Jump to content
iReal

cand toata lumea doarme

Recommended Posts

Posted

Spre dimineatza dai toate ceasurile (telefoane, televizoare ... orice) inainte cu 4-5 ore si ii trezesti p toti si le spui sa se grabeasca ca trebuie sa plecati ca pierdeti trenul/autobuzul si cand ajungeti in gara/statie le spui : TZAPA :D

Posted

dupa ce adoarme, il descalti, scoti ciorapii, bagi hartie igienica sau orice fel de hartie intre degetele de la picioare si dai foc la hartie la capatu celalalt ! :D

Watch his reaction ! :rofl1:

Posted

ceva de genu' ... ii pui pasta de dinit/frisca .... si il gadili cu o pana (blana :lol: ) si sa se mocicosheasca =))

sau spary'uri "frumos" mirositoare =))

Posted

Pai ai putea sa ii rujezi pe buze si dupa sa faci imprimeul cu ruj pe ceva scarbos si sa le pui in brate dupa acel lucru :bananadance2: sau sa ii descalti sa le pui gem in sosete si dupa ii incalti la loc

Posted

dupa ce adoarme, il descalti, scoti ciorapii, bagi hartie igienica sau orice fel de hartie intre degetele de la picioare si dai foc la hartie la capatu celalalt ! :D

Watch his reaction ! :rofl1:

Asta am facut anul trecut de Revelion :D. Era asa de beat respectivul incat nici in cot nu-l durea de acele hartii. =))

Posted

Spre dimineatza dai toate ceasurile (telefoane, televizoare ... orice) inainte cu 4-5 ore si ii trezesti p toti si le spui sa se grabeasca ca trebuie sa plecati ca pierdeti trenul/autobuzul si cand ajungeti in gara/statie le spui : TZAPA :D

asta e smechera, a patit-o un pusthan in cantonament, la 10:30 se pusese in pat si la 11 ne-am dus la el sa-i spunem ca e 7:30 si ca tre sa fie jos cu bagajele facute =))

Posted

Mah va mai spun odata: il radetzi in cap si ii faceti un tatuaj cu un nume de fata ..pe care el o uraste de moarte :).....

PS: Imi veni pe moment: ducetil in beci..si faceti sa para ca o nava de AlienS.....sa creada ca a fost rapit de Aliens :blink:

Posted

vreau si eu una acu rpddddd sunt 3 care dorm in spatele me :)))

aia cu pana si pasta nu e buna in cazu de fata....

nici nu vreau sa ii lipesc :D ceva original :P

Posted

torni apa incet intr-o cana aproape de urechea individului si spui in continuu "pisate ca pleaca trenu". de cele mai multe ori merge

asta e cea mai tare pe care am auzito vreodata =)))

Posted

Eu am facut revu cu ai mei si cu prietena...asa ca am dormit linistit :).

Multi aberati tare pe aici. Un lucru va spun...un amic a adormit manda la cineva...si l-am mazgalit cu psata de dinti...nu ati vrea sa stiti cum arta coltarul peste cateva ore...asa ca ne-am lasat de tampeii.

Glumele bune sunt, dupa parerea mea, cele care nu lasa urmari de neinlaturat...adica fara mazgalituri pe haine, ceara sau ce mai ziceti voi...oricum...ca cineva sa nu simta cand pui ceara pe el trebuie sa fie in coma alcoolica....

Guest M0rtics
Posted

=)) acum sunt la un prieten si incerc sal fac sa adoarma ( e beat mort) poate imi iese si mie faza cu "pisate ca pleaca trenu" :D

pai tre sa strecori apa dintr-un pahar in altu si sa ii spui de 10 ori la ureche "pisa-te ca vine trenul"

PS: eu am facut-o la spital cat am fost internat si a facut pe el unu de 20 de ani au ras asisetene de ele si cu fundul =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...