Jump to content
UmbrA^

Bay fratilor---- :)

Recommended Posts

Posted

imediat dupa ce iesi din operatzie si calmantele is pierd efectu... thats pain :)

and odata cand eram mic (7 ani) ...m-a muscat un caine de mana :( m-a durut foarte tare.... (vroiam doar sa-l mangai :()

Posted

well...cand am avut un deget rupt...si nu a durut cand mi l-am rupt, nu a durut pana mi l-am pus in ghips ci a durut in momentul in care doctorul a trebuit sa mi-l puna la loc (era rupt...uhm...sa zicem ca...era departe de locul lui)

Posted

well...cand am avut un deget rupt...si nu a durut cand mi l-am rupt, nu a durut pana mi l-am pus in ghips ci a durut in momentul in care doctorul a trebuit sa mi-l puna la loc (era rupt...uhm...sa zicem ca...era departe de locul lui)

auch :s

Maseaua FTW :-ss

Posted

imediat dupa ce iesi din operatzie si calmantele is pierd efectu... thats pain :)

Adevarat, te simti asa ametit si parca zboooori....

Pt mine cea mai mare durere a fost cand am facut febra musculara in pat la un picior, simti ca iti explodeaza muschii....

Posted

Adevarat, te simti asa ametit si parca zboooori....

Pt mine cea mai mare durere a fost cand am facut febra musculara in pat la un picior, simti ca iti explodeaza muschii....

lol febra musculara...pai nu cred ca stii ce e aia durere atunci =)). am cam 2 saptamani (minim) febra musculara pe an...dar nu e nici pe departe atat de rea incat sa fie insuportabila. poate e mai aiurea cand ti se pune cate un carcel si tot ce poti face e sa intinzi piciorul, desi si aceea trece in cateva secunde.

Posted

lol febra musculara...pai nu cred ca stii ce e aia durere atunci =)). am cam 2 saptamani (minim) febra musculara pe an...dar nu e nici pe departe atat de rea incat sa fie insuportabila. poate e mai aiurea cand ti se pune cate un carcel si tot ce poti face e sa intinzi piciorul, desi si aceea trece in cateva secunde.

Pai ho ca nu fac febra musculara in pat de care faci tu la sport, eu stateam intins si nush ce am facut si m-am trezit cu o micutza februtza :) , a trecut repede, dar a fost intensa...nu cu pauze ca cealalta (de mai jos) .

Febra musculara adevarata am avut la piciorul stang, sus la pulpa, nu puteam sa merg, de fiecare data cand faceam un pas parca imi taia cineva cu cutitul muschiul. Ceva al naibii de usturator...dar de la fotbal nu de la baschet :)

Posted

febra musculara e aceeasi si la fotbal si la baschet. poate muschii "Afectati" sa fie altii. cam ce descrii tu acolo pare a fi un carcel.

Carcel de o saptamana si ceva /:) ...hai nu mai conteaza ne-am spus of-ul sa nu mai continuam ca incurcam lumea :)

Posted

Hmm ... cred ca cea mai mare durere fizica pe care am avut-o a fost in momentul in care ,sarind in pat (aveam vre-o 7-8 ani :dontknow: ) , s-a gandit frate-meo sa tzina o foarfeca d-aia mare sub funduletzul meu cand eu eram in aer :-s ... total aiurea :D ..bine ca eram mica si nu prea imi mai amintesc

O alta durere nasoala este cea de inima (fizica) ... atunci cand simti ca nu ai aer si cineva iti infige cutite in piept :| .

Posted

ar fi mai multe intre care nu ma pot hotari :) :

- cea in care mi-am rupt un ligament la genunchiul drept si m-a luat doctoru' crezand ca e rupt sa traga de el in toate partile. plus durerea dupa operatie cand m-au externat si-am ramas fara calmante. omg :|

- urechea :( am o sensibilitate la urechea stanga si cum merg la mare cum incepe sa ma doara si se infunda.. e ingrozitor

- cand am ramas fara aer dupa ce-am primit o minge de basket in piept foarte tare si ma intepa inima :P

ce mi se pare cel mai sadic e ca acum rad cand imi aduc aminte de ele. in rest, am fost muscata, am cazut din pom cand eram mica (:rofl1:) dar nimic nu s-a comparat cu alea de sus :D

Posted

durerea de care zice radu , cand pocneste o vena din gat ...

la mare am iesit de sub apa si am vrut sa'mi scutur paru (cum fac cainii :)) si am dat tare in stanga si poc , daca eram singur acolo ramaneam :-s

+ cand iti smulgi unghia din piele (patit de 3 ori)

Posted

mda.. buna incurajare ptr. mine.. am dat un pumn in perete acum o sapt cu toata puterea si s-a mutat osu de la degetu mic... nu mi l-am pus in ghips.. si ma mai doare.. iti dai seama ca nu mai trec pe la spital dupa ce am citit ce ai scris u :surprised:

Posted

am fost operat in gat , am fost injunghiat (noroc k s`a nimerit in mana) , dar nimic nu se compara cu durerea de masea...deci e cea mai mare tortura de pe lumea asta !!!

Posted

am uitat majoritatea durerilor care leam avut...dar cred ca cea mai dureroasa era un "voleu" cu spitu :(( cu toata puterea in oO(si nu era la fotbal,si era baiat ala)...direct am cazut jos,numai aveam echilibru,(numai auzeam,asta e metafora deja :D)curgeau chiar si lacrimile,numai puteam sa merg hai cam atat ca vam plictisit,totusi era groaznic

Posted

Eu cred ca durerea sufleteasca este cea mai crunta si mai dureroasa ,sfasietoare daca pot sa-i spun asa ,

sa dau cateva ex. : pierderea unui prieten , parinte , frate s.a.m.d. , i-ti provoaca o durere sufleteasca atat pe moment cat si in timp ori de cate ori ne amintim de pierderea acelei persoane .Aici mai putem adauga si dragostea adevarata , a suferii din dragoste este iarasi o durere greu de trecut . Toate durerile sufletesti te imping la lucruri greu de imaginat , te imping la lucruri pe care niciodata nu te-ai fi gandit ca ai fi in stare sa le faci , durerea sufleteasca este singura durere care te impinge chiar pana in fata celei mai necugetate hotarari de a-ti lua viata .

Toti cred ca ne-am lovit , taiat , zgariat , rupt (mana , picior ,deget , s.a.m.d.) spart capu bla bla bla provocandu-ne dureri fizice ,si putini dintre noi am pierdut pe cineva drag .Cei care au avut ghinionul de a trece prin momente de grea incercare a sufletului stiu mai bine care este cea ma dureroasa durere , cat despre durerile corporale sunt trecatoare , sunt de moment sunt date uitarii cu trecerea timpului in schimb cele care te sfasie sufleteste te rascoleste sa nu mai spunem de cosmaruri in urma acestora sunt cele care ne afecteaza cel mai mult si ne schimba viata intr-un fel sau altul .

Posted

Pana acuma maseaua conduce :D pana nu de mult inainte sa ma duc la dentist ma tavaleam pe jos de durere,si daca te doare maseaua oricat de putin esti terminat...deci durerea de masea ii cea mai groaznica :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...