Jump to content
Lord of round table

Amici sau straini?

Recommended Posts

Posted

Se termina o relatie cat de cat serioasa.. Nu ma refer la aventuri sau la ceva de o saptamana.. In ce relatii ramaneti cu fostul partener?..Amici mai departe sau straini total?:)

PS daca actualul partener va solicita sa terminati relatia de amicitie cu fosul / fosta.. ce faceti?

PS Lancelot aici :error:

Posted

Depinde... de obicei raman in relatii destul de bune, dar distante . Iesiri numai daca am vreun interes in treaba asta, discutii la nivel strict platonic (nici unul banuiesc ca nu vrea sa isi aduca aminte de good old days, mie una imi place sa las trecutul acolo unde ii e locul).

Cat despre actualul... uhm.. trebuie sa accepte ca nu imi poate schimba trecutul si ramane la latitudinea mea sa il fac sa se simta indeajuns de sigur pe pozitii incat sa nu se simta amenintat de orice amicitie as avea cu vreun fost.

Posted

Depinde cel mai mult de cum s-a terminat relatia respectiva...in cazul meu...toate au fost cam din cauza mea(I'm a pig I know ^_^)...asa ca nush cat de mult au mai vrut sa fim "amici"...

Posted

cel mai probabil depinde de la persoana la persoana, nu cred ca exista o regula clara...dar in mod clar depinde de modul cum s-a terminat relatia...

Posted

depinde ! daca o fata are fosti prieteni multi depinde cum e actualul -gelos,intelegator, posesiv - eu cred ca daca relatia a fost serioasa ar trb macar sa mai vb ! am zis depinde ! eu unul sa nu aud de fosti prieteni pt ca m-am saturat la inceput era oki (am o rel de 1 2 luni cu colega de banca) dar dupa un timp ma enerva ca ii trimeteau tot felul de baieti mesaje si telefoane si normal ca am pus piciorul in prag ! Nu sunt ciudat ii cunosc fosti prieteni cu

multi m-am imprietenit dar are si omu o limita !

Posted

Mai stiu si eu faze d-astea gen "ne despartim dar ramanem amici ok?" si cand se vad pe strada fug unul de celalalt sau nu se baga inseamna, eu nu raman nici amic nici strain, doar indiferent, viata merge inainte, nu exista doar o fata, nu exista doar un baiat... desi cand ai o relatie buna, stabila, nu-ti poti inchipui viitorul fara ea ceea ce mi se pare absolut normal.

n-am ramas in niciun fel cu fosta prietena

Posted

Amici o perioada si pe urma parteneri de sex ocazional :whistle: Daca ai fost cu persoana respectiva inseamna ca-ti place de ea nu?

Concluzie: lasati loc de buna ziua. Nu se stie nici o data cand o sa ai nevoie de o rezerva ;)

Posted

Amici o perioada si pe urma parteneri de sex ocazional :whistle: Daca ai fost cu persoana respectiva inseamna ca-ti place de ea nu?

Concluzie: lasati loc de buna ziua. Nu se stie nici o data cand o sa ai nevoie de o rezerva ;)

De ce gandim noi la fel oare ? :cool2: =)) me2

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...