IceMan Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Saptamina aceasta va cadea prima ninsoare pe arii extinse. Totodata, temperaturile vor scadea pina la -10 grade Celsius. De miine vine iarna, potrivit meteorologilor. "Vremea se va raci, astfel ca temperaturile vor fi cuprinse intre -4 si +4 grade Celsius, iar spre sfirsitul saptaminii, minimele vor ajunge pina la -10 grade Celsius", a declarat meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie. Totodata, in noaptea de marti spre miercuri va ninge in toata tara, insa sanse ca zapada sa se depuna sint putine. "Pamintul este foarte cald, din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioada. Doar in zonele de munte pamintul va fi acoperit de zapada", a explicat meteorologul. Azi, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, va convoca Comandamentul de deszapezire pentru a verifica daca este pregatit de interventie. Sursa: Stiri
m4x Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 doamne ajuta iceman :D :pray: :pray: numa sa fie asa
C0$T3L Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 sa dea domnu sa fie asa, vreau ca de craciun si de revelion sa fie zapada :)
Lord of round table Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 pff.. cand ma bucuram si eu ca scap... apare si ninsoarea...:( vaisiamar
Gandalf Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Foarte bine, sa ninga si in seara de Craciun la greu :D
Qui-Gon Jinn Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 de va fi asa cum zici tu, mi se va indeplini visul...asa e bine de sarbatori :) cu ninsoare...(visul meu :wub: )
Kargoth. Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Let the snow come :D ...pacat ca la Resita ploua acuma de rupe <_<
#spoitoru# Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 mda...si la Hateg ploua si nu e prea frig, nu prea cred ca ninge la noapte sau maine :violent:
Guest [HH]Kullstfu Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 pfoai...hai cu ninsoarea aia odata..ca vreau sa ma tund chelbos :D
Shush Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nu nu nu ... nu vreau zapada (decat in statiunile montane) sa ma pot bucura si eu de permisul proapat obtinut !