Legacy Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Mah nimic nu se intampla dac intram aku in U.E poate peste 3-4 anii....nici atunci...cum sa fie Romania prinre puterile Europei?: catii cersetorii gasiti la metrou & autobuze....dac ati fost prin alte tarii ati vazut cersetorii care sa cearseasca la coltz de strada?...yo am vazut...dar ghici erau romanii si iam vazut in Franta,Italia,Spania & Danemarca...pe aci am colindat pana aku....si nu mia cerut nimeni banii in lb de bastina si dac au ceut a fost cu accent ardelenesc...nu se schimba nik deocamdata in urmatorii anii..fiti linistiti ca cum am rezistat pana aku mai stam si cativa anii ca nu murim ,,,, suntem Romanii
Lancelot Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=132226 :dooh:
iNm Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 -Andy' date='Dec 28 2006, 23:04' post='1636816']Uitati-va la Ungaria si dati-va cu parerea...nu le-a fost usor si nici acum inca nu le esteOnTopic:Nu-mi place ca intram in U.E......va trebui sa inghitim toate prostiile occidentalilor.....legi si alte porcariiproblema e ca ungurii tot timpul s-au plans ca nu le merge suficient de bine chiar daca nu aveau prea multe griji asa e firea lor ... si in comunism la ei era muult mai bine ca la noi si ei tot nemultumiti erau :) deci nu e prea concludent exemplul ungariei
Ahilosu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cei bogati sau cu un nivel de trai cel putin mediu o vor duce mai bine. cei cu o stare sociala sub medie o vor duce mai rau ;)
frankie Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dehh a venit si vremea noastra...1 ianuarie 2007 . Intram in U.E fratzika...sa speram ca vom sta mult si bine . Totul o sa devina european dp 1...servare europene (linkmania),acest forum va fii european,tu vei fii un european. Lasati aci posturi de europeni sa va exprimati parerea ... sa spuneti cum e knd sunteti un european . Si intrarea in U.E ne va aduce multe benificii..speram...poate o sa intalnim frantzuzii jucand CS pe Linkmania .....Hai NoRoc EuROPeanule!!Is my ass gonna be european too ?
BKMAXXBK Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Is my ass gonna be european too ? your dog also
Daedalus Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No way. Mare greseala. Poate ca nu sunt eu atat de exteriorizat, dar este super aiurea sa intram in UE.
CrashOver Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Intrarea in U.E nu ne face atat de mult bine , bine or sa o duca tot aia plini de bani care oricum nu simt greutatile vietii pt ca nu au asa ceva , iar rau or sa o duca tot aia fara bani. Cica s`ar mari salariile cu pana la 40%...c`mon let`s face it daca un pachet de tzigari va ajunge 5 Euro ca afara...deci cu alte cuvinte ne intrebam ce cautam noi in U.E , dc sau cum s`a propus aderarea noastra , in ce scopuri , doar ca sa faca toti strainii investitii la noi ???
Deian69 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 oferi ceva,primesti ceva...acuma totusi e intrebarea o sa fie echilibrate schimburile astea...eu cred ca o sa fie altfel,inspre bine si nu ma refer la chestii financiareSa auzim de bine
Shush Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 La inceput probabil nu o sa primim nimic :) Intai trebuie sa demonstram ca meritam sa fim europeni ! Oricum o sa fie greu dupa integrare :( preturile se vor alinia imediat (fiind foarte usor) cu salariile va fi mai greu :(
Legacy Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Inca 4 ore si Romania va fi o tzara Europeana..oficial :blink: ...va dati seama ca o sa incepa cersetorii sa zica : dati-mi si mie un euro" i
B|adeTrinity Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 nu va fi bine deloc !!! cel putin 1-2 ani ne va fi foarte greu pana vom ajunge la standardele europene :D ( poate mai mult ) , insa dupa vom incepe sa simtim ca suntem in U.E.
[HH]FuRy Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 o sa fie greu dar intr-un final poate poate... o vom duce si noi mai bine :P
Legacy Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 inca 1 ora f...Pregateste sa fii european....bea cat mai poti :beer: :beer: :beer:
Legacy Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 LA MULTI 2007!!!!!!!!!!!! Sunt European
Legacy Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Acest post este European.....Mah am intrat in UE...nu mi se pare nimik schimbat :D Hai nrK :beer:
ANdy5 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 parerea mea este ca , primii ani vor fi mai grei ... maiales pt cei cu buzunarele mai putzin pline.... sa speram ca putem evolua hai np la multi ani 2007
WaH ^ MaTuX Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Gata am intrat in UE :Dsper sa ne inbunatatim nivelul de trai :DSuntem Europeni :nanana: PS: LMA aLL ... Un An Plin De Fericiri si Bucurii alaturi de cei dragi !!! :wub:
Raul Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A fost frumos de revelion :D am baut, m-am distrat, m-am culcat si m-am sculat european :D
THuG-Radu Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 inca 1 ora f...Pregateste sa fii european....bea cat mai poti :beer: :beer: :beer:LA MULTI 2007!!!!!!!!!!!! Sunt EuropeanAcest post este European.....Mah am intrat in UE...nu mi se pare nimik schimbat :D Hai nrK :beer:Sincer nu te inteleg.CE ATATA AGITATIE CA INTRAM IN UE ? NU O SA NE MEaRGA MAI BINE, CI MULT MAI RAU.
ANdy5 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A fost frumos de revelion :D am baut, m-am distrat, m-am culcat si m-am sculat european :Dyep it was nice .... sa speram ca o vom duce mai bine desi mah indoiesc oricum speranta moare ultima
Legacy Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Sincer nu te inteleg.CE ATATA AGITATIE CA INTRAM IN UE ? NU O SA NE MEaRGA MAI BINE, CI MULT MAI RAU.Mah tu ai ceva cu mine? si stiu dc ... si aku vrei sa te razbuni :D Aku knd am facut acele posturi :beer: gustasem si yo ceva .... :whistle: ..sry dac te-am stresat :tiphat: Si am si precizat in acest topic..ca nu o sa fie bine ..mai sus putin
THuG-Radu Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Mah tu ai ceva cu mine? si stiu dc ... si aku vrei sa te razbuni :D Aku knd am facut acele posturi :beer: gustasem si yo ceva .... :whistle: ..sry dac te-am stresat :tiphat: Si am si precizat in acest topic..ca nu o sa fie bine ..mai sus putinNup, nu am nimic cu tine ! :) Nu am ce sa am :DI`am mai raspuns asa unui user, uita`te pe prima pagina, dar tu exagerezi cu EUROPA.Vers : sunt european de la Decebal si Traian ! B)