Jump to content
Guest Ilovemytail

"Se scrie ma-ta"

Recommended Posts

Posted

se scrie mata, e deja un cuvant in lb romana, daca ai scrie ma-ta ar insemna "ma a ta" O_o

Defapt ar fi ma-ta, adica mama ta :|

Ilovemytail daca tu bagi ceva in 2Pac atunci dece s-a nu ne bagam si noi astia "fun 2Pac" ceva in tine ;)

te-ai facut de kakao , pt asta multi te injura si nu iti va merge bine :banana:

Uite ca eu nu-l injur ;)

Pentru ca deja negrii cu rasismul lor si toti rapperii sunt penibili .... Cum sa-ti doresti sa fii negru ma ? OMG :| PREA MULTE FILME Ce faceti voi cu tiganii se numeste tot rasism :| Si negrii se pot lua de mana cu tiganii si sa se impuste, i dont give a f*ck...

^

un sfat bun pt tine: :hanged:

"Daca statu` ar fi condus de un poponar, te-ai **** in *popou* ?"

Shoot yourself !

Ar fi trebuit sa pui un avertisment:Acest topic nu este administrat copiilor sub X ani.Daca gasesti un prost pe messenger,razbunate pe masa =))

ma-sa

Trepka...sa stii ca imi pare rau pt tine frate ca te-ai facut singur d ras... faza cu "ma-ta" -"mata" e greseala facuta de toata lumea... deci degeaba incerci sa te dai profesor mare... SI incearca sa te mai bronzezi si tu ca zici ca esti fantoma asa alb

PENIBIL.... din moment ce stii ca e o greseala, la ce naiba o mai faci ? Si apropo CUM POTI TU SA COMPARI DOUA PERSOANE DUPA CULOAREA PIELII ? Poti sa le compari dupa alte criterii, unul ar fii nivelul de cultura, care al tau se afla sub "point of no return" Eu iti propun sa te dai cu crema de pantofi si sa migrezi spre tarile calde, ca te faci de ras.

Posted

poate ar trebui sa se faca un topic educativ numit "gramatica limbii romane", pentru cei care considera ca internetul e mai folositor ca scoala...poate asa ar invata o multime la ce foloseste cratima in limba romana...printre altele...pana una alta, sunt de acord cu baxx...topicul asta ar trebui inchis..nu ii vad rostul la "funmania" si s-a transformat in niste "meditatii online" se pare ~~

Posted

poate ar trebui sa se faca un topic educativ numit "gramatica limbii romane", pentru cei care considera ca internetul e mai folositor ca scoala...poate asa ar invata o multime la ce foloseste cratima in limba romana...printre altele...pana una alta, sunt de acord cu baxx...topicul asta ar trebui inchis..nu ii vad rostul la "funmania" si s-a transformat in niste "meditatii online" se pare ~~

de un an de zile tot planuiesc sa deschid topicul asta :D

uhm... am constatat ca aproape juma' dintre cei care au dat reply au facut cate o greseala gramaticala/ de ortografie / lingvistica. pun asta desigur pe seama grabei, probabil ca (in afara literelor mici cu care incep din obisnuinta generata de microsoft word fiecare propozitie) am facut deja si eu una. hai sa nu ne grabim cu afirmatii de genu' "analfabetii astia" pana nu ne-am rezolvat propriile probleme.

on topic: i love my tail are dreptate. se scrie "mama-mea", "ma-ta", "ma-sa" ( "-mea", "-ta", "-sa" pronume personal, pers I, a II-a, respectiv a III-a sg, caz genitiv - asta daca-mi amintesc bine din clasa a 7-a). din punctul meu de vedere, "ma-ta" n-ar trebui sa fie considerata insulta. adica ok, da, e mama-mea, acum ce vrei cu ea? "mata" aka "matale" aka "matalutza" :) reprezinta un apelativ menit sa exprime respectul, uneori chiar atasamentul fata de o persoana, expresie folosita in general in mediul rural, adica la tara (sa zicem doar un inlocuitor pt expresiile mai frecvent utilizate la oras "ba", "ma" sau "fa"). gata lectia de gramatica din dimineata asta. pe bune c-am dreptate. data viitoare cer onorariu ;)

Posted

prost e ala care cica: ba, stii cine sunt fratii craciun? whahaha :lol:

voi la ce varsta o sa va dati seama ca sunteti PATETICI??? va faceti de ras... maturizati-va. auzi la el, vin si te belesc whahaha :D!

cum era manelistul ala pe youtube, dau un telefon vin 5 masini peste tine si te transam whahaha! vi s-a urcat mafia la cap la varsta asta??? :D las ca muriti voi de foame in curand, vitorii tarani ai tarii!

PS:

cat despre puma...fratica m-ai treci din cand in cand pe la scoala sau faci romana cu portaru?

pai boby baiete, pai se poate? mama ei de gramatica de portar, "m-ai" lasat fara cuvinte.

inainte sa critici pe altul, corecteaza-te pe tine!

Guest Ilovemytail
Posted

Ilovemytail daca tu bagi ceva in 2Pac atunci dece s-a nu ne bagam si noi astia "fun 2Pac" ceva in tine ;)

te-ai facut de kakao , pt asta multi te injura si nu iti va merge bine :banana:

Bre, fa-ti de cap cu cadavrul lui 2pac si lasa-ma pe mine. Era vorba de greseala lui gramaticala, nu de 2pac.

Nu consider ca m-am facut de cacao, iar daca multi ma injura, uita care-i chestia: nu ma intereseaza de ei/parerile lor despre mine. Nu prea-mi pasa de forumistii fara viata care nu stiu sa lege doua cuvinte, dar sa sparga seminte si sa o dea pe 'haus haus'.. Ma rog, ma abtin. ;)

Si pentru domnu care a deschis topicu stiu ca esti RASIST,de ce nu ai postat si partea cand de pishai pe NEGRi?Te stiu cand jucai si CoD ca ziceai ceva de negri.Auziti la el il confunda pe 2Pac cu Eminem 24.gif.Voi ar trebuie sa fiti impuscati.

Nu, nu-l confund pe M&M cu 2pac. Daca sunt rasist (si da, sunt) sunt constient pe cine urasc si pe cine nu. Stai tu linstit.

Mda.... La toti va place sa-i corectati pe altii... Dar cand vine vorba sa va corecteze altii pe voi, faceti cu nervii! Fiecare cu romana lui si cu inteligenta lui... Atata va place sa va kkti pe voi cand omu mai greseste.... Ce uameni !!!

Corecteaza-ma, nu ma supar.

Trepka...sa stii ca imi pare rau pt tine frate ca te-ai facut singur d ras... faza cu "ma-ta" -"mata" e greseala facuta de toata lumea... deci degeaba incerci sa te dai profesor mare... SI incearca sa te mai bronzezi si tu ca zici ca esti fantoma asa alb tongue.gif

Baiete, tine minte, nu o sa ma fac niciodata de ras atat timp cat ITI CORECTEZ TIE si ALTORA prostia. Daca voi treceti prin scoala generala si nici sa scrieti nu stiti, atunci imi pare foarte rau de voi.

PENIBIL.... din moment ce stii ca e o greseala, la ce naiba o mai faci ? Si apropo CUM POTI TU SA COMPARI DOUA PERSOANE DUPA CULOAREA PIELII ? Poti sa le compari dupa alte criterii, unul ar fii nivelul de cultura, care al tau se afla sub "point of no return" Eu iti propun sa te dai cu crema de pantofi si sa migrezi spre tarile calde, ca te faci de ras.

Multumesc pentru suport. Nu am dorit sa fac un topic rasist, deci mai bine ne rezumam doar la greseala gramaticala.

__

Da sunt rasist. Probleme? Sunt rasist pana in punctul in care nu promovez relatiile inter-rasiale si nu inghit imigrantii negri, arabi, asiatici care vin si fura romanului locul de munca.

Inca odata, apreciez pe cei care n-au incercat sa promoveze o discutie despre rasism in acest topic - NU ACESTA ERA SCOPUL.

Pentru a doua oara voi reaminti care a fost scopul topicului la FUN MANIA : Combaterea prostiei . Ce e asa amuzant? Felul in care insista ca se scrie fara cratima.

Si eu fac greseli gramaticale, dar ma scuz si incerc pe viitor sa nu mai repet greseala.

Baietilor care vin cu replici gen 'te-ai facut de ras' la adresa mea, intai va rog sa-mi dati un argument ca lumea. Ca v-ati simtit cu musca pe caciula deoarece si voi scriati pana acum cateva minute legat nu e un argument.

Posted

Da sunt rasist. Probleme? Sunt rasist pana in punctul in care nu promovez relatiile inter-rasiale si nu inghit imigrantii negri, arabi, asiatici care vin si fura romanului locul de munca.

Lasa ca si fetele noastre 'fura' locul de munca pe centurile din Spania :clap: . Noi sa fim sanatosi si la bine si la rau.

Si nu ... ei nu fura nimica (noi cam furam pe unde apucam). Ei poate sunt mai capabili.

Guest Ilovemytail
Posted

Lasa ca si fetele noastre 'fura' locul de munca pe centurile din Spania :clap: . Noi sa fim sanatosi si la bine si la rau.

Nu sunt de acord nici cu romanii plecati in strainatate. Am auzit de atacuri ale nationalistilor spanioli impotriva romanilor, dar nu le reprosez nimic. Poate ca in locul romanilor capsunari in Spania ar fi fost capsunari spanioli. Ma rog, nu-i problema mea.

Si nu ... ei nu fura nimica (noi cam furam pe unde apucam). Ei poate sunt mai capabili.

Crede-ma ca as omori pe oricine care aduce un renume prost Romaniei si romanilor in alte tari, iar acestia sunt in mare parte cei de etnie rroma, care peste hotare zic ca sunt romani. ZIGEUNER RAUS, din partea mea.

Posted

Daca ii spui unui american de noi, ala o sa zica ca Romania se afla in Bulgaria sau Rusia.

UK a zis de noi ca suntem "Europe's Back Door"

M'am uitat la, Lantul Slabiciunilor (UK) si a fost pusa urmatoarea intrebare:

-A cui capitala e Bucurestiul ?

- Ucraina ?

Ceea ce vreau sa zic e, ca suntem foarte cunoscuti in lume.

Guest Ilovemytail
Posted

Daca ii spui unui american de noi, ala o sa zica ca Romania se afla in Bulgaria sau Rusia.

UK a zis de noi ca suntem "Europe's Back Door"

M'am uitat la, Lantul Slabiciunilor (UK) si a fost pusa urmatoarea intrebare:

-A cui capitala e Bucurestiul ?

- Ucraina ?

Ceea ce vreau sa zic e, ca suntem foarte cunoscuti in lume.

Nu suntem , dar unde suntem, ne reprezinta rromii plecati la ciordit si cersit. ;)

Posted

Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane.

trepka devii penibil deja , mai bine stai in banca ta

Guest Ilovemytail
Posted

trepka devii penibil deja , mai bine stai in banca ta

bai alecs.p0rk sau ce alt nume mai aveai in joc, sunt rasist, dar nu discriminez pe nimeni prin prezenta mea pe forum, iar chestia cu rromii o stie toata lumea, toti sunt de acord ca-s o pacoste (nu toti, desigur), asa ca nu te mai baga in seama aiurea. Serios acum.

__

Obidan, e o prostie, dar 'se scrie ma-ta'. ;)

Posted

Io te sfatuiesc sa te duci pana afara, sa iei o gura de aer, poate iti revi :) aparent ai probleme grave :) Si pentru informatia ta nu toti sunt la fel, nu poti pune toti negrii in aceiasi oala, cum nu poti pune nici tiganii :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...