Edelweiss Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 M-am cam plictisit şi...m-am mai uitat la Tux :D Edelweiss :blink: omg, the horror!!!! :D Primul pe care ţi l-ai pus, cel cu fluturaşi, ţi se potrivea mai bine. La ăsta de acum ce să mai zici....eventual un "omg what ass!" :lol: yeap, i'm a penguin bitch with great ass... ets. @Guppy: daca-mi faci in photoshop o domnisoara pinguin imracata in alb-violet cu streagul lui poli in mana si cu parul blond fluturand in vant, promit ca-mi schimb avatarul
Macen*Krace Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 shi TuX-ul meu? nu se ofera nimeni sa ma ajute?
BlackDevil Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 yeap, i'm a penguin bitch with great ass... ets. :blink: :blink: :blink: pana acum n-am vazut in aceeasi propozitie cuvintele "bitch" si "great ass" ah well ... nus ... parca se duce moda asta si mai repede decat a venit :P
Edelweiss Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :blink: :blink: :blink: pana acum n-am vazut in aceeasi propozitie cuvintele "bitch" si "great ass" shhhhht, vrei sa iau warn? :) ah well ... nus ... parca se duce moda asta si mai repede decat a venit :P hope so. pana cand o sa vad si altfel de avatare pe forum, tux-ul meu isi pastreaza "pozitia". e dragut ca fiecare isi alege pinguinul potrivit, dar apreciam mai mult originalitatea avatarelor inainte. @Guppy: multumesc pt avatar >:D< (tux-ul meu si-a schimbat "pozitia")
Gunnar Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 mi-am pus si eu sa fiu in pas cu moda :cool2: puteti sa faceti un Lumber Jack tux? sau Grinch tux :D sau un minotaur tux pt mine
Guppy Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 @Guppy: daca-mi faci in photoshop o domnisoara pinguin imracata in alb-violet cu streagul lui poli in mana si cu parul blond fluturand in vant, promit ca-mi schimb avatarul blode sucks so... and for the rest of u poli feaks: pana cand o sa vad si altfel de avatare pe forum, tux-ul meu isi pastreaza "pozitia". aham deci vrei sa fac un tux freaky ca sa-l lasi cu spatele? :blink:
Lancelot Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Gupy u fa-ti un tux cu cap de porc si corp de balerina
L!nuX Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 doamne cat ati putut abera pe tema tux-ului :Doricum al meu owns :D
Dani Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 doamne cat ati putut abera pe tema tux-ului :D oricum al meu owns :D al meu e personalizat :) ownz p.s. Poli =))
Macen*Krace Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 nu pot sa am shi eu un tux cu un tricou visiniu pe care sa scrie dota shi un medalion k la 50 cent pe care scrie n00b? posibil shi palaria, batul si barba lui gandalf? MaTuX poti sa ma ajuti? plssss
doomwave Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 yeyyy mi-am gasit si eu tux .. sper k nu e luat :D
sKiLL_™ Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 http://i60.photobucket.com/albums/h28/CarTmanN_/joconde.jpg
Ahilosu Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 http://i60.photobucket.com/albums/h28/CarTmanN_/joconde.jpg genial asta
{JM}Alex Lifetaker Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ce tare :) Ochii fac tot farmecul Tuxului... are fatza de idiot :)
#spoitoru# Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 http://i60.photobucket.com/albums/h28/CarTmanN_/joconde.jpgnu vreti sa ne spuneti si noua cum ii faceti? :rofl1: :rofl1:
[CCFV] RedBuLL Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Frumos ! Tux ruleaza pe Linkmania , am observat ca f multi useri au avatar cu Tux !
Dani Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 nu vreti sa ne spuneti si noua cum ii faceti? :rofl1: :rofl1:ce se poate face in ziua de azi cu photoshop :D
Macen*Krace Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ce se poate face in ziua de azi cu photoshop :Dasta numai dak ai timp shi stii cum sa-l folosesti... adik dak ai manual...