iReal Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ca tot se apropie revelionu si majoritatea dintre noi o sa se duca la petreceri , ma gandeam ce glume ati face persoanelor care adorm sau cad jos de beti ce sunt.Astept ideile voastre :)ma vreau mai mult pentru cei care adorm nu pentru betivani , cu aia poti sa faci oricum ce vrei :D
{Strik3} Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Iei o pana(de la o perna de ex..) si il gadili pe fata pe unu care doarme .. :D) sa vezi ce palme isi da Mai e si varianta cu pasta de dinti pe fata... dar asta e cam expirata :-? Am vazut o faza cand l-au luat cu unu cu pat cu tot si l-au pus pe marginea strazi..apoi au trecut cu un tir pe langa el.. Imaginatia nu are limite :D Sau.. unuia de doarme ii legi de picior niste petarde dinalea multe legate intre ele.. Sit back and watch the show :P
MisterDevil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 daca se trezeste in parcare se supara careva ? :-"
SlyBoy Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ceva nashpa ar fi sa arpinzi o tigara si sa o pui aproape de nas sa ii intre fumul ala direct din tigara in nas. Sa vezi ce urat face .
TyreXel Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 pasta de dinti/de ras, frisca in palma si il gadili cu ceva... veche dar merge pentru cei care dorm cu gura deschisa - le torni apa in gura merge de fiecare data
Ahilosu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 recomand http://visurat.ablog.ro/2006-12-19/glume-de-kkt.html
MisterDevil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Si alta`i cand le lipesti sprancenele cu ceara (d)epilatoare sa si le smulga reciproc a doua zi... Eventual, daca ai noroc, poate ii lipesti chiar unul de celalalt. La propriu. asta e original
Legacy Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ii poti filma&picture si sa ii pui aci.....sau dac vrei sa ii arati cat de mult il placi: il tunzi la zero si ii faci un tatuaj iar apoi il lasi dezbracat pe strada........si ii scrii pe ceva SA NU MAI BEA...sau ca a aparut gol la Pro TV :gives: :gives:
Angel of Darkness Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Am vazut o faza cand l-au luat cu unu cu pat cu tot si l-au pus pe marginea strazi..apoi au trecut cu un tir pe langa el..LoL . Si acum rad . Sa vezi ca merge pe langa tine cu tractorul . Eu l-as clona pe omul cu pricina si i-as pune clona langa el ( prin 2030 la o baba aproape de coltul strazii )
iNm Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hmm las dezbraca pe respectivul/a si las duce intr-un loc public faza asta am patito eu la o betie am fost dezbracat si dus intr-o parcare
BlackDevil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 nimic, ca poate ajung si eu asa :rofl1:nimic, ca poate ajung si eu asa :rofl1:
Ghiba Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Un cutit, le despici cutia toracica si infuleci din inimioara lor Si cand se trezesc le spui ca a fost doar o gluma :>
Xellos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 simplu si genialpui intr-un castron apa calda (nu fierbinte sa il arda la mana dar nici rece... caldutz) si ii pui mana in castron :D ... watch him piss his pantsbine ca citi topicu asta ^_^ promit sa pun filmulete cu smuggster :D
BlackDevil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 simplu si genialpui intr-un castron apa calda (nu fierbinte sa il arda la mana dar nici rece... caldutz) si ii pui mana in castron :D ... watch him piss his pantsbine ca citi topicu asta ^_^ promit sa pun filmulete cu smuggster :Dtried it .... nu merge :(
Kargoth. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Un cutit, le despici cutia toracica si infuleci din inimioara lor Si cand se trezesc le spui ca a fost doar o gluma :> :lol: @O sa am grija sa nu beau prea mult...poate patesc si yo ceva...desi ma indoiesc ca mai ramane careva in stare sa-i faca altuia farse
redbull™ Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ias pune o punga de gheatza la talpile picioarelor si 2 bani pe ochi ..si pak cateva blitzuri apoi scoase sa razi putin :D
zetulescu Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 As turna benzina pe el si i-as da foc ..cea mai tare e asta ...glumesc...as arunca o galeata de apa rece pe el :)
Silvinho Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 torni apa incet intr-o cana aproape de urechea individului si spui in continuu "pisate ca pleaca trenu". de cele mai multe ori merge :D
Ahilosu Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 simplu si genialpui intr-un castron apa calda (nu fierbinte sa il arda la mana dar nici rece... caldutz) si ii pui mana in castron :D ... watch him piss his pantsbine ca citi topicu asta ^_^ promit sa pun filmulete cu smuggster :Duhm a fost demontat si la mythbusters si la cealalta emisiune de pe discovery, nu-mi vine numele acum.
mihai91 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 uhm a fost demontat si la mythbusters si la cealalta emisiune de pe discovery, nu-mi vine numele acum.Braniac ?:)
Tigressa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 uhm a fost demontat si la mythbusters si la cealalta emisiune de pe discovery, nu-mi vine numele acum.MIW :)ot: well, ultimul tip care a adormit la o petrecere la care am fost si eu a fost "gadilat" toata noaptea cu chestia aia electrica de aprins aragazu`.. i-am bagat-o si-n nas.. s-a trezit plangandpus lipici in palma si gadilat pe nas.. :) superglue daca se poate. machiat, pictat cu tot felul de tampenii pe fata. scos din camera cu saltea cu tot si aruncat in dus(in tabere ca la tine sau la altul in casa parca nu-ti vine sa-l iei cu tot cu saltea).
Angel of Darkness Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Acum pe bune . M-as culca langa el . :blink:
Potyike Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 uhm, se aproprie revelionu.. si imi e cumva... ma gandesc ca de obicei eu ma imbat rpd... cre ca voi sta acasa...