Jump to content
bunny

Ce parere aveti despre Tux? :))

Recommended Posts

Posted

acum ai pus de-al dracului "tux" in paranteza...

ma, nu va suparati, eu sunt convins ca pe voi va doare in pix de ce zic eu dar... iarasi nu va suparati - voi nu folositi linux.

sincer, daca cineva mi-ar fi pus la bootare pinguinul ala in loc de adevaratul Tux... nu m-as fi suparat. dar cand iei o mascota (fie crystal tux, fie Tux) si incepi s-o deghizezi in roz si-n verde si-n bleu deja e o semi ridiculizare a ceea ce reprezinta, si nu ar mai trebui considerata mascota.

AFAI care, faceti o confuzie teribila.

Multumesc pentru sustinere ;)

Posted

Dar nu inteleg, de la niste avatare funny, am ajuns sa discutam istoria acestui pinguin? Cum si dece "una lume" isi bate joc de Pinguinul Tux si il pune in alte posturi decat TUX in persoana? sau ceva de genu? aiurea :|

Guest angel_iulyan
Posted

sunt misto pozele :) ...

TUX :bananadance2: :banana: cel mai tare parerea mea

Posted

' date='Jan 8 2007, 15:33' post='1663055']

Dar nu inteleg, de la niste avatare funny, am ajuns sa discutam istoria acestui pinguin? Cum si dece "una lume" isi bate joc de Pinguinul Tux si il pune in alte posturi decat TUX in persoana? sau ceva de genu? aiurea :|

Hey, n-am zis ca nu sunt ok, ca nu sunt trendy sau ca nu sunt cool - simpla rugaminte a fost sa-i ziceti cum trebuie. Eu ti-am zis, poate tie iti pare al naibii de deplasat ce-ti cer dar... vorba colegului, 90% din voi oricum n-ati auzit de linux.

"Ma cheama Ion Popa, nu John Popp..."

Posted

andypopa si domeniux, voi aveti impresia ca sunteti singurii de pe aici care folosesc si stiu ce este linux. ei bine, se pare ca nu este asa. daca nu ii spunem cum trebuie sau cum vreti voi, nu inseamna ca nu stim ce este sau cum ii zice.

@domeniux, mai usor cu asemenea exprimare.

Posted

domeniux crezi ca nu si`a dat seama toata lumea ca esti Marele netics? iar vii si ne dai lectii de gramatica si de linux?? :) si acuma mai vii si sa dai definitia pt "Tux" :) .. sincer nu e nevoie.. stim..

p.s. deja topicul deraiaza de la subiect.. si plus ca multi din pinguini sunt exact la fel ca si pe site.. doar ca sunt mariti..

p.s2 pt netics.. crezi ca daca ti`ai schimbat nickul o sa fii altfel vazut?

Posted

Dani(nu, nu vreau ca netics sa fie altfel vazut, stai linistit!) esti teribil de amuzant si nu stiu de ce. Esti suparici pe netics?

Si nu, topicul chiar nu a deviat de la subiect. Eu "am parerea" ca nu ar trebui numit Tux.

Ca voi "aveti pareri" despre inchiderea threadului, aia e offtopic :)

Posted

totusi cum imi fac singur un avatar cu TuX?

=)) mi se pare genial..

4-5 insii, (uameni mari, in cunostinta de cauza ..sau nu) va certati pe seama unui logo (sau ce o fi 8-| ) de vreo 2-3 pagini..si in ultima parte a topicului ati facut maare taraboi k nu va convine cum il "alinta" cate unii, cum li se scoala lor..si dupa toata cearta si dezbaterile p seama look'ului, numelui, si originii.. apare un post din acesta.. e chiar fain in Romania :)

Wov u guys, keep up the good work ;;)

Posted

p.s. deja topicul deraiaza de la subiect..

are un subiect acest topic?

voi fi nevoit sa inchid topicul.

tragic really .. <_<

20 pagini comentand si certandu-va in legatura cu un avatar "trendy".. what's next? veti comenta tendintele din moda? ce slipi se vor purta la vara?

daca vreti sa stiti de ce sunt suparati andy si netics puneti-va in postura lor..

poate pe unii i-ar deranja niste avatare cu isus imbracat ca un hipiot sau ca un rocker sau pe altii i-ar deranja un rocker imbracat in roz si cu o acadea in gura. adica ruinarea unei imagini serioase.

asa si voi spunand acestor pinguini tux denigrati imaginea celui mai puternic si stabil sistem de operare din istorie si unul care va ramane pe lumea asta mult timp de-acum inainte competitie serioasa pentru orice ar putea scoate microsoft pe piata.

da, este o imagine serioasa pe care voi o imbracati in 5093423 aspecte de toate culorile care supara la ochi (mai ales cand e vorba de 40% din forum si un topic de spam de 20 pagini) pe un cunoscator care respecta numele de unix.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...