Jump to content
Nimeni

Wii face "victime"

Recommended Posts

Posted

Se pare că şi consola Wii de la Nintendo are probleme. Nu e vorba de probleme de compatibilitate ca la Sony PlayStation3, ci pur şi simplu de faptul că mai mulţi utilizatori au "reuşit" să îşi spargă televizoarele sau ferestrele în timpul jocului, după ce controllerul wireless le-a alunecat din mână.

Deşi consola a fost lansată recent, mai mulţi utilizatori s-au plâns deja de faptul că controllerul wireless are o coardă de ataşare foarte subţire care se poate rupe în timpul jocului. Drept urmare, controllerul zboară prin încăpere şi nu de puţine ori se opreşte direct în ecranul televizorului.

Deşi pare incredibil, a fost creat chiar şi un site special, Wiihaveaproblem.com, pe care sunt postate mai multe fotografii cu televizoare şi aparatură distruse în acest fel.

Problema pare să fie cauzată de modul în care utilizatorii interacţionează cu Wii. Controllerul wireless senzitiv la mişcare le solicită utilizatorilor să îl mişte ca pe o sabie pentru a controla jocul.

Vispi Bhopti, de la Nintendo Australia, spune că problema nu se datorează calităţii materialelor, ci modului în care consola este utilizată. "Nintendo a efectuat mai multe teste înainte de lansare, dar se pare că oamenii joacă mult mai intens decât am anticipat", a declarat el.

Bhopti a adăugat că mişcările prea bruşte şi lăsarea din mână a controllerului pot rezulta în suprasolicitarea şi ruperea coardei de ataşare.

Sursa:Click

Posted

oare de ce nu ma mira sa aud asta

Dar se pare că oamenii joacă mult mai intens decât am anticipat

Peste tot sunt maniaci de traiesc pur si simplu jocurile :comp1:

Posted

de dhomne .. au bani .. isi permit ... daca un roman ... modest ar primi asa ceva .. l'ar tine in "puf" ;)

ai dreptate insa cred ca aceste "mici" incidente fac parte din distractia jocului :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...