Lancelot Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ce stil preferati?Elegant? Trendy?Sport?Casual?Kitch?Provocator@ fete :D?Eu de obicei sunt adeptul stilului sport/ casual ptr ca e cel mai comodDar din pacate la munca sunt nevoit sa vin mai mult elegant imbracat :dooh:
vudu Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 hm eu sport nu suport hainele elegante desi cica imi sta bine :P
redbull™ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 sport..si sincer sa fiu nici nu stiu sa merg in pantofi am incaltat si eu de 2/3 ori cred si nu`mi place in iei
Ayana Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Eu ma cam imbrac dupa dispozitie... la job ar trebui sa fiu eleganta dar vin asa numai cand sunt delegatii and stuff... in rest cam casual, eu sa ma simt bine...
Potyike Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 trendy, cam cu trenduri nu prea comerciale, (DC, Vans, Spitfire, Element, eS, Billabong, Quicksilver, O'Neill etc)
CrashOver Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 yo unu ma imbrac cum apuc :) oricum toate toalele pe care le am sunt cul so :D ...
sylv Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 depinde de zi ..in general cat mai usor sa ma simt bine , prefer sport
Zeal Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 always casual :P<------- and sometimes in my superhero costume
Mir@no1 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 numa la scoala ma imbrac elegant (pantofi etc..) deoarece trebuie sa port nuiforma , pe care nu o suport.. :sef: :sef: X-( In rest sport ,trandy :) .
noghri Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 sport/casual...probabil undeva pe langa skate-style..trendy, cam cu trenduri nu prea comerciale, (DC, Vans, Spitfire, Element, eS, Billabong, Quicksilver, O'Neill etc)marcile enumarate aici sunt de o bucata de vreme cat se poate de comerciale ^^
iReal Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 triendi , nu suport treninguriile :) pana acum nu am gasit unu in care sa ma simt bine...
Macen*Krace Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dak ma simt bine ma inbrac in TuX... dar cum nu imi plac hainele elegante ma imbrac sport sau casual shi cateodata trendy.
Smok3 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 mai era un sondaj tot in jenu asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=129686cum imi place mie si mi se potriveste
-=DANTE=- Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Oarecum sport,cat mai lejer pentru corp(urasc tzinutele oficiale gen costume)totushi la ocazii mai speciale nu am ce face...shi atunci ma simt ca un pinguin impaiat :) .