umbabarauma Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cel mai naspa e sa te doara testicolele ...iar cel mai fain e sa te doara in fund sau in cot
WaH ^ MaTuX Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Maseaua CONDUCE !!! e GROAZNIC :crybaby: PS: LMA aLL, Sa Aveti Parte De Multa Fericire Alaturi De Cei Dragi !!! :wub:
Raul Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cand mi-am dislocat genuchiul cu skate-ul cel mai tare m-a durut partea nasoala ca de atunci nu m-am mai dat cu el....
de7con Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ermm.... operatie la picioare pe viu... U should try it... :wacko: :crybaby:
iGARFiELD Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 dupa ce am baut mai bine de jumatate de litru de palinca de bihor :D toata noaptea nu am putut sa dorm m-au durut mainile ingrozitor de tare faceam ca un titirez prin casa :( ziceau ai mei ca is nebun am crezut ca mor de la 24 pan la 06 tot am fugit prin casa cred ca 1 ora am dormit numa ( e bine ca n-am mers la scoala ) :) ps. mi-am dat seama ca e de la alcool ca am mai patit ceva recent da nu asa grav acu am baut vreo 6 beri si 100 de votca si incepuse sa ma doara iar
Macen*Krace Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 knd mi-a picat ulei incins pe mana.... rau de tot...
figgy Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 cel mai tare te doare cand te minte aproapele. ps:garfi3led: te imbeti cam usor :D:D:D:D:
clona69 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Durerea de masea/dentisul @figgy cred ca se referea la dureri fizice :)
Ahilosu Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 da, dar.....o durere psihica, emotionala poate avea urmari fizice mai mari decat o durere fizica.
-=DANTE=- Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Durerea cauzata de lovitura in acelashi timp la picior shi coloana;din cazatura entorsa la glezna shi lovitura puternica capat coloana in zona lombara(resimtzita inca vreo 5 zile).Pe locul2 durere de dinte(canin)care in cele din urma s-a rupt...actualmente in tratament :D :tiphat:
iGARFiELD Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 cel mai tare te doare cand te minte aproapele. ps:garfi3led: te imbeti cam usor :D:D:D:D: n-am zis ca am fost beat :P si pot duce dao dreq de bautura ca ma las
doomwave Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 am primit o minge tare in co*ie odata si ... nu-mi doresc sa repet experientzaam trecut si prin dureri de masea dar tot aia de co*ie mi sa parut cea mai rea
CryNow Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 am avut o gaura cam 2.4 cm diametru in craniu ... deasupra ochiului ... de la un colt de leagan ce mi'a venit in cap ... pe moment nu simteam nimic ... dar absolut nimic ... insa cand m'au dezinfectat .. am zis ca mor sau sa'ti intre zeci de ciobulete de sticla in deget ... sa'ti ia pielea de pe deget si sa le culeaga de pe carne ... si sa simti asta fara sa fi amortit ... OMG ... nu va doresc
FINE Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Durerea ce-a mai mare.....cand am caz de pe casa in mana... :crybaby: