecedente, dar de exemplu pt ceva urat se poate da un singur warn insotit si de o "amenda" de cateva zile...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...