UmbrA^ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Salut lome nu prea am ce face asa k mai dau un topicsor... Credeti in Dumnezeu? Va duceti des la biserica dak credeti in El??? Ati tine post 44 de zile pt El??? Credeti k exista Rai sau Iad??? Credeti k exista the Devol??? Credeti k este El creatorul nostru??? Credeti k El s-a nascut primul??? Credeti k primii oameni au fost Adam si Eva??? kam atat... 1) Eu cred totusi chiar dak nu sunt prea multe dovezi... 2)Sincer sa fiu ma duk cand vin sarbatorile... cateodata la 4-5 ani 3)Sa tin post 44 de zile sau cate sunt pt El si sa nu mananc carne... i can't mie imi ajunge sa cred in El.. 4)Nu stiu ce sa spun din cate am inteles sar putea sa existe... Toate la timpu lor... 5)Nu stiu sar putea... si nu as vrea sa il intalnesc asa k numai pacutuiti... 6)Nu stiu dak este creatorul nostru... poate k el ne-a creat dar pe dinozaurii cine i-a creat??? 7)Nu stiu dak s-a nascut primu nu prea cred... si ne-a creat El pe noi asa pur si simplu dc ne-a fakut oameni si nu extraterestrii??? Poate k nu e singuru Dumnezeu din galaxie... 8)Nu cred asta... M-am tot gandit de unu singur la intrebarile astea... si am vrut sa mai intreb pe alti sa vad ce parere au... Nu stiu dak nu va place topicu closed adminS... Nu stiu vreau sa vad ce credeti voi sunt foarte curios...
BlackDevil Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...redeti+dumnezeuda ..btw in loc sa faci 7 topicuri inutile .. mai bine inveti sa folosesti forumul
#spoitoru# Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 DA cred. Daca ai citi Biblia ai vedea ca sunt multe motive sa crezi in El, sau daca mergi la biserica dar, nu unde iti canta popa, sau poti sa intri si pe al 2lea site de la sig-ul meu.
[HH]FuRy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 DA cred. Daca ai citi Biblia ai vedea ca sunt multe motive sa crezi in El, sau daca mergi la biserica dar, nu unde iti canta popa, sau poti sa intri si pe al 2lea site de la sig-ul meu.uite promit ca o sa scriu si eu o carte cu tot atatea motive sa nu crezi, dar normal ca te ieu dupa biblie, ca deh, asa ai tu un fix in minte :Pnu, nu cred :)
figgy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Sunt destule dovezi care arata existenta lui si destule lucruri care arata ca nu exista
Shivmoo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 LOL ! Freaks.. cum sa nu credeti in el ? oricum s-a mai discutat pe tema asta, oricum#2 nu ii vad rostul !... oricum#3 toti o faceti pentru spam :)
BKMAXXBK Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 eu cred...... ca suntem ignorati, e free game, nu e nici un admin on earth :} ...credeti in ce vreti treaba voastra.
Dropkillerz Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nu are nimeni cum sati demonstreze ca ecxista si se zice ca nu la vazut nimeni atunci cum de stie de el :blink: .... NU
atk.oxyg3n Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 cred ca exista ceva .... dar nu vreau sa-i dau nume ... nu-mi place sa delimitez ... nu conteaza de ce religie esti, in cine crezi sau nu crezi ...
Lancelot Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 erm.. pls close it.. nu mai faceti topicuri clona degeaba
silversky Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Un topic asemănător unde-ţi poţi exprima părerea găseşti la adresa http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...redeti+dumnezeu