Jump to content
bunny

Ce parere aveti despre Tux? :))

Recommended Posts

Posted

New Fashion. :cool2:

Am ramas uimit cat de repede s-au raspandit. :D

in mai putin de 24 de ore a pus stapanire pe forum cine ar fi crezut

Posted

tu ramai la robotu tau inteligent :D

daca imi faci rost de un tux cu aceeasi privire si aceeasi miscare ca a lui marvin ma jur ca imi schimb avatarul :)

Posted

Si eu am cateva poze cu Tux pe comp si cateva pe telefon :) Imaginea mea preferata era una in care avea cagula da nu o mai gasesc :( :( (ii spuneam Pinguinu cu Cagula :D )

Posted

Si eu am cateva poze cu Tux pe comp si cateva pe telefon :) Imaginea mea preferata era una in care avea cagula da nu o mai gasesc :( :( (ii spuneam Pinguinu cu Cagula :D )

daca l-as avea pe asta de il ai tu acum nu l-as schimba :D

Posted

Am intrat si eu pe site-ul lui ... ( are un nume incurcat , iar eu nu sunt fan SW ) si am vazut ca ai de unde alege . O idee foarte buna , insa nu vad un Tux Mort , sau ceva care sa imi egaleze ingerul pazitor . :(

uite unul mort :right:

EDIT: am postat in acelas moment cu Raul, sry :D

Posted

Am intrat si eu pe site-ul lui ... ( are un nume incurcat , iar eu nu sunt fan SW ) si am vazut ca ai de unde alege . O idee foarte buna , insa nu vad un Tux Mort , sau ceva care sa imi egaleze ingerul pazitor . :(

Imagine IPB

Dead tux =))

Posted

sunt multe avatare :P poate iti gasesti unu pe masura :nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...