Jump to content
bLaT

de tradus un document din engleza in romana

Recommended Posts

Posted

"Doctrina Truman

Doctrina Truman a fost puseul necesar pt a schimba politica externa a Statelor Unite ale Americii; de la un sistem izolator la unul international; astfel am fost atrasi in doua razboaie de constrangere si probleme ale lumii.

Doctrina Truman a condus la o schimbare majora a politicii externe a S.U.A. incepand cu ajutorul Turciei si a Greciei, pana la influenta indirecta asupra Vietnamului si Koreei. Consecintele celui de-al doilea razboi mondial au determinat S.U.A. sa se proclame pentru combaterea comunismului din alte state. Totusi atingerea scopului nostru a trimis soldatii nostrii la moarte in Vietnam si Korea, pt o cauza inutila.

(...)

Asupra acestor intrebari se poate reflecta dar nu se poate raspunde. Un lucru este cert, oamenii nu ar trebui sa moara pt o cauza inexistenta, sau pt una care s-ar fi putut autodistruge."

Ti-am tradus primul si o parte din ultimul fragment. Pe degeaba cred ca nu poti sa ceri mai mult.

L.E.

Va rog eu mult :X traducetil va rog mult

Pardon?! :huh: :blink: Adica cum? Suntem la comanda ta? Te rog ... Vroiam sa iti mai dau un site pt documentare, insa acum nici gand de asa ceva.

Posted

Nu sunteti la comanda mea... da nu prea stiu engleza foarte bine... si as vrea sa ma ajutati...rapiti si voi o jumate din timpul vostru liber si traducetimi-l si mie va rog :(

Posted

Platesti? :mellow: Asta nu se face pe gratis..

Tu nu puteai sa iti rapesti putin din timpul tau sa inveti limba engleza? E o limba straina mai mult decat necesara in ziua de azi... De fapt daca pt limba romana nu ai avut timp.. ce sa mai ceri pt limbi straine.

Posted

Nu vreau nimic. N-am nevoie de rank pe servere de jocuri (daca la asta ai vrut sa te referi) sau de credit pe telefonul mobil. M-a deranjat modul cum ai pus problema.. pe mine cel putin..

Exista persoane care fac asta pt o suma de bani. Detalii aici si aici.

Bafta in continuare!

Over 'n out.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...