skydiver Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 In legatura cu traficul de pe luna aprilie:Sintem in data de 9 si am 1,2 gb-stiu ca nu conteaza cantitatea.In schimb stiu sigur ce am descarcat(nu mai mult de 300 mb-ma chinui sa descarc un film de 2 saptamini dar cu viteza de sub 1 kbs nu stiu cind se va termina) Descarc 80% de pe repnet(baia-mare),zice-se trafic necontorizat! Va dau ex data de 8 apr: am inchi calc pe la ora 23.Azi cind am vizualizat traficul aveam intre 23 si 00 aprox 290 mb.Nu m-ar deranja daca as avea viteza mult promisa. Am avut 32 kbs numai in 1 si 2 pentru un dld de 35 mb,atit.Cam putin chiar si pentru cei 9 $(fara t.v.a.) Dati-mi va rog solutii,inafara de a intra cu buldozerul in sediul RDS. PS:sistemul functioneaza bine(nu este virusat) cu exceptia dld-ului.
rats Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 băi fraţilor... sunteti batuti in cap? suna-i dracu pe aia de la rds daca ai probleme cu ei....
Kane Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Hai ma, las-o balta. Probabil ai folosit programe de filesharing..si nu uita si upload-ul e tot trafic. Si eu sunt din Baia Mare si nu am probleme de genul asta. Fi tu mai atent la ce aduci si de unde. Am patit asa ceva cand am adus un video cu iMesh, fisierul avea vreo 500 MB dar traficul a urcat cam cu 1 GB fiindca il lasasem peste noapte si faceau altii upload.
DarkBringer Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 lol are dreptate ma ...eu le numesc buguri ..de exemplu eu m-am jucat de multe ori si nu mi sa pus nimik aveam trafic 0 in conditiile in care jucasem o zi intreaga si asta nu o data...plus ca am prieteni care au avut aceleasi probleme numai ca la noi nu se punea asta e RDS = RANDOM DISCONNECTING SISTEM
shdhat Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Slim-Shady: 8. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea Homepage. In caz contrar, moderatorii acestui forum isi rezerva dreptul de a modifica semnaturile contraveniente. Intrebare: mai respecta cineva regulamentul Linkmania ?
rats Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 regulamentul a fost scris de KIZ pe vreama cand nu era BB activat in semnatura. cred ca asta-i cea mai nesemnificativa regula, si daca deranjeaza pe un moderator, rog sa-mi spuna si o voi scoate personal...
shdhat Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Din cate stiu un regulament nu are reguli mai importante si reguli mai putin importante. Pentru publiciate exista o rubrica speciala in forumul Linkmania. Sau pentru membrii neprivilegiati cel putin.
payneinc Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 nu esti singurul .. mie imi mere netul cu 4-5 KBps .. si pe 4 aprilie deja aveam 2 GB trafic.. poti sa suni la rds tehnic cta pana ti cade mana.. nu ti raspunde nicii draq.. decat sa ai mare bafta. mi-e mi-a raspuns ieri si cand l-am luat la rost ca de ce nu mi mere internetul s-a facut ca nu aude , si mi-a inchis telefonul ! am dat redial , dupa 1 sec, si suna ocupat. si la fel urmatoarea ora numai ocupat a sunat. iar la celalalt numar puteai sa suni linistit ca nu raspundea nimeni. si la emailuri nu-ti raspunde nimeni !
skydiver Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 Multumesc baieti,mi-ati fost de ajutor. @Rebel ,fi sigur ca nu postez aiurea dar am intrebat doar, n-am dat cu parul. Am vrut doar sa stiu daca mai sint sau,au mai fost si altii in asemenea situatie si inafara de telefoanele catre RDS mai sint si alte solutii(luni voi fi calare pe ei). Din partea mea se poate inchide topicul.
payneinc Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 eu zic sa iei si o bata cu tine.. o drujba ceva... eu dupa ce am fost sa ma cert cu ei, mi-au taiat netul 2 ore.. dupa ce am iesit din birou de la ei.. nesimtiti !
Guest adriananghel Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Asta e adevarul.Viteza internetului promis in contract e o mare vrajeala.Aseara am downloadat cu 2.97 KB/s.
dark jedi master Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Dati-mi va rog solutii,inafara de a intra cu buldozerul in sediul RDS.. Cu ce program contorizezi traficul?
skydiver Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 . Cu ce program contorizezi traficul? Nu am un program de contorizat special traficul-sau eu nu stiu.Intru pe linkmania la "contul meu" pur si simplu.
Guest adriananghel Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Daca tot s-a deschis topicul asta as vrea sa intreb si eu ceva: Am intrat pe contul meu de pe rdslink sa vad cat trafic am facut dar nu imi arata doar pana ii ziua de 6.Si imi arata k am facut doar 0.01 mb numai k eu stiu k am downloadat de vreo 10 mb.Stiti ceva???Va multumesc si sper sa nu va suparati.
Trex Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Daca tot s-a deschis topicul asta as vrea sa intreb si eu ceva: Am intrat pe contul meu de pe rdslink sa vad cat trafic am facut dar nu imi arata doar pana ii ziua de 6.Si imi arata k am facut doar 0.01 mb numai k eu stiu k am downloadat de vreo 10 mb.Stiti ceva???Va multumesc si sper sa nu va suparati. Nu e nici un fel de problema, o sa-ti apara si ceilalti 10mb. in pagina de trafic. Aceeasi problema am avut-o si eu la inceput dar acuma vad ca si-a revenit la normal. Oricum nu te mai intereseaza traficul facut pe luna respectiva ca doar este nelimitat P.S => Pentru a afla mai multe detalii in legatura cu oferta 'trafic nelimitat' intra pe http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=5392
skydiver Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 Am inlocuit azi dc++0.4xxx cu strong dc++ si vad o imbunatatire evidenta.S-ar putea ca asta sa fi fost problema(dc++ nu mai prindea nimic) Daca stiti ceva setari strong dc++ pt un dld mai bun va rog sa postati. :beer:
alinush_83 Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Daca tot s-a deschis topicul asta as vrea sa intreb si eu ceva: Am intrat pe contul meu de pe rdslink sa vad cat trafic am facut dar nu imi arata doar pana ii ziua de 6.Si imi arata k am facut doar 0.01 mb numai k eu stiu k am downloadat de vreo 10 mb.Stiti ceva???Va multumesc si sper sa nu va suparati. uite sa iti spun o chestie, la noi in slatina se intampla un lucru foarte ciudat de la 1 februarie (de cand a intrat oferta in vigoare). de exemplu mie in luna aprilie contul de pe rds imi arata 67.63 mb, pana pe 4 aprilie - si atat, 4 este ultima zi din aprilie. luna trecuta de exemplu am facut 166.45 mb, desi am luat de pe net in jur de 3 gb. deci... (de ce nu contorizau asa si inainte de introducerea ofertei). dar ce sa mai, nu va mai vaietati ca va contorizeaza sau nu, totusi aveti trafic nelimitat, nu? si in plus la mine merge destul de bine netul. de pe hub-ul din slatina da jos si cu 28-29 kb/s, bine asta foarte rar, dar se intampla. in general nu scade sub 20kb/s. (toate astea dupa ce mi-au schimbat modemul ca au constatat ca nu mergea prea bine :dontknow: )