Jump to content
bunny

Ce parere aveti despre Tux? :))

Recommended Posts

Posted

Cred ca ar trebui inchis topicu, deja 15 pagini sunt mult prea multe pentru un subiect deja fumat, si e doar motiv de spam ! :\

/agree

/cheer

Posted

Gata cu cearta !

Abtineti-va de la off-topic !

Legacy fa-ti " treaba " si ofera-le tuxuri..

ce mai poate fi zis ? :-O in 15 pagini s-a cam zis tot ... acum tot ce se poate face .. e doarm spam

this topic should be closed ;)

Posted

ce mai poate fi zis ? :-O in 15 pagini s-a cam zis tot ... acum tot ce se poate face .. e doarm spam

this topic should be closed ;)

sunt 15 pagini omg ... hai close pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si pls schimbativa si avatarele ca deja devine obositor :comp2:

Posted

sunt 15 pagini omg ... hai close pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si pls schimbativa si avatarele ca deja devine obositor :comp2:

ultimele avatare..si gata...wait after Matux

Posted

Matux fa-mi si mie un pinguin pls... cu o chitara electrica (fender stratocaster, search pe google)... parul cu tepi, imbracat intr-un costum de cantaretz rock... :) si cu o mana(aripa de fapt) sa fac semnul ala de "rock on" (aratatorul si degetul mic ridicate in sus)

Merci ;)

Posted

Matux fa-mi si mie un pinguin pls... cu o chitara electrica (fender stratocaster, search pe google)... parul cu tepi, imbracat intr-un costum de cantaretz rock... :) si cu o mana(aripa de fapt) sa fac semnul ala de "rock on" (aratatorul si degetul mic ridicate in sus)

Merci ;)

Matux ai treaba :D ..bine ca nu mi-sa adresat de mie

PS:pinguinii au fost gasiti de mine...iar matux ia facut mari si ia postat ..si ii multumesc de ajutor :beer:..

dar ce ai zis tu akolo e imposibil...o sa incerc sa iti caut yo

Posted

Am vrut sa-l iau eu pe cel cu stratocaster, dar nu e intreg, si arata cam sec.

Edit: Acum am si eu strat-ul in avatar ca si in realitate

Posted

[REQ] CluBBeR TuX [/REQ]

matux imi faci si mie un tux kre sa arate k un clubber asa , sa aiba paru cretz mare, ochelari d-aia trendy, mainile in sus si o tzigare in gura?:D

Posted

vreau shi eu unu personalizat cu: caciula gri k al lui gandalf al meu, par alb, tricou alb-visiniu pe care sa scrie dota shi medalion pe care scrie n00b.... posibil shi cu ceva barba alba k al meu shi un toia staff, sabiuta sau ceva de genu asta dak se poate... shi sa fie in flacari albastre.....

Posted

@ Edelweiss (aka ) :

Uită-te în postul ăsta la Tux-ul pe care ţi l-am găsit eu ;;)

Primul pe care ţi l-ai pus, cel cu fluturaşi, ţi se potrivea mai bine. La ăsta de acum ce să mai zici....eventual un "omg what ass!" :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...