Macen*Krace Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ce zic eu: ajung in iad nu cred nici in dumnezeu nici in satana iar reincarnarea e o prostie.... pe langa asta icoanele ar trebui scoase din scoli.
blk Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 spune-mi unde scrie in biblie despre reincarnare, ca s-o reincarnat cineva sau o sa se reincarneze omg ce dovada :rofl1: eu dupa ce voi muri.. nu voi mai exista. easy as that. nu rai, nu iad, nu nimic. DACA exista dumnezeu.. atunci clar ajung in Iad.. desi nu mi-e frica de ideea asta.. Ganditi-va ca dupa ce murim (in acceptia crestina) moare doar corpul, sufletul traieste. Deci in iad ajunge sufletul omului. Acum suferintele groaznice care ni se promit in flacarile iadului nu prea pot fi reale daca nu avem un corp, nu? Nu prea poti sa arzi un suflet sau sa-i tai o mana. Astfel suferintele iadului sunt dureri ale sufletului, fapt care se traduce in tristete. Am intrebat un student la Teologie despre chestia asta si mi-a zis ca acele suferinte reprezinta regretul de a-l renega pe Dumnezeu. pai.. HA! big deal.. Iadul e mai bun decat lumea asta daca e doar atat..
LeNaRiO*PO Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 LOL..cu totii vrem in Rai , dar nu cu totii ajungem
Andy. Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Io zic ca 90% din romani ar merge in iad....la cate ori injuram pe zi nici nu e de mirare :)
Potyike Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 la cate lucruri rele am facut voi ajunge sigur in IAD
-meSSi- Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 clar la cat injura un roman pe zii :huh: ce pretentii sa ai
[HH]FuRy Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 pffff, daca as muri, cred ca as ajunge in iad, mai am de lucrat pentru a ajunge in rai, si sper ca atunci cand o sa se apropie sfarsitul sa fiu pregatit sa ajung in Rai. @Faza cu reincarnatu e o mare prostie. daca poti sa crezi in rai si iad de ce nu poti sa crezi si in reincarnare? prolly ajung in sicriu, daca ma mai ingroapa cineva ^_^
Qui-Gon Jinn Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 eu sunt printre cei care cred in asa zisa viata de dupa moarte din simplul motiv ca-mi convine sa stau si sa lenevesc o eternitate :lol: *joke*
MisterDevil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 nu vreau sa va sperii ... dar "Rai" este un sat din judetul Vaslui :)
Christian Verhulst Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ce am sa rad eu cand 63% dintre romani nu vor descoepri altceva decat viermi dupa ce mor... hahaha :). popor prost si naiv!
SeBi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 popor prost si naiv!sincer...te credeam baiat destept....acum, daca cineva crede in asa ceva, nu insemna ca este prost. Personal nu cred dar sa respectam parerile altora!
Christian Verhulst Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 domne... tu imi spui mie ca un popor care inca mai inca mai crede in comunism si iad/rai este popor intreg la cap? tu chiar nu vezi ca tara asta moare de foame dar fiecare batran are acasa o tona de biblii, icoane si alte magarii din astea false??? toti se roaga, asteapta de la dumnezeu o viata buna in loc sa faca ceva. auzi la el, ma credea baiat destept!deschideti ochii aia pentru numele lu dumnezo`!
Valek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Asta e problema romaniilor! Toti se plang si asteapta ajutor de la altii, cand ei isi pot procura o viata. Dar prefera sa se planga ca n-au bani ca sa duca o viata normala.
SeBi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Nu stiu cati ani ai tu Cristi, dar eu am 21, deci nu am fost indoctrinat cu prostiile comuniste! Stiu ca doar eu pot sa ma scot din rahat, scuzati expresia dar daca nu facem nimic, in asta suntem toti! Religia este religie, nu tinem in acest post teorii....personal nu cred in iad/rai dar cred in Dumnezeu, un dumnezeu al meu (nu merg la biserica....)...dar parca totusi.... Cand aveam 16-17 ani imi placea stilul andrei gheorghe...dar acum mi-a trecut! Iar faza cu viermii e macabra....de-aia eu ma gandesc sa fiu incinerat cand voi muri.....
napstar77 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 10 barbati in fata la poarta raiului .. vine sf Petre la ei si le zice .. care si-a inselat nevasta sa faca un pas inainte .. 9 fac un pas inainte, unu ramane pe loc. K, zice sf Petre, voi astia 9 veniti cu mine tu ala de acolo mergi in iad .. asta .. da stai frate ce-am facut .. am fost cuminte toata viata ... Fiule, pacatele se iarta dar prostia nu . B)
Maledicere Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Parerea mea e ca 63 % din romani sunt cu vaca! Cum sa crezi in ceva care nu exista? Iti tine convingerea asta stupida de foame? O vai sa nu cumva sa mananc carne ca ma duc la dreq :blink: that's dumb.......jeez.... ce sa facem? sa ascultam de altii care nu au o treaba cu viata? carora le convine ideea ca Dumnezeu a gandit ca tu sa tragi o basina sa iti intoxici familia :right: daca Dumnezeu are un plan pt toti are un plan si pt alea de avorteaza nu? deci e ok sa iti ucizi copilul care nu s-a nascut: e planul lui dumnezeu....nu? doctorii nu au nici o vina, dumnezeu le-a pus bisturiul in mana ;) that is lame ala care are un contra-argument pt ceea ce am zis e un r-tard....pt ce sa cauti o scuza pt ceva perfect logic? dumnezeu are un plan pt toti, deci nu a fost ideea mea sa fac postu asta sa imi bat p**a de dumnezeu....nu.....a fost ideea lui dumnezeu care are un plan tampit sa ma faca pe mine sa va dau un exemplu de cat e el de prost :P asta ca sa va convinga in final, prin nu stiu ce mijloace, sa credeti si mai mult in el......grow up kids credeti si voi in potcoave, trifoi sau ca si mine, in propriile voastre forte :right: nu va luati in orice caz dupa cel mai religios om de pe pamant, Papa, care nici macar nu a avut bunu-simt sa citeasca Biblia ;)
napstar77 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 10 femei in fata la poarta raiului vine sf Petre la ele ... care din voi si-a inselat barbatul sa faca un pas inainte ... 9 fac un pas inainte una ramane pe loc ... zice sf Petre ... chemati-o si pe aia ca-i surda B)
Carp Angler Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 sa fim realistinu cre ca e vrunu paici sau printre noi care nu a pacatuit ;)
andypopa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ce am sa rad eu cand 63% dintre romani nu vor descoepri altceva decat viermi dupa ce mor... hahaha :). popor prost si naiv!Mwahahaha! Foolish mortals!Eu nu-mi pun probleme existentiale de genul asta din varii motive, that doesn't mean I just go around killing people. Actually I don't go around doing anything evil.
SeBi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ok...faceti offiline. Nu vad de ce este gresit sa crezi in ceva. Voi, astia care sustineti atat de tare ca nu exista Dumnezeu...cati ani aveti? Pe bune, cred ca asta conteaza mai putin. De ce nu va ganditi ca ne este mai usor sa privim moartea ca pe o trecere intr-o lume mai buna decat sa ne gandim ca nu va mai fi nimic, decat un mare gol.... Personal, cred (vreau sa cred) ca exista o a 4-a dimensiune....care, nu se numeste Rai sau Iad, dar prefer sa cred ca exista!
Kargoth. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Toti care nu vor sa mearga in rai/iad pot sa mearga in SummerLand :lol: ...locuri sunt destule :P
The Connection Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ummm...cei care spun :Murit si atat.......nu e cam ciudat? Cand mori ce faci?Nu mai existi si ce? Vezi black? Stai asa......si..........vezi negru?Also :Cineva a spus aici ca daca ajungem in i*d singurul chin ar fi ca l-am dezamagit ( sau nu stiu cum a spus ...ceva de genul acesa ) pe Dumnezeu . Asta pentru mine e un chin groaznic...........el m-a creat si acum eu il dezamagesc. Dar ma intreb.....cei muti cum isi spun pacatele? Prin semne? Dar cei paralizati si muti?EDit : nu stiu unde ajung...presupun ca daca fac ceva in fiata, muncesc corect si cred in Dumnezeu toata viata voi ajunge in rai , indiferent daca am pacatuit.....asta daca nu am pacatuit grav : kill etc.. ...<<< Si asta clar nu fac !
SeBi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Da, desi nu exista o ratiune, o explicatie pe care noi sa o putem intelege, ne place sa credem in ceva, sa stim ca exista ceva frumos dupa moarte. Ma gandesc de multe ori ca nu suntem in stare sa intelegem decat foarte putine lucruri...fiti atenti , cu toata tehnologia de astazi mor milioane de oameni de candcer si SIDA...