WaH ^ MaTuX Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 vreau 1 tux simplu .. normal .. fara nik .. k sa pot sa pun ceva pe el :D Someone help me help u pt Ahilosu: pt The BomB: pt G-UniT (dai o bere :D? ) pt Inge :wub: (InGeL*LaU) :wub: pt Sm1Th pt Gh0sT pt Garf pt Raul (:D) pt Mehico pt Spawn ( :cool2: ) pt Casp3r (mai mijto decat ala care il ai tu :nanana: ) pt Cavali3r3 pt predator one sper sa va placa va place? :D
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 pai dac e pe asa.......dar nu stiu sa le fac mai mari ..le faceti si voi :)..matux nu vrei sa ma ajuti? :) sa fim regii TuX-urilor
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 muwha ce TuX`uri am facut :D :D ...dar nu le postez ca ies iara mici...cine ma ajuta sa le fac mai mari ..plz
sKiLL_™ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [REQ] HiTman TuX [/REQ]Tux ... imi faci plsssssssss 1 tux care seamana cu hitman? :D plssss :P nush cum le faci dar is ft tari
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 mah se pare ca nu ma ajuta nimeni...help me...sa vedeti aku tux`uri :D
WaH ^ MaTuX Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 GG matux pt. Tux`i ! :D Sunt tari ! :)mc man :D
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Me & Matux o sa punem niste noi TuX...aveti putintica rabdareCurand...
HellKobra Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 care imi face si mie unu mai asa ca ptr niku meu ?
WaH ^ MaTuX Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 am gasit o multime de noi Tux'i si o sa'i postam ... Yo cu Legacy... aveam pt toata lumea :D
Danny Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Me & Matux o sa punem niste noi TuX...aveti putintica rabdareCurand...oh ye..O sa luati Tux-uri de pe site-ul oficial unde s-au creat prima data acest pinguin + tutorial. :dooh:
[HH]FuRy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 TuX powaa :>Need Tux pe care sa scrie G-UNIT :>exista paint :P
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 oh ye..O sa luati Tux-uri de pe site-ul oficial unde s-au creat prima data acest pinguin + tutorial. :dooh:Nne lasi sa ne facem treaba?....sau nu mai vreti TuX`uri
blk Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nne lasi sa ne facem treaba?....sau nu mai vreti TuX`urinoh pune si tu niste imagini cu ce ai facut pana acum.. ca ai zis ca lucrezi de 2 zile cu inca 3 oameni inainte sa dai edit..nah.. eu de 7 zile lucrez la tux`u asta.. sper sa va placa http://img406.imageshack.us/my.php?image=tux2ru62qn4.jpg
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 noh pune si tu niste imagini cu ce ai facut pana acum.. ca ai zis ca lucrezi de 2 zile cu inca 3 oameni inainte sa dai edit..nah.. eu de 7 zile lucrez la tux`u asta.. sper sa va placa http://img406.imageshack.us/my.php?image=tux2ru62qn4.jpg :blink: ..ce cinstit.... cu ce prog il faci? de stai atata la el
#spoitoru# Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 blk, tu in ce ai facut pe tuxy? in paint? :dooh:
blk Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :blink: ..ce cinstit.... cu ce prog il faci? de stai atata la elsincer sincer? l-am facut in psblk, tu in ce ai facut pe tuxy? in paint? :dooh:auzi la el "tuxy"..mai ai putin si te culci cu el.. deja il alinti :rofl1:
Legacy Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 blk, tu in ce ai facut pe tuxy? in paint? :dooh:....incercai sa postez ultimul tuxy la care lucrez..dar nu merge..lasa un spatiu gol in loc de poza :blink:
THuG-Radu Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cred ca ar trebui inchis topicu, deja 15 pagini sunt mult prea multe pentru un subiect deja fumat, si e doar motiv de spam ! :\
Danny Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Gata cu cearta !Abtineti-va de la off-topic !Legacy fa-ti " treaba " si ofera-le tuxuri..