Lord of round table Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hmm..Intre cele 2 necuvantatoare blanoase.. ce ati alege? Si daca aveti deja de ce ati ales asa? Argumentati-va alegerea Eu unul prefer pisica deoarece sunt un pic mai comod iar faptul ca un caine trebuie scos la niste ore criminale pe afara.. m-a cam speriat :whistle:
[Zzzz]TiberiuC Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 cainele..am 2 caini,nu suport pisicile nu am probleme cu scosul afara pt ca am curte
iGARFiELD Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 mai intrebi :D<- un motan gras si pufos :wub:
Tzugui Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 un caine....pisicile pur si simplu nu le suport.nu-mi plac deloccaine am mai avut (si de talie mare) si nu e chiar asa de greu sa ai grija de el. :whistle:
THuG-Radu Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 un caine....pisicile pur si simplu nu le suport.nu-mi plac deloc Word. Nici eu nu suport pisicile, nush de ce ! Rasa preferata de caine : buldog englez :wub: . Daca ash sta la casa, direct mi`ash lua un pui :D Dar la apartament .. nu prea e loc :D
Spiky2013 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 cainele clar. pisicile sunt proaste :D clar :P
robert03 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Am avut pana acum 3 pisici si 2 caini; acum am cel de-al doilea caine (de talie mica). :D Pisicile imi plac dar ma deranjeaza ca nu prea stiu sa se joace, dau mereu cu gheara, imi par un pic prostute.Am ajuns sa inteleg mai bine comportamentul unui caine; pisicile le-am avut cand eram mult mai mic si nu prea ma preocupa pe mine sa invat despre ele.un caine trebuie scos la niste ore criminale pe afaraCainele il scoti afara in functie de programul tau; nu trebuie sa iesi la ora 5 dimineata daca tu dormi la ora respectiva. Am intalnit si caini de talie mare care nu cereau sa fie scosi "la ore criminale". Totul tine de tine.. cum il obisnuiesti... Presupun ca pisica ta e mai "educata" decat altele, nu? :) In plus un caine de talie mica nu prea se simte intr-un apartament... ^_^Votat DOGS! :wub:
Lord of round table Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Dap e educata mai mult :) si f social de felul lui.Nu zic ca nu imi plac cainii am unul la munte, un lup..Dar ptr Bucuresti o pisica mi se pare ideala
Smok3 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cainele.Cel mai bun prieten al omului ! Nu suport pisicile deloc... la bunici la o pisica i`am dat foc la coada si pe alta am omorat`o ( era pui ) :right:
TyreXel Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Desii am avut vreo 4 pisici imi plac mai mult cainii :) mi-as lua un ciobanesc romanesc carpatin daca as avea casa :( Am votat cainele
Kargoth. Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Grea decizie...am si caine si pisica :-? dar cel mai probabil pisica...
Lord of round table Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Cainele.Cel mai bun prieten al omului ! Nu suport pisicile deloc... la bunici la o pisica i`am dat foc la coada si pe alta am omorat`o ( era pui ) :right:gg low iq boy
rat Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cainele.Cel mai bun prieten al omului !Nu suport pisicile deloc... la bunici la o pisica i`am dat foc la coada si pe alta am omorat`o ( era pui ) icon_thumright.gif OMFG inca se mai lauda cu asta (sick people of these days) :angry1: In fine am apartament si din pacate......... Dar mi-asi lua un caine de talie mica, pisicile numa dorm toata ziua si sunt destul de monotone!
Silvinho Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 pisica. chiar am avut una. cainele e mai greu de intretinut... trebuie sa-l scoti afara. cam nasol cu cainii
uLise Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Caine.Nu te fura nimeni ;) are grija de tine , te respecta sta cu capsoru pe labute :wub: da pe cand pisica o lesinata vai de capu ei abia daca prinde soarece eu nu le suport :angry1: ele stau in casa iar cainele care e guardianul propietatii tale sta afara :(..
Smok3 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 OMFG inca se mai lauda cu asta (sick people of these days) angry4.gif Asa si ... ? I hate them, what`s you`re problem ?
#spoitoru# Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 cainele, nu stiu de ce dar e mai dragut decat pisica :right:
sylv Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 caine ( sa il fugareasca pe garf :lol: ) Word ! ..cainele
Anubis the God Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 imi plac pisicile :D una mica si pufoasa :wub:
BlackDevil Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 desi sunt in minoritate ... pisica (desi nu ma lasa parintii) deoarece stau la bloc si caine n-as putea ... iar daca as putea sa am pisica sau caine(stand la casa) le-as avea ambele ... pisica deoarece ii mai cuddly :D