Jump to content
Lord of round table

Cat vs Dog

Cine e mai fidel?  

82 members have voted

1. 1. Ce animal de companie alegeti?

• Pisica
      26
    • Cainele
      55

Recommended Posts

Posted

Pisica' :) chiar acu sta pe calorifer la caldura ..tolanita :D

am mai avut 2 cotoi :)

a si smoke asa si eu la caini cand eram mic aruncam pui d potai de la bloc in trafic

ma enervau :|

Posted

Caine.Nu te fura nimeni ;) are grija de tine , te respecta sta cu capsoru pe labute :wub: da pe cand pisica o lesinata vai de capu ei abia daca prinde soarece eu nu le suport :angry1: ele stau in casa iar cainele care e guardianul propietatii tale sta afara :(..

aha... si daca stai la bloc? il legi de clanta ?

Posted

Bravo martafoy! :right:

Martafoy se referea la un vals cu Cane Corso.

Frumoase exemplare... :wub: :rolleyes:

Pt cei sadici cu pisicile le recomand un samba ori cu dumneaei ori cu domnisoara. Distractie placuta.. :lol: ^_^

P.S. nu mi se pare amuzant sa te lauzi cu ce le faceai animalelor.. mi se pare altfel...

Posted

Pisica' :) chiar acu sta pe calorifer la caldura ..tolanita :D

am mai avut 2 cotoi :)

a si smoke asa si eu la caini cand eram mic aruncam pui d potai de la bloc in trafic

ma enervau :|

esti trist rau amice.

caini all the way.

Posted

am o pisica de 7 ani si am si un caine de 1 an si sunt niste animale foarte inteligente si se inteleg dar pisica domina mai ales daca are pui cainele nici nu trece prin casa pt ca il bate pisica !

Posted

Cainele parerea mea, sunt mai distractivi...poti de exemplu sa te duci cu el in park si sa te distrezi ((dak nu ai prieteni :P)) cu matza ce faci? stai i ncasa cu ea ? :blink:

Posted

:offtopic:

Asa si ... ?

I hate them, what`s you`re problem ?

dupa ce ca mai spui si ce tampenii mai spui mai folosesti si o engleza care lasa de dorit :)

caini ftw :) si soldat, la faza cu "orele criminale", sa stii ca depinde mult si de educatia cainelui.

sniff(cockerul meu), spre exemplu, iese seara afara si mai iese a doua zi afara, tot seara, daca nu am timp sa-l scot in timpul zilei :) asa s-a invatat si e super ok. imi si place sa ma plimb ce-i drept cu el si sa ascult muzica :P sau sa ies in parc si sa ne jucam.

sunt lucruri pe care nu poti sa le faci cu o pisica. imi plac si pisicile totusi cand sunt all cuddling and loving

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...