Guest oanalex Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Este un boxer de aproximativ 2 ani, se afla pe strada de ceva vreme, pierdut sau abandonat. Este foarte prietenos cu oamenii si cu alte animale, ii place sa fie mangaiat si isi doreste cu disperare un stapan. Are niste mici zgarieturi pe fata, dar cu timpul ii vor trece. Il gasiti la 0740 013 129, daniela.stoica@daisyhope.ro.
THuG-Radu Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Aia e voma de pe jos?Inca unul din posturile tale "magnifice" :rofl1: !Sper sa`i gasesti un stapan cat de curand. Sunt un dog lover, dar nu pot sa am unul din cauza ca stau la apartament ! :crybaby:
BlackDevil Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Aia e voma de pe jos?da ... e voma de extraterestru mic verde si pufos ... <_<e mancare de caini ....oricum gl cu gasirea unui stapan ... pare ingrijit cainele
Danny Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Aia e voma de pe jos?chill up m8 !Sper sa-si gaseasca un stapan.Azi de dimineata un pui de caine , afara..cred ca l-a prins o racheta mare sub burta. Saracu , era plin de sange :( de-abia mai mergea..
Valek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nu, serios, credeam ca e voma. Nu incerc sa fac glume pe seama animalelor.
[HH]FuRy Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Azi de dimineata un pui de caine , afara..cred ca l-a prins o racheta mare sub burta. Saracu , era plin de sange :( de-abia mai mergea..saracu :(gl findin a home
UmbrA^ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Lol ultima poza e tare i se vad muschii de la picioare cool Mie imi pare rauu de el dar deja avem un pui de boxer :P :P :P imi pare rau pt el are dreptate crashover dul la centru...
Guest oanalex Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 in ce oras e cainele??Bucurestiin adaposturi nu sunt locuri...sunt pline toate. plus ca mai bine unde e acum dacat in anumite adaposturi care sunt jalnice...iar cele in care am incredere sunt pline, dupa cum am zis...sper ca isi va gasi stapan rpd.