Guest Cybernetyc Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 deci Căţeluş cu părul creţ să ai jeep-ul în coteţ şi o vila cu pişcină, pe Madona :cool2: ca vecină şi-o lopată pentru bani, HAI NOROC SHI LA MULTI ANII!!!!!!!!!!!!!!!! asta o urez pt toti care joaca CS SI MU !!! LINKMANIA , SCZ stiu ca nu am bagat mesaju in loc potrivit :)
TyreXel Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 deci Căţeluş cu părul creţ să ai jeep-ul în coteţ şi o vila cu pişcină, pe Madona :cool2: ca vecină şi-o lopată pentru bani, HAI NOROC SHI LA MULTI ANII!!!!!!!!!!!!!!!! asta o urez pt toti care joaca CS SI MU !!! LINKMANIA , SCZ stiu ca nu am bagat mesaju in loc potrivit :)Trebuia postat aici
SeBi Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 O sa-l mute un op...cand isi vor reveni din betie!
#spoitoru# Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ce faina e poezie, bravo :) tu ai compus-o? :blink:
BlackDevil Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 interesanta urarea ... copilareasca dar ... ce sa-i faci :P
ANdy5 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dar e super ok :) desi Madonna nu e foarte secsy :P