Jump to content
Guest adriananghel

Sa Ma Lamureasca Cineva.(va Implor)

Recommended Posts

Guest adriananghel
Posted

Mi-a spun cineva k daca depasesc cei 2 giga pe care ii am la abonamentul meu de 9$ o sa fiu taxat.E adevarat?Si pe linkmania si download este gratuit?Te inscri si atat?Si as mai avea o problema.Va multumesc celor care ma pot ajuta.

Posted

downloadul pe www.linkmania.ro nu este contorizat...si da...daca depasesti o anumita marime de download, vei fi taxat...

btw...aceste lucruri sunt precizate in contracul tau cu cablelink....

Posted

Lucrul asta s-a vorbit de sute de ori, si butonul de Search sau threadul Intrebari puse frecvent te puteau ajuta mai bine.

Pe scurt: daca depasesti cei 2 GB nu platesti nimic in plus. Inainte se platea, incepand din februarie dupa depasirea traficului inclus doar iti scade banda, ti se micsoreaza automat viteza pana luna urmatoare.

Pe Linkmania traficul nu este contorizat. Poti sa downloadezi cat vrei, sa te joci cat vrei pe servere, sa scrii pe forum o mie de threaduri si nu ti se va contoriza nimic. Nici pe home.ro nu se contorizeaza nimic, nici daca asculti radio accesand categoria Transmisiuni Live nu ti se contorizeaza nimic. Insa, avand in vedere ca oricum nu mai platesti depasirile de trafic (dupa cum am zis la paragraful dinainte) nu prea ai de ce sa-ti faci griji de contorizare. parerea mea e ca poti lua ce vrei, de unde vrei, poti intra pe orice site, hub, tracker, ce-o fi, ca nu se face chiar asa usor traficul ala si nu e cazul sa fii paranoic(a) in legatura cu el.

Guest adriananghel
Posted

si inca o 2 intrebari: 1. Acum 5 minute mi-a aparut pe ecran k mi-am luat 10 spyware si ca antivirusul meu nu ii poate dezinfecta.Ce pot face?

2.Din cauza antivirusului nu imi mai merge messangerul.Am dezactivat firewall-ul si merge dar nu cred k e bine sa nu il firewall. NU? va multumesc!!!!!

Posted

si io vad ca ai probleme, dar nu cu calculatorul. poate cu exprimarea. deci sa o luam prin deducere si elimare:

1.cum adica ti-a aparut pe ecran, ce program te-a informat? sa presupunem ca intr-adevar ai 10 spyware, pt a scapa de ei (sau ele hmm?) cauta 2 programe: Ad-Aware si Spybot Search&Destroy (sper ca nu o sa ne intrebi si cum se folosesc).

2.antivirusu nu are cum sa-ti blocheze messangeru, numai firewallu pt ca probabil i-ai blocat comunicarea. cauta in firewall regulile de accesare a netului a programelor si da-i permisiune mesangerului sa treaca de firewall (macar n-ai zis si tu ce firewall ai :violent: ).

dar ce tot iti explic eu aici, vorba lui nwradu, incearca butonul pe care scrie Search (oooooh what this button do? - dee dee din dexter :D )

Guest adriananghel
Posted

M-a informat Windows Security.oricum mersi.Nu ma prea pricep eu la astea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...