UmbrA^ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Salut doamnelor si domnilor si copiilor si fetelor :) dau si eu un topic nu stiu dak va va placea da hai sa vedem ce iese... Care a fost ce-a mai mare durere care ati simtitoo pe pieleaa dvs :P ... uite n-am ce face :whistle: La mine cea mai mare durere a venit azi prin mine in piciorrr un carcel la pulpa venit de la fotbal pak asezat la pc si hap auuuuuuu.... Sa va aud si pe voi
Qui-Gon Jinn Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Durerea de masea e cea mai groznicaditto to that.Durerea de masea e groaznica.dar cea mai mare durere pe care am simtit-o pe pielea mea cred ca a fost...cand eram mai mic, era sa imi si pierd piciorul stang....m-am taiat din greseala foarte aproape de vene :) eram palid...dar mai palid ca mine era cel ce ma tinea de picior si tipa dupa ajutor :mellow:
m4x Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nu exista durere mai mare decat durerea de masea.. eu is fericit ca am scapat...nu vreau sa mai trec inca o data ! Iti vine sa te dai cu cand te doare maseua
Christian Verhulst Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 durerea de suflet... mai rau nu se poate!
Qui-Gon Jinn Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 durerea de suflet... mai rau nu se poate!ciudat... si eu m-am gandit la asta dar nu am mentionat-o din simplul motiv ca nu e fizica...cu siguranta durerea de suflet e cea mai rea.
#spoitoru# Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 deci cele mai mari dureri sunt la masele si la barbatie :dooh: ,acolo chiar ca doare si le-am simtit pe amandoua :(
THuG-Radu Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sunt momente in care ma bruschez si simt ca si cum mi`ar pusca o vena in cap, si in momentu ala imi amorteste tot capu si ceafa. Partea naspa e ca mi se intampla de multe ori ! @Valek Poate pe viitor o sa incerci, ne spui si noua pe proprie experienta
iNm Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Durerea de masea cand simti ca innebunesti si atunci cand faci miscari bruste (cel putin la mine ) si simt impunsaturi in coaste
SlyBoy Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Durerea de masea e cea mai nasoala. Mai ales cand te tine cateva zile. Nici nu poti sa dormni, e foarte greu de calmat...
bunny Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Durerea de masea e cea mai groznicaword :)si cea de cap in general :D
Xellos Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 1)incercati sa va radeti in zona pubiana si dupa sa dati cu aftershave :cool2:(am citit mai demult topicul "momente jenante" si cineva a spus asta.. si am incercat...si regret ziua aia..)2) n-am simtit durere mai mare a doua zi dupa ce am fost beat si am facut wrestling (sau cum se scrie :-s ) cu 4-5 prieteni
ANdy5 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cand mi`am spart arcada a pt mine a fost destul de rau :-<
Smok3 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dupa mine cea mai mare durere desii nu o spun din propria experienta totusi cred ca este atunci cand ti se taie un deget,o mana sau mai stiu eu ce... !mai ales daca e pe viu ! Pentru mine cea mai mare durere pe care am trait`o a fost cand am fost muscat de caine ( 4 ani )
ANdy5 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 1)incercati sa va radeti in zona pubiana si dupa sa dati cu aftershave :cool2: (am citit mai demult topicul "momente jenante" si cineva a spus asta.. si am incercat...si regret ziua aia..) numa xellos putea face asa ceva ))))))))) :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Casp3r Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Imi aduc aminte de 3 dureri : 1-maseaua 2-am primit o minge in "barbatie" pfff 2 zile am stat in dureri :( , chiar 2 baieti de la echipa au facut operatie in urma loviturilor :blink: , chiar ma candeam ca o sa ii urmez da nu a fost asa :banana: 3-crampe musculare in timpul unui meci d`oh la gamba stanga ! am stat cu picioru intepenit cam 10 min :( nashpa frate
BlackDevil Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 1)incercati sa va radeti in zona pubiana si dupa sa dati cu aftershave :cool2:(am citit mai demult topicul "momente jenante" si cineva a spus asta.. si am incercat...si regret ziua aia..)2) n-am simtit durere mai mare a doua zi dupa ce am fost beat si am facut wrestling (sau cum se scrie :-s ) cu 4-5 prietenidaca stii sa te razi nu te ustura asa rau .... :Pcea mai mare ... hmmm sau o lovitura sub centura ... sau un ciupit calumea de sfarc ...
UmbrA^ Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Am uitat sa spun k am primit o minge in fata de mi-a sarit bulionu si aveam nasu spart naspaaaa rauuu :dooh:
Lancelot Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hmm.. :) cred ca un picior rupt de cateva ori in acelasi loc iti asigura o mica doza de durere :)
alecs Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 tin minte cand eram mai mic mi-a cazut un fier in cap si a fost groaznic ... cu toate astea nu sunt nebun :bananadance2:
Guest zoOmBV Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 intr-adevar..durerea d masea..e tampeasca..t face.. s t duci ... in munti si mai e si durerea de URECHE... + aia de barbatie... aoleu... :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: