RaifalM3n Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Pisica' :) chiar acu sta pe calorifer la caldura ..tolanita :D am mai avut 2 cotoi :) a si smoke asa si eu la caini cand eram mic aruncam pui d potai de la bloc in trafic ma enervau
martafoy Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 am ales cainele...am acasa 2 caini...Astora sadici le doresc un vals cu un Cane Corso ! ;)
Silvinho Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Caine.Nu te fura nimeni ;) are grija de tine , te respecta sta cu capsoru pe labute :wub: da pe cand pisica o lesinata vai de capu ei abia daca prinde soarece eu nu le suport :angry1: ele stau in casa iar cainele care e guardianul propietatii tale sta afara :(..aha... si daca stai la bloc? il legi de clanta ?
vudu Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 am acasa 2 pisici si un caine! za dog is my fav
[HH]FuRy Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 caini, in special aia mari :) love great danes :D
robert03 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Bravo martafoy! :right: Martafoy se referea la un vals cu Cane Corso.Frumoase exemplare... :wub: :rolleyes:Pt cei sadici cu pisicile le recomand un samba ori cu dumneaei ori cu domnisoara. Distractie placuta.. :lol: ^_^P.S. nu mi se pare amuzant sa te lauzi cu ce le faceai animalelor.. mi se pare altfel...
Kargoth. Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Dogs rule 8->OMG parca stelistilor nu le placeau cainii :lol:
Ahilosu Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Pisica' :) chiar acu sta pe calorifer la caldura ..tolanita :D am mai avut 2 cotoi :) a si smoke asa si eu la caini cand eram mic aruncam pui d potai de la bloc in trafic ma enervau esti trist rau amice. caini all the way.
StiuCA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 am o pisica de 7 ani si am si un caine de 1 an si sunt niste animale foarte inteligente si se inteleg dar pisica domina mai ales daca are pui cainele nici nu trece prin casa pt ca il bate pisica !
ReneGade Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 doggy...i hate catz...nu stiu ce am cu ele..pur si simplu nu le suport :D
yazid Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 caine clar bleah urasc pisicileimi place doar aia GRASA si PORTOCALIE ^^^^^ e la pe la inceputul topicului pa undeva :D
BKMAXXBK Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cainele parerea mea, sunt mai distractivi...poti de exemplu sa te duci cu el in park si sa te distrezi ((dak nu ai prieteni :P)) cu matza ce faci? stai i ncasa cu ea ? :blink:
Cenzurat Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Le iubesc pe amandoua . Doar la specia canina am preferinte la rasa .
blk Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 la bunici la o pisica i`am dat foc la coada si pe alta am omorat`o ( era pui ) :right:Idiot..voted : matza
zetulescu Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Am alergie la pisici desi imi plac.......aleg cainele :)
Tigressa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Asa si ... ? I hate them, what`s you`re problem ? dupa ce ca mai spui si ce tampenii mai spui mai folosesti si o engleza care lasa de dorit :) caini ftw :) si soldat, la faza cu "orele criminale", sa stii ca depinde mult si de educatia cainelui. sniff(cockerul meu), spre exemplu, iese seara afara si mai iese a doua zi afara, tot seara, daca nu am timp sa-l scot in timpul zilei :) asa s-a invatat si e super ok. imi si place sa ma plimb ce-i drept cu el si sa ascult muzica :P sau sa ies in parc si sa ne jucam. sunt lucruri pe care nu poti sa le faci cu o pisica. imi plac si pisicile totusi cand sunt all cuddling and loving
frankie Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 CaineleDe ce ? Pisicile sunt mofturoase si nu-s bune de nimic...cainele te apara, e un bun prieten