Raul Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Now the list sper sa nu uit pe cinevaMisterDevil stie el :wub:TsuTyreXelAlex86devw1seMystKylaHyadumQui-Goni_need_money pt ca m-a sustinut.....NOTTHuG-RaduDanny :DReGeNeSiS pentru ca mereu imi promite lama :wub:Zatoikis zis si GodyToT{Cor7ezun1qNikita :)TigerSoloWimp}Pentru ca am format un clan frumos la CSG* :PWdSp4wN`19 pentru toate warnurile :wub:LancebotRedX Buutgy ca o sa am cu cine juca L2KullKaneShade pentru ca isi face treaba bine la Jocuri :) :nanana: Thade :D cred ca atat dau edit daca e
Tigressa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 hmmm, am incercat sa ma feresc de topicuri de acest gen de frica sa nu omit pe cineva dintr-o eventuala listadaca sunt persoane pe care le-am omis, si sunt sigura ca vor fi, voi da edit. lista contine numai persoane apartinand Linkmaniahere it goes:my HH m8s(in special ari, alexey, atom, tsu, bullet, bogz, cosmin, rede, placinta, ruuuuuuddy, str-ul si yoyo)danny for being there when i neededteid for listeningpopa harle stalin pt ca imi aduce zambetul pe buze in fiecare zimr devil linuxseba si silversky for being so nice with me :Dstafful linkmania for existing-to be edited-
MontBlank Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Daca o mai tin mult cu Stalin, asa o sa arat in ceva ani : :D
Ahilosu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Daca o mai tin mult cu Stalin, asa o sa arat in ceva ani : :D btw iti multumesc si tie, nu stiu daca stii dar stiu eu :tiphat:
THuG-Radu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 huh, hai sa incep si eu sa multumesc :DIn primul si in primul rand, ii multumesc mamei mele pt. TOT ! Luv u mom ! :DAcuma sa incep cu forumu.10x pentru :Sefu_bancii - my best hommie, mi`a fost aproape si la bine si la rau :XEchipei de admini CS linkmania, pentru ca m`au acceptat, am reusit sa ma integrez cat de cat bine, zic eu, in ciuda unor certuri pe care le`am avut cu unii dintre ei.Staff`ului Linkmania (mods) - for doin` a great job keepin` the forum clean ! :right:Acuma special 10x (dintre admini & mods :D ).Thade - un prieten adevarat, chiar daca nu o arata ! :)Ahi - Un baiat super, merita tot respectu !Ender & Poison - pentru noptile in care radeam cu lacrimi cu ei pe server (Ploiesti).Kitte - Intotdeauna ajuta cand poate.W1re - cel care m`a convins sa ma apuc de CS pe Ploiesti, ulterior sa primesc si admin acolo :DDanny - om cu care poti discuta orice, mai ales in contradictoriu ! :DNu in ultimul rand, tuturor oradenilor, care se stiu distra (admins, mods & users) ! :DDaca am uitat pe careva, sry, ata ete ! :)
Daedalus Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Multumesc staff-ului Linkmania ca fac o treaba foarte buna. Iti multumesc Edelweiss pentru acest topic. :D Pe bune. :)
MontBlank Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ii multumesc lui Daedalus ca e fan Slipknot
ANdy5 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 aha incep si eu i_need_money (pt ca mi`a spus de forumul linkmania acuma ha ha ... :D , pt prietenia si increderea pe care mi`o acorda , pt ca se enerveaza la mix`uri cand fac tk pe el :rofl1: Thug Radu (poti vb orice cu el ! e :cool2: )Inge (e Lea fata :wub:)Danni (pt ca e un true friend ! )Lufftwaffen - primul meu ban pe linkmania fara motiv :wub: ... ii multumesc........NoTs@kura - e un om deosebit cu care poti sa te distrezi pe buc 3 +, Scream , reCConnect , Bladetrinity , demeer, M.ramy , Sm1th , gArfield , Deamonx . beethoven, Casp3r si cam atata daca am omis pe cineva imi cer scuze :Da da si lui Vrazvan pt ca a creat linkmania :D
Qui-Gon Jinn Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 lui Vrazvan pt ca a creat linkmania :D la faza asta ai fost tare :lol: Lista mea e mare...nu fac postul asta ca sa fie citit, e mai mult ca un entry in jurnal... Multumesc in primul rand familiei, noa... Ghiba si mai ales Sessh ca mi s-au dovedit a imi fi niste prieteni nu buni ci foarte buni :) Depresivu, pentru minunatele ore de aberatii afone pe care le avem impreuna. Deafcry for being my "gagik" Windu, ca m-a invatat tot ce stiu la JA. All my gay friends ( Saber_trail, Kain, Lionheart, ctin, ahe) Comunitatii JA Linkmania. Gagicilor mele, I_need_money, garfield...mereu sunt acolo sa imi satisfaca nevoile de natura sexuala. andypopa, ca m-a lasat sa fac dragoste cu chitara lui :lol: si pentru ca i-a adus pe Beavis and Butthead in viata mea. Silversky pentru ca si el m-a scos din plictiseala de nenumarate ori si e mereu pregatit for some hot gay bondage action. Lui Horus, big hug for you man >:D< Dani ( mod sport ) desi nu mai vorbim cum o faceam pe vremuri, eu tot te iubesc ma :lol: Thug_Radu, pentru sfaturile lui de genul " don't drop the soap" Valek, ma ce m-as face eu fara tine ? :lol: Neriak, ca l-a adus pe Borat in viata mea. Adelinei, ca mi-a deschis ochii. Mamei lui obidan, iti multumesc draga doamna ca l-ai adus pe lume ca tare m-as mai plictisi fara el. Raul, for being my white ass nigga :lol: Prietenilor mei nebuni din galati. Mii de multumiri si lui Iochebed. Stargate and Lancelot, pentru topicurile pe care le fac. Mister Devil, pentru ca nu doar o singura data m-a "salvat" Teodorei, ca si ea la randul ei mi-a deschis ochii si mi-a adeverit multe teoreme :lol: Edelweiss pentru cele mai minunate posturi pe care am avut vreodata ocazia sa le citesc :) e tarziu, daca am uitat pe cineva imi cer scuze, atat imi vine in minte acum.
domeniux Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mi-a zis netics sa va zic ca multumeste si el:lui andypopa,Danny ca au fost deacord sa modereze in continuare aria de pe care el a plecatlui Thade, a zis ca nu are un motiv anume si nu vrea sa o dea in declaratii siropoaselui nwradu,Ahilosu care s-au bagat in bloggling(din pacate Ahilosu s-a plictisit)lui Dani si (thug)Radu ca il fac sa mai rada cand le citeste posturilevoua tuturor ca nu ati dat rateuri si ca l-ati suportat.Eu deocamdata nu am nimanui de multumit, eventual utilizatorilor de firefox si celor care scriu corect gramatical.
udvaritibor92 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Thanx mom 4 paying my internet Thanx Linkmania 4 being hereThanx Romania 4 being #1 pirating center of the worldThanx America 4 not invadingetcetcetc :D
MontBlank Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Thanx Romania 4 being #1 pirating center of the worldRomania e #3. Cred ca Ungaria sau Bulgaria e #1.
de7con Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 as vrea si eu sa continui acest frumos topic al multumirilor:0. prima oara... multumesc Thor@-ei... pt ca m-a invatat ce inseamna sa fii OM1. multumesc prietenei mele, July, pentru ca m-a sustinut pana acum, si m-a inteles2. multumesc lui Logikal, pentru ca m-a "adoptat" si m-a indrumat cat de cat in a le graficii... 3. multumesc tot lui logikal, stie el pt ce4. multumesc lui danny, pt rendere, indrumare si restu5. multumesc fury pt sigs si colab6. multumesc nyuu7. multumesc snakey pt tuts8. desi nu e prezent pe linkmania, multumesc lui Kazuya... de la el am primul set de brushes9. multumesc lui Va>F, pt ca m'a crescut cat am jucam mumultumesc nu in ultimul rand, tuturor care m'au ajutat dar am uitat sa ii mentionez....si sa nu uit... multumesc linkmania....