Unicul Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Am un dvd player marca Platinium PDVD-L069 .As dori sa`mi spuneti daca se poate cum pot schimba culoarea subtitrarii si marimea deoarece se vede mic si are culoarea galbena ceea ce nu se vede foarte bine ! cool2.gif
Unicul Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Am un dvd player marca Platinium PDVD-L069 .As dori sa`mi spuneti daca se poate cum pot schimba culoarea subtitrarii si marimea deoarece se vede mic si are culoarea galbena ceea ce nu se vede foarte bine ! cool2.gifhmmm chair nimeni nu`mi poate raspunde ?!
Valek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Pai, o posibilitate ar fi sa consulti manualul. Sau, sa-l arunci pe geam, si sa postezi in alta sectiune.
silversky Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Din câte ştiu eu, nu poţi schimba caracteristicile unei subtitrări cu ajutorul dvd player-ului, totul depinzând de subtitrarea existentă pe dvd.Închid topicul de aici, văd că mai ai un topic asemănător deschis la secţiunea Hardware.