Shush Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 unele melodii chiar imi plac foarte mult ! RIP
Danny Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 R I P :(A fost cam ingamfat....Valek , termina sincer cu astfel de reply-uri "jigniri".Stim/stiu ca esti rocker si nu iti pasa de ei , dar a fost un om si ramane un mare rege al muzicii.
Valek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nu l-am jignit, chiar mi-a placut muzica lui. Melodia mea preferata a fost I Got The Feelin'. Eu doar spuneam ca a fost cam ingamfat, si s-a autoproclamat eu stiu ce rege al rock`n`roll-ului, nu mai stiu sigur.
andypopa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Seems that Papa lost his motherfuckin' brand new bat.Nu pot sa zic ca imi pare rau de el :)Nu pot sa zic ca imi pare rau nici de Jimi Hendrix, dar asta dintr-un punct de vedere admirativ: daca inca mai traia, scotea niste albume de cacao.Si-a facut treaba, lively motherfucker pe scena, mi-a placut :)La el am vazut prima data un stratocaster transparent. Groovy.Daca stau sa ma gandesc, de la negrii vine toata muzica pe care o ascult. De fapt, de la negrii vine cam toata muzica in afara de cea simfonica... ceea ce e interesant.
THuG-Radu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A fost cam ingamfat.... Mai tii minte ce am zis referitor la posturile tale, asta intr`un alt topic ? ehh uite, i was right :D @on-topic. Rest In Peace.
Dani Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 chiar imi placea muzica lui.. mai ales melodia.. "Linving in America" :( .. R.I.P. :(
Mehico Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Mie imi placea foarte mult I Got You (I Feel Good).R.I.P...
CrashOver Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 R.I.P...sa fim seriosi stim cu totii ca a fost un "rege" al muzicii si merita destul de mult respect
Mehico Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Am auzit ca regizorul Spike Lee, va realiza un film biografic despre viata cantaretului. ("nasul muzicii soul")Dar filmarile vor incepe abia la sfarsitul anului viitor.