Stargate Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 |Bineinteles cainele, nu ai sa vezi animal mai parsiv decat felinele. :right:
Shush Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 broaste testoase :) e prea multa munca cu pisici sau caini, dar dintre cele doua prefer cainii !
m4x Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Cainele, mai ales cand sunt mici I love them :wub: :wub:
ReNuX Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 caineee :wub: e mult mai jucaus decat o pisica.. dar abia peste vreo 5 luni pot sa-mi iau.. ca atunci ma mut la casa :(
Edelweiss Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 nu imi plac cainii. se trage din copilarie, traume existentiale din cauza unei haite care era sa ma sfasie :)in schimb, iubesc pisicile. tot ce pot face rau e sa zgarie. sunt in general foarte dragalase + mult mai fluffy decat cainii. si ceea ce se spune despre ele, cum ca atunci cand te doare ceva vin si se aseaza unde te doare, absorbind energia negativa si facandu-te sa te simti mult mai bine, chiar e adevarat - testat. acum bine, ce fac pisicile cu energia negativa absorbita e alta poveste... anyways, voted cats.apropo... ce-i cu moda asta mai noua : fiecare 1 din 2 barbati trebuie sa aiba o pisica? :blink: pentru impresionat fetele cumva?
ratseloP Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 of course that my choice is : "pisica" cuz i have 2 "pisici" home :D
Gunnar Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 imi plac si cainii si pisicile..dar mai mult cainii
Zabin Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Amandoua animale sunt frumoase, dar tot cainele ar fi pe primul loc
Guest ratzujka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 cainiii bineinteles!! apropo..hello everybody OFFTOPIC: cum adica...cresa?? :violent:
Sabin Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Cainele pentru ca te intelege/gandeste mai bine. :)
Edelweiss Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 cainiii bineinteles!! apropo..hello everybody OFFTOPIC: cum adica...cresa?? :violent: nu ma pot abtine, e cel mai tare reply pe care l-am citit ever si eu m-am simtit ofensata la primul meu post :D ahilosu, cunosc din ce in ce mai multi baieti care au ca animale de companie pisici. inclusiv initiatorul topicului :) in plus, sunt destule voturi pentru pisici si stim cu totii cat de multe fete frecventeaza forumul linkmania...
Macen*Krace Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 pisica.... caini sunt tampiti shi ataca pe oricine(am 3 cicatrici de la ei)
Guest DyZ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 caini mi se par mai caterinca asa ... pisicile nu miau placut de mic asa ca ... my vote goes to ... dogs :D
Teddy[MG] Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 pisica fuge si se suie in copaci si gata a scapat lasa cainele cu buza unflata :D
oldman Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 cainiii bineinteles!! apropo..hello everybody OFFTOPIC: cum adica...cresa?? :violent: Bine ai venit printre noi. In fct de numarul de posturi vei " creste" : gradinita, scoala generala, liceu, facultate etc. Momentan esti la cresa OT: Cainele este mai inteligent si capabil de mai multa afectiune fata de pisica. Am avut o femela Doberman si vreau sa zic ca intr-adevar cainele este cel mai bun prieten al omului