Jump to content
UmbrA^

Bay fratilor---- :)

Recommended Posts

Posted

dupa ce am baut mai bine de jumatate de litru de palinca de bihor :D toata noaptea nu am putut sa dorm m-au durut mainile ingrozitor de tare faceam ca un titirez prin casa :( ziceau ai mei ca is nebun =)) am crezut ca mor de la 24 pan la 06 tot am fugit prin casa cred ca 1 ora am dormit numa :(( ( e bine ca n-am mers la scoala ) :)

ps. mi-am dat seama ca e de la alcool ca am mai patit ceva recent da nu asa grav acu am baut vreo 6 beri si 100 de votca si incepuse sa ma doara iar

Posted

Durerea cauzata de lovitura in acelashi timp la picior shi coloana;din cazatura entorsa la glezna shi lovitura puternica capat coloana in zona lombara(resimtzita inca vreo 5 zile).

Pe locul2 durere de dinte(canin)care in cele din urma s-a rupt...actualmente in tratament :D :tiphat:

Posted

am primit o minge tare in co*ie odata si ... nu-mi doresc sa repet experientza

am trecut si prin dureri de masea dar tot aia de co*ie mi sa parut cea mai rea

Posted

am avut o gaura cam 2.4 cm diametru in craniu ... deasupra ochiului ... de la un colt de leagan ce mi'a venit in cap ... pe moment nu simteam nimic ... dar absolut nimic ... insa cand m'au dezinfectat .. am zis ca mor :((

sau sa'ti intre zeci de ciobulete de sticla in deget ... sa'ti ia pielea de pe deget si sa le culeaga de pe carne ... si sa simti asta fara sa fi amortit ... OMG ... nu va doresc :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...