Smok3 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Doriti o seara romantica doar tu cu prietena/prietenul la voi acasa , care credeti ca este cel mai potrivit afrodisiac ? sau cum faceti ca acea seara sa fie de neuitat pt. el/ea ? Vreau Metode, Ideii :D :right: :photo:
Raul Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Cel mai bun afrodisiac mi se pare a fi niste fructe gen banane, capsuni poate chiar niste portocale sau mandarine si ca sa fac aceea seara de neuitat pentru ea as incerca sa o duc intr-un loc unic care sa ne amintim amandoi placut despre acel loc mereu si de ce sa incerc sa o surprind acolo cu o surpriza
Xellos Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 din cate stiu vinul este cel mai 'puternic afrodisiac :) (nu in excess :\, atunci e altceva )incearca si cateva melodii lenteanyway : fii original, cu siguranta nu vrei sa faci ce a facut fostul ei iubit (sau celalalt, sau celalalt ...)pt ca va avea un 'deja-vu' si pt mine e enervant sentimentu asta; stai relaxat :)
THuG-Radu Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Iei coarnele de la ceva insecta, imi scapa acuma numele, le sfarmi ca sa se faca, ca sa si prafu, le bagi in sucul/vinul/bautura partenerei, si pregates`te pentru o noapte pe care n`o s`o uiti !
iReal Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 da , radasca :lol:vin , lumanari , muzica buna in surdina :)
iNm Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Iei coarnele de la ceva insecta, imi scapa acuma numele, le sfarmi ca sa se faca, ca sa si prafu, le bagi in sucul/vinul/bautura partenerei, si pregates`te pentru o noapte pe care n`o s`o uiti ! hai cu radasca :D :rofl1: p.s vin lumanari niste flori
THuG-Radu Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 radasca ? lolAsaaaaaaaaaaaaa radasca ! :D Imi scapa numele ! :)Iei coarnele, le sfarmi, in bautura cu ele, si te omoara femeia :D In sensu bun al cuvantului :wub:@off-topicZ3r0, ala din avataru tau seamana cu un fost coleg de clasa de`a meu ! :rofl1:
Guest [HH]Kullstfu Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 vin rosu + lumanari , eventual si o cutie cu bomboane ..
StiuCA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Hmmm ar fi o kestie garantata dar nu pot sa scriu aici !!! ( un student la medicina si un gigolo au garantat faza asta) -mirosul conteaza ff mult depinde ce parfum aveti exista anumite parfumuri care contin anumite substante pe care le emana si barbatul in anumite parti ale corpului si care daca va vine sa credeti activeaza orice femeie :D
ReneGade Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Uhm.. ceva de baut (sampanie sau vin) + lumanari si ceva betze dalea care miros :D
Thade Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hmmm ar fi o kestie garantata dar nu pot sa scriu aici !!! ( un student la medicina si un gigolo au garantat faza asta) -mirosul conteaza ff mult depinde ce parfum aveti exista anumite parfumuri care contin anumite substante pe care le emana si barbatul in anumite parti ale corpului si care daca va vine sa credeti activeaza orice femeie :Dadica.. basina cu reactie la gaura sau cum vine asta?
yazid Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Iei coarnele de la ceva insecta, imi scapa acuma numele, le sfarmi ca sa se faca, ca sa si prafu, le bagi in sucul/vinul/bautura partenerei, si pregates`te pentru o noapte pe care n`o s`o uiti ! ROFL duma cu insecta aia o auzisem acu vro 10 ani ON TOPIC vin rosu mult de tot hai gata ca deja zici ca dorm pa forum :)
CrashOver Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 radasca ? lol :rofl1: ...lumanari + sampanie :P
Sequenz 31 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 vin :X si fructe :Do inseli pe camy ? :sef:
WaH ^ MaTuX Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 hai cu radasca :D :rofl1: p.s vin lumanari niste flori ce romantic e $ :wub: Lasa'ne cu radasca :rofl1: :ceuameni: Trandafiri albi :D & Sampanie :wub: :cool2:
Stargate Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Niste trandafiri rosii si o sticla de vin...petale pierdute pe pat...
InGeLiTzA*LeA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ceva muzica slaba pe fundal, intr-o lumina slaba de la niste lumanari, cu ceva vin si cico / fructe ... si nici trandafirii ( si florile in general ) nu sunt de aruncat la o asemenea intalnire :wub: :wub: :wub:
ged Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Lasati fanteziile , treceti la subiect si faceti ce va vine in minte atunci pe moment fara planuri , ati ajuns singuri unde ati ajuns amandoi aveti acelasi scop si va doriti asta , fa-o sa se simta bine cum nu sa mai simtit niciodata si cu siguranta asta si are nevoie nu de lumanari radasca si alte balariii .
Potyike Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 parfum cu feromon :) , in rest lumanari si vin bun