Anub!S Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Stie careva niste site-uri unde pot gasi un program cu care sa pot sa fac niste muzica??
csoka.zsolt Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Incearca la softpedia,poate gasesti acolo ceva!Altceva nu stiu!:(
rats Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 pe langa softpedia poti da o tura pe dealerul autorizat de pe dc++, sau o raita pe www.download.com sau de ce nu, o mica lectie de gramatica pe www.dexonline.ro
alex Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 lectia de gramatica e la www.manualul-de-limba-romana-din-clasele-5-8.com
Guest Bogdan Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 :P :P Am incercat sa intru da nu merge site-ul... Oricum pe softpedia sigur gasesti....
Ahilosu Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Am incercat sa intru da nu merge site-ul... Oricum pe softpedia sigur gasesti.... hahahahahahaha jesus dar sunt pe jos.... :D :D :D :D :D :D =)) epurasb ...era o gluma nigga'
M Power Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Cauta cu Google FL Studio!!!Nu e cine stie ce da' merge! :right:
Guest Bogdan Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 (edited) hahahahahahaha jesus dar sunt pe jos.... :D :D :D :D :D :D =)) epurasb ...era o gluma nigga' Crezi ca nu stiam..... :P :P Am incercat si eu sa fac haz de necaz..... :P :P is eu prost dar nnici chiar asa Edited April 12, 2005 by epurasb
Guest blero Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 daca tot sunteti la capitolul site-uri,dati-mi si mie niste adrese pentru download filme moca,pentru ca l-am intrebat pe moderator cum se face schimb de filme intre abonatii din retea. mi-a dat de inteles ca este ilegal.nu inteleg ce inseamna ca poti inregistra filme si muzica intre abonati. i-mi spune sa caut in dc++.spre rusinea mea nu stiu ce inseamna. astept un raspuns. :pray:
Garfield Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 .... asa si daca nu stii ce este dc++, uite o pagina foarte utila care iti va da multe informatii : www.google.com Just ask your question !!!
rats Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 daca tot sunteti la capitolul site-uri,dati-mi si mie niste adrese pentru download filme moca,pentru ca l-am intrebat pe moderator cum se face schimb de filme intre abonatii din retea. mi-a dat de inteles ca este ilegal.nu inteleg ce inseamna ca poti inregistra filme si muzica intre abonati. i-mi spune sa caut in dc++.spre rusinea mea nu stiu ce inseamna. astept un raspuns. :pray: daca acel moderator ti-a dat de inteles ca ii ilegal, ia fa bine si asculta de ce zice el pentru ca-i mult mai destept decat tine... si daca vrei sa folosesti DC++ si habar n-ai, da-i search sau du-te la Intrebari Puse Frecvent (click pe avataru meu)
Anub!S Posted April 14, 2005 Author Posted April 14, 2005 slim in primul rand stiu sa folosesc dc++ si in al doilea rand am intrebat doar ce program exista nu de unde sa il iau !!!!!!!!!!!!!!!!!! CA am de unde sa il iau :D Si acuma cati ani ai??? No offense
Anub!S Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 Ma care este modelator sa inchida topicul!!!!!!
alex Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 daca acel moderator ti-a dat de inteles ca ii ilegal, ia fa bine si asculta de ce zice el pentru ca-i mult mai destept decat tine... si daca vrei sa folosesti DC++ si habar n-ai, da-i search sau du-te la Intrebari Puse Frecvent (click pe avataru meu) i`m that evil moderator :angry1: