Jump to content
Legacy

Europe here we come!

Recommended Posts

Posted

Mah nimic nu se intampla dac intram aku in U.E poate peste 3-4 anii....nici atunci...cum sa fie Romania prinre puterile Europei?: catii cersetorii gasiti la metrou & autobuze....dac ati fost prin alte tarii ati vazut cersetorii care sa cearseasca la coltz de strada?...yo am vazut...dar ghici erau romanii si iam vazut in Franta,Italia,Spania & Danemarca...pe aci am colindat pana aku....si nu mia cerut nimeni banii in lb de bastina si dac au ceut a fost cu accent ardelenesc...nu se schimba nik deocamdata in urmatorii anii..fiti linistiti ca cum am rezistat pana aku mai stam si cativa anii ca nu murim ,,,, suntem Romanii

Posted

-Andy' date='Dec 28 2006, 23:04' post='1636816']

Uitati-va la Ungaria si dati-va cu parerea...nu le-a fost usor si nici acum inca nu le este

OnTopic:Nu-mi place ca intram in U.E......va trebui sa inghitim toate prostiile occidentalilor.....legi si alte porcarii

problema e ca ungurii tot timpul s-au plans ca nu le merge suficient de bine chiar daca nu aveau prea multe griji asa e firea lor ... si in comunism la ei era muult mai bine ca la noi si ei tot nemultumiti erau :) deci nu e prea concludent exemplul ungariei

Posted

Dehh a venit si vremea noastra...1 ianuarie 2007 . Intram in U.E fratzika...sa speram ca vom sta mult si bine . Totul o sa devina european dp 1...servare europene (linkmania),acest forum va fii european,tu vei fii un european. Lasati aci posturi de europeni sa va exprimati parerea ... sa spuneti cum e knd sunteti un european . Si intrarea in U.E ne va aduce multe benificii..speram...poate o sa intalnim frantzuzii jucand CS pe Linkmania .....Hai NoRoc EuROPeanule!!

Is my ass gonna be european too ?

Posted

Intrarea in U.E nu ne face atat de mult bine , bine or sa o duca tot aia plini de bani care oricum nu simt greutatile vietii pt ca nu au asa ceva , iar rau or sa o duca tot aia fara bani. Cica s`ar mari salariile cu pana la 40%...c`mon let`s face it daca un pachet de tzigari va ajunge 5 Euro ca afara...deci cu alte cuvinte ne intrebam ce cautam noi in U.E , dc sau cum s`a propus aderarea noastra , in ce scopuri , doar ca sa faca toti strainii investitii la noi ???

Posted

oferi ceva,primesti ceva...acuma totusi e intrebarea o sa fie echilibrate schimburile astea...eu cred ca o sa fie altfel,inspre bine si nu ma refer la chestii financiare

Sa auzim de bine

Posted

La inceput probabil nu o sa primim nimic :) Intai trebuie sa demonstram ca meritam sa fim europeni ! Oricum o sa fie greu dupa integrare :( preturile se vor alinia imediat (fiind foarte usor) cu salariile va fi mai greu :(

Posted

Inca 4 ore si Romania va fi o tzara Europeana..oficial :blink: ...va dati seama ca o sa incepa cersetorii sa zica : dati-mi si mie un euro" i

Posted

parerea mea este ca , primii ani vor fi mai grei ... maiales pt cei cu buzunarele mai putzin pline.... sa speram ca putem evolua hai np la multi ani 2007

Posted

inca 1 ora f...Pregateste sa fii european....bea cat mai poti :beer: :beer: :beer:

LA MULTI 2007!!!!!!!!!!!! Sunt European

Acest post este European.....

Mah am intrat in UE...nu mi se pare nimik schimbat :D

Hai nrK :beer:

Sincer nu te inteleg.

CE ATATA AGITATIE CA INTRAM IN UE ? NU O SA NE MEaRGA MAI BINE, CI MULT MAI RAU.

Posted

A fost frumos de revelion :D am baut, m-am distrat, m-am culcat si m-am sculat european :D

yep it was nice .... sa speram ca o vom duce mai bine desi mah indoiesc oricum speranta moare ultima

Posted

Sincer nu te inteleg.

CE ATATA AGITATIE CA INTRAM IN UE ? NU O SA NE MEaRGA MAI BINE, CI MULT MAI RAU.

Mah tu ai ceva cu mine? si stiu dc ... si aku vrei sa te razbuni :D

Aku knd am facut acele posturi :beer: gustasem si yo ceva .... :whistle: ..sry dac te-am stresat :tiphat:

Si am si precizat in acest topic..ca nu o sa fie bine ..mai sus putin

Posted

Mah tu ai ceva cu mine? si stiu dc ... si aku vrei sa te razbuni :D

Aku knd am facut acele posturi :beer: gustasem si yo ceva .... :whistle: ..sry dac te-am stresat :tiphat:

Si am si precizat in acest topic..ca nu o sa fie bine ..mai sus putin

Nup, nu am nimic cu tine ! :) Nu am ce sa am :D

I`am mai raspuns asa unui user, uita`te pe prima pagina, dar tu exagerezi cu EUROPA.

Vers : sunt european de la Decebal si Traian ! B)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...