blk Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cred ca ar trebui inchis topicu, deja 15 pagini sunt mult prea multe pentru un subiect deja fumat, si e doar motiv de spam ! :\/agree/cheer
CryNow Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Gata cu cearta ! Abtineti-va de la off-topic ! Legacy fa-ti " treaba " si ofera-le tuxuri.. ce mai poate fi zis ? in 15 pagini s-a cam zis tot ... acum tot ce se poate face .. e doarm spam this topic should be closed ;)
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Mie nu prea merge ****...o sa le puna Matux pe toate
ANdy5 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ce mai poate fi zis ? in 15 pagini s-a cam zis tot ... acum tot ce se poate face .. e doarm spam this topic should be closed ;) sunt 15 pagini omg ... hai close pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si pls schimbativa si avatarele ca deja devine obositor
Raul Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Legacy vezi ca e furat ala cu Lakers e unu la fel si pe crystalxp
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 sunt 15 pagini omg ... hai close pls !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si pls schimbativa si avatarele ca deja devine obositor ultimele avatare..si gata...wait after Matux
WaH ^ MaTuX Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 o colectie de TuXuri -- MaTuX @ Legacy -- :tiphat: Mai aveam cateva da ma presionau astia sa inchida threadu...merge si greu ****usper sa va placaCAN CLOSE NOW !!!
#spoitoru# Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 auzi la el "tuxy"..mai ai putin si te culci cu el.. deja il alinti :rofl1:cik ma culc cu el :blink: imi place sa-l alint ma, nimic mai mult. :ceuamni:
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nu am reusit sa le punem pe toate....dar le-a pus Matux pe cei mai slabi ...dac voi ne-ati grabit..now enjoy,,bad people
{JM}Alex Lifetaker Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Matux fa-mi si mie un pinguin pls... cu o chitara electrica (fender stratocaster, search pe google)... parul cu tepi, imbracat intr-un costum de cantaretz rock... :) si cu o mana(aripa de fapt) sa fac semnul ala de "rock on" (aratatorul si degetul mic ridicate in sus)Merci ;)
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Matux fa-mi si mie un pinguin pls... cu o chitara electrica (fender stratocaster, search pe google)... parul cu tepi, imbracat intr-un costum de cantaretz rock... :) si cu o mana(aripa de fapt) sa fac semnul ala de "rock on" (aratatorul si degetul mic ridicate in sus)Merci ;)Matux ai treaba :D ..bine ca nu mi-sa adresat de miePS:pinguinii au fost gasiti de mine...iar matux ia facut mari si ia postat ..si ii multumesc de ajutor :beer:..dar ce ai zis tu akolo e imposibil...o sa incerc sa iti caut yo
WaH ^ MaTuX Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 il am doar pe astarog un mod sa inchida ca deja e spam
Valek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Am vrut sa-l iau eu pe cel cu stratocaster, dar nu e intreg, si arata cam sec.Edit: Acum am si eu strat-ul in avatar ca si in realitate
Edelweiss Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 am si eu un avatar in pas cu moda :whistle: e draguta ideea, dar ca tot ce e exagerat, deja incepe sa nu mai imi placa.
Sp4wN`19 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 din fericire deja nu mai apare asa des. u wish btw nu mai faceti pe moderatorii. care face spam primeste ceea ce merita. matux, ai sigu prea mare.
Sephiroth Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 MaTuX imi faci si mie un avatar cu Sephiroth, deci sa-ti zic cum arata:armura la abdomen si la picioare negru, paru e alb foarte lung lasat pe spate :tiphat:
doomwave Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [REQ] CluBBeR TuX [/REQ]matux imi faci si mie un tux kre sa arate k un clubber asa , sa aiba paru cretz mare, ochelari d-aia trendy, mainile in sus si o tzigare in gura?:D
Macen*Krace Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 vreau shi eu unu personalizat cu: caciula gri k al lui gandalf al meu, par alb, tricou alb-visiniu pe care sa scrie dota shi medalion pe care scrie n00b.... posibil shi cu ceva barba alba k al meu shi un toia staff, sabiuta sau ceva de genu asta dak se poate... shi sa fie in flacari albastre.....
Guppy Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :pottytrain2: tux, :pottytrain2: linux :comp1: L.E. kind of me :P
Lancelot Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 noroc cu pinguinii ca isi mai aduce aminte si guppy de linkmania Hmm matux a devenit Tux provider?
-=DANTE=- Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Extrem de amuzante ,practic pot reprezenta orice tema :D
Guppy Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 I'm bored :( @silversky ala ales de tine e way way better pt ea
silversky Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 @ Edelweiss (aka ) : Uită-te în postul ăsta la Tux-ul pe care ţi l-am găsit eu Primul pe care ţi l-ai pus, cel cu fluturaşi, ţi se potrivea mai bine. La ăsta de acum ce să mai zici....eventual un "omg what ass!" :lol: