Guest Ilovemytail Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Avand in vedere ca "ma-ta" nu este considerat un cuvant obscen, nu l-am mai cenzurat. andrei puma: sal man...andrei puma: place avatarul meu andrei puma: ?Eu: esti pe invizibilandrei puma: akuma o vezi ?Eu: daEu: nu mai pot eu de negriandrei puma: misto no ?andrei puma: O.o ce *** esti rasist ?Eu: nuEu: ti se pareandrei puma: andrei puma: oare ?Eu: place avataru meu Eu: ?andrei puma: esti p invisibleEu: nu suntandrei puma: ba da Eu: dar acum?andrei puma: tot esti p invisible ...Eu: hai ca-ti dau pozaEu: -intre timp primeste baiatu o poza mai rasista-andrei puma: trEu: stii ce inseamna aia?Eu: ca-mi bag ceva in tupacandrei puma: stii ce inseamna ca imi bag **** in tine... andrei puma: moama ce as vrea sa fiu si yo negruandrei puma: daten *** de rasistEu: ba caciosuleandrei puma: ce draku ai cu negri ?Eu: cati ani ai?andrei puma: 8 aniandrei puma: care i prb ?Eu: pai vad andrei puma: ba fraere ...nu stii cine suntEu: influenta cacaturilor asupra tinerilor romani andrei puma: ba fraere ...nu stii cine suntEu: ma p*s pe tineEu: si pe cine oi fiandrei puma: ai auzit d fratii craciun ?Eu: am auzit de ma-taandrei puma: ba rapan d unde iesi ca te *** in gatandrei puma: numai sa iasa fratemiu din parnaieEu: da de fratii mos nicolae ai auzit?andrei puma: nu da am auzit d mata care **** **** la negri in mm de rapanos nazist rasit k*t imputitEu: se scrie 'ma-ta'Eu: dar ce sa stii si tu andrei puma: zi fraere de udne esti daca esti smecherandrei puma: unde*Eu: din mama suntEu: tu din cine esti?Eu: vreo scroafa presupunandrei puma: mai scroafa ca mata nu esteEu: se scrie 'ma-ta' andrei puma: sa moara mata ca asa se scrie ?andrei puma: mai duten ** la scoalaEu: se scrie 'ma-ta'Eu: si 'mai du-te-n ****** ma-tii'Eu: Eu: si iti recomand ceva, Domnule Craciun sau cum te-o chema, du-te tu la scoala andrei puma: ba idiotule se scrie dute-n ****** matiandrei puma: u mergi la scoala de repetenti ?Eu: esti penibilandrei puma: u mergi la scoala de repetenti ?andrei puma: hai pa ca imi pierd timpul cu tineandrei puma: da tot aflu unde stai fraereEu: aflaEu: baftaandrei puma: intru peste tine si peste mata inc asaEu: se scrie ma-taandrei puma: in casa*andrei puma: MATAandrei puma: marsEu: vezi ca rade zippo de tineEu: andrei puma: zii ca-l bag in ***** masii si pe el si pe tineEu: ma-siiEu: andrei puma: ma tu esti prost tare...andrei puma: ce medie ai la romana ?Eu: ma, afla unde stau euandrei puma: 2andrei puma: ?andrei puma: su 3 ?andrei puma: sau*Eu: eu am aflat deja ca ai 15-16 ani Eu: si ca te cheama andrei Eu: cred ca intru eu peste tine pana la urmaandrei puma: si care-i probelma ?andrei puma: am 17 ani si o *** p mataEu: ma-ta*andrei puma: tot te gasesc fraereEu: hai ma baiete, du-te la scoala si intreab-o pe profesoara ta de romanaEu: ca mi-e rusine mie dreacu sa discut cu tineandrei puma: taci in **andrei puma: taci in **andrei puma: taci in **andrei puma: taci in **Eu: esti penibil andrei puma: mars la ****andrei puma: da p*** cum se scrie ? p*-** sau p*** ?Eu: normalandrei puma: ) ca esti prost de ragiEu: uite o felicitare pentru tineEu: http://www.runzu.com/index.php?action=feli...iview&id=10Eu: asta ca sa vezi si cum se scrieImi pare rau daca am jignit vreun user al comunitatii LinkMania cu acest topic, dar e prea amuzant, iar cred ca toti am trecut de varsta unde ne mai sperie cuvantul 'ma-ta', 'du-te-n'.NU PROMOVEZ INDOBITORICIREA OAMENILOR, ci prin acest topic INCERC S-O PREVIN. :)
TyreXel Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Te-ai facut de cacao si tu si el... parerea mea
Gunnar Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 nu vad ce e asa de amuzant :dontknow: ...toata lumea scrie mata si nu ma-ta ;) :error: btw ai grija cum vb ca ala e vecinul meu...
Anakin_Theo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 sa fie vecinu tau..da e but rau...deci lol cata butiiiiiiiii
[HH]FuRy Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 se scrie mata, e deja un cuvant in lb romana, daca ai scrie ma-ta ar insemna "ma a ta" O_o
mejde Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 se scrie ma-ta si vine de la mama ta...cum scrii si sor-ta si taica-tauDaca vrei sa fii un raton care injura macar sa fi unul imformat :banana: :banana: :banana:Referitor la ce ai pus mai sus de pe messenger n-am stat sa citesc am vazut 2 injuraturi si mi-am dat seama ca sunteti clerasil FAN.
Guest Ilovemytail Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 clerasil FAN.Mai, daca ai de gand sa fii un raton, fii unul informat. Se scrie clearasil :banana: nu vad ce e asa de amuzant dontknow.gif ...toata lumea scrie mata si nu ma-ta wink.gif sign12.gifbtw ai grija cum vb ca ala e vecinul meu...Mata poate fi doar un pronume de politete pentru persoana a 3-a singular, care tine loc lui DUMNEATA. DUMNEATA = MATAApropo, daca nu dau doi bani ca-l cheama Andrei Craciun, nu dau doi bani ca e vecinu tau. :P
mejde Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Mai, daca ai de gand sa fii un raton, fii unul informat. Se scrie clearasilNoah tu stii mai bine,eu n-am folosit niciodata asa ceva.Da ce legatura ziceai ca are cum se scrie "mata" cu sectiunea asta?
Guest Ilovemytail Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ma amuza prostia ca care insista ca se scrie legat.
ANdy5 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 prostie mare ... printr`o cearta de pe y! tu ne arati noua cat de cult esti stiind ca se scrie Ma-ta esti la fel de incult ca si el cat timp si tu il injuri ...
ReneGade Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Erm,and what is the funny part ? Doh..numele topicului este FunMania ...
m4x Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Send this to Recycle Bin on : nu mi se pare funny p.s. il cunosc si eu pe andrei puma...si nu cred ca e un motiv de ras pe baza unei greseli folosite de toata lumea
Deian69 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ma amuza prostia ca care insista ca se scrie legat.ca ca ca ca co ca ca fo ....
gigifast1 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ilovemytail daca tu bagi ceva in 2Pac atunci dece s-a nu ne bagam si noi astia "fun 2Pac" ceva in tine ;) te-ai facut de kakao , pt asta multi te injura si nu iti va merge bine :banana:
Boby Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 imi pare rau ca te contra-zic pretenu meu Skinhead...dar mata nu e pronume de politete...am luat 9 pt ca am zis acelasi lucru ca tine ;)cat despre puma...fratica m-ai treci din cand in cand pe la scoala sau faci romana cu portaru?nici mie nu mi se pare funny,e tragic cum un baietel de 15-16 ani(dar cred ca are 15) face asa greseli...s-a ales prafu de scoala asta...ce lume,nici sa injurati nu stiti,vai de voi...mda...cica la max greseli BA,trepka ii zicea cum se scrie si puma il face prost...andrei puma: u mergi la scoala de repetenti ?andrei puma: MATAPS:puma te credeam mai cult...si vrei sa fi negru ?fa-te rrom sau negru cum vrei tu sa ii zici...negrii=tiganii americanilor(nu sunt rasist,reliefez doar adevarul)
.TripDeTrip Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Si ce a fost asa amuzant....si cum zice Gunnar toata lumea scrie mata si nu ma-ta are cam dreptate.....cred ca cea mai tare faza a fost influenta cacaturilor asupra tinerilor romani da si aia a fost asa....prosteasca
Guest Dash` Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 e tragic cum un baietel de 15-16 ani(dar cred ca are 15) face asa greseli Baietzelul ala de 15-16 ani esti tu ma boby,cum vb tu cu baietzel ma?ai tu 20 de ani si iti permiti sa vorbesti asa?Vrei sa pun eu toate discutii cu tine pe Linkmania sa iti arat cat de ANALFABEt esti? :blink: negrii=tiganii americanilor Esti DOBITOC rau daca crezi asa ceva. Si pentru domnu care a deschis topicu stiu ca esti RASIST,de ce nu ai postat si partea cand de pishai pe NEGRi?Te stiu cand jucai si CoD ca ziceai ceva de negri.Auziti la el il confunda pe 2Pac cu Eminem .Voi ar trebuie sa fiti impuscati.
alecs Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ce să te aştepţi de la Trepka ? S-a mutat gargara de pe serverele CoD pe forum. Omule se pare că ai o problemă gravă de tot la mansardă . Prin topicul ăsta te-ai făcut singur de râs. Bine că eşti tu om de litere , cu studii în acest domeniu :photo: .
punisheru Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Mda.... La toti va place sa-i corectati pe altii... Dar cand vine vorba sa va corecteze altii pe voi, faceti cu nervii! Fiecare cu romana lui si cu inteligenta lui... Atata va place sa va kkti pe voi cand omu mai greseste.... Ce uameni !!!
masklin Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 off topic:Mda.... La toti va place sa-i corectati pe altii... Dar cand vine vorba sa va corecteze altii pe voi, faceti cu nervii! Fiecare cu romana lui si cu inteligenta lui... Atata va place sa va kkti pe voi cand omu mai greseste.... Ce uameni !!!de fapt...forma corecta este "tuturor va place".
Guest puma09 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Trepka...sa stii ca imi pare rau pt tine frate ca te-ai facut singur d ras... faza cu "ma-ta" -"mata" e greseala facuta de toata lumea... deci degeaba incerci sa te dai profesor mare... SI incearca sa te mai bronzezi si tu ca zici ca esti fantoma asa alb :P
Ahilosu Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 lol, nu-i greseala facute de toata lumea. e facuta de analfabeti. acum intrebarea de 62000 de lire, tu cum scrii?
[HH]FuRy Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 lol, nu-i greseala facute de toata lumea ;)