Jump to content
ReneGade

Ce ai face in situati ...

Recommended Posts

Posted

Ai ramas singur.Numa tu cu prietena.

Ai 500 de mii $. Ai la dispozitie 1 ora jumatate.Lumea iti apartine,poti face ce vrei.

Voi ce a-ti alege ?

Eu..personal ia-si cumpara tot ce ar dorii + sa-mi termin de tunat masina ^.^

Posted

lol

i-as cumpara tot ce ar vrea(sa nu depaseasca 10k$),mi-as lua vro 2 masini ,iar de restul banilor terenuri si daca imi ajung banii si un apartament in buc :D

Posted

Ii bag in banca, nu iau decizii pripite si sigur tre sa fie o banca prin apropiere ^^.

ps: ia-si = prima oara cand vad asa ceva :rofl1:

Posted

Ii bag in banca, nu iau decizii pripite si sigur tre sa fie o banca prin apropiere ^^.

daca se poate aleg si eu varianta asta bineinteles B)

SA MI DEA CINEVA DISABLE POSTING PLS VRO 3 ORE CA NU AM CE FACE SI CUTREIER TOT FORUMUL

n am somn H@H@

LE HAHAHAHAHAHAHAH ia-si

Posted

din moment ce am ramas doar eu cu prietena e clar ca nu am nevoie de bani, ca nu are cine sa ii primeasca...asa ca ma servesc singur cu tot ce vreau, si ea la fel...in continuare ne ocupam de "perpetuarea speciei" ^^

Posted

ps: ia-si = prima oara cand vad asa ceva :rofl1:

ce vrei..am fost si eu obosit si nu am fost atent la ce scriu :(

Posted

Ai la dispozitie 1 ora jumatate.

Si dupa ce se intampla?

Altfel nu prea se potriveste.. Mai bine alegeai "ai castigat la loto" sau ceva de genul asta..

P.S. forma corecta e "ati"nu "a-ti".

Posted

casa - plata pe loc

masini 2 -un porshe si un GMS(ii plac gmsurile)

si as da fuga la o agentie daca mai am timp pt o excursie cat mai mare peste tot unde apuc(avion hotel tot platit avans) si bijuterii:D

Posted

500.000 $ e o sumă cam mică :D

Probabil o cină romantică pe malul Senei,apoi după sosirea în Germania un drum cu maşina proaspăt cumpărată până la vila din nordul Munchen-ului. Că mai mult nu poţi să faci cu 500.000 $ :P

Posted

Mi`as baga p...a in ea de viatza, ma`s sinucide fiindca as traii un vis

:rofl1:

am pleca undeva...prin paris :D si ne-am lua o casuta ceva... daca mai raman bani, la banca....si life goes on :D

Posted

500.000 $ este o suma frumusica sa-i ai la tine o ora jumatate singur cu prietena ta , o femeie este mai lacoma ca un barbat si niciodata nu vei sti daca nu te va omori pentru acei bani gandidu-se la fel ca unii "cu banii aceia isi cumpara un gigolo" si asta ar putea continua .Oricare dintre noi daca am avea acei bani cu siguranta numai la femei nu ne-ar sta capul , ce la felul cum sa-i inmultim asta ar fi varianta cea mai corecta

,iar cei cu investitiile trebuie sa va ganditi si la intretinerea lor .Taxele si impozitele pe avere sunt enorme , deci nu vei putea intretine acele vile sau masini scumpe daca nu vei castiga pe masura investitiei , mai pe intelesul tuturor "profitul sa depaseasca de doua ori cheltuielile lunare :cool2:

Posted

Creka mi`ash indeplini visul : un club tare tare in orash biggrin.gif

Ooo poi daca isi face Radu club nu ma mai sinucid ca ma duc si beau la el ... ii fac consumatie la greu :rofl1: :rofl1: :rofl1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...