ANdy5 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ce apuc :D dar mai mult naiked e mult mai usor on : sport/ elegant doar cand e ceva deosebit
Mehico Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 prefer trendy ^_^sport, numai cand stau in casa.
Guest zoOmBV Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 adept large clothes... :bananadance2: pt k sunt lejere f... si t poti misk in buna voie in ele :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
THuG-Radu Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 trendy :DImi sta bine la costum, dar nu`l imbrac decat la ocazii fffff speciale! :) Sau poate doar sacoul + blugi + adidasi + 1 tricou tare :DSport, nu prea, decat cand merg la fotbal.
Angel of Darkness Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 On~Topic : Casual / Trendy , daca nu e acelasi lucru . Adica la moda sunt Jeansii cu care ma duc si la football . Off~Topic : Nu strica nici un poll .
RedX Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 sportLa ocazii speciale fac cu nervii knd tre sa merg in costum si pantofi :lol:
alecs Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 depinde de chef , de obicei imi iau adidasii negrii murdari in picioare , trag niste blugi jegosi rupti , dupa care pun un tricou cu ceva metale .... mai am si 2 costume pe care le port la ocazii mai speciale :)
Edelweiss Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Elegant? Trendy?Sport?Casual?Kitch?Provocator@ fete :D? Dar din pacate la munca sunt nevoit sa vin mai mult elegant imbracat :dooh: sexy prefer stilul kitch :D si evident, provocator totodata :) fustitze super-scurte roz, bluzitze voalate, pantofi aurii cu tocuri cui de 15 si eventual o peruca blonda si ceva silicoane to match all this... uhm... acum pe bune... imi place stilul retro, clasic, imi plac influentele anilor '20 - atat la imbracaminte, accesorii, cat si la atitudine. cand n-am chef sa-mi bat capul, ma imbrac sport.
SeBi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ma imbrac cu ce inimeresc....nu pun accent pe haine. Pentru mine conteaza ai mult electronicele pe care mi le pot lua de banii care dispun...hainele...nu ma prea pasioneaza....insa ca idee....prefer jeans-ii si..tricourile...
Lancelot Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 mai era un sondaj tot in jenu asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=129686cum imi place mie si mi se potrivestemai bine citeste cu ce e facut topicul ala si ce scrie aici :dooh:
[CCFV] RedBuLL Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Sport deobicei , iar la scoala elegant ca avem uniforme :(