Jump to content
Anub!S

Stie Careva

Recommended Posts

Posted

pe langa softpedia poti da o tura pe dealerul autorizat de pe dc++, sau o raita pe www.download.com sau de ce nu, o mica lectie de gramatica pe www.dexonline.ro

Guest Bogdan
Posted

:P :P Am incercat sa intru da nu merge site-ul...

Oricum pe softpedia sigur gasesti....

Posted

Am incercat sa intru da nu merge site-ul...

Oricum pe softpedia sigur gasesti....

hahahahahahaha

jesus dar sunt pe jos.... :D :D :D :D :D :D =))=))

epurasb ...era o gluma nigga'

Guest Bogdan
Posted (edited)

hahahahahahaha

jesus dar sunt pe jos.... :D :D :D :D :D :D =))=))

epurasb ...era o gluma nigga'

Crezi ca nu stiam..... :P :P Am incercat si eu sa fac haz de necaz..... :P :P is eu prost dar nnici chiar asa

Edited by epurasb
Guest blero
Posted

daca tot sunteti la capitolul site-uri,dati-mi si mie niste adrese pentru download filme moca,pentru ca l-am intrebat pe moderator cum se face schimb de filme intre abonatii din retea.

mi-a dat de inteles ca este ilegal.nu inteleg ce inseamna ca poti inregistra filme si muzica intre abonati.

i-mi spune sa caut in dc++.spre rusinea mea nu stiu ce inseamna. astept un raspuns. :pray:

Posted

daca tot sunteti la capitolul site-uri,dati-mi si mie niste adrese pentru download filme moca,pentru ca l-am intrebat pe moderator cum se face schimb de filme intre abonatii din retea.

mi-a dat de inteles ca este ilegal.nu inteleg ce inseamna ca poti inregistra filme si muzica intre abonati.

i-mi spune sa caut in dc++.spre rusinea mea nu stiu ce inseamna. astept un raspuns. :pray:

daca acel moderator ti-a dat de inteles ca ii ilegal, ia fa bine si asculta de ce zice el pentru ca-i mult mai destept decat tine... si daca vrei sa folosesti DC++ si habar n-ai, da-i search sau du-te la Intrebari Puse Frecvent (click pe avataru meu)

Posted

slim in primul rand stiu sa folosesc dc++ si in al doilea rand am intrebat doar ce program exista nu de unde sa il iau !!!!!!!!!!!!!!!!!!

CA am de unde sa il iau :D

Si acuma cati ani ai???

No offense

Posted

daca acel moderator ti-a dat de inteles ca ii ilegal, ia fa bine si asculta de ce zice el pentru ca-i mult mai destept decat tine... si daca vrei sa folosesti DC++ si habar n-ai, da-i search sau du-te la Intrebari Puse Frecvent (click pe avataru meu)

i`m that evil moderator :angry1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...