Lancelot Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hmm telurile voastre? Dorintele pentru noul an? La ce va asteptai de la viata? Si ce e mai important.. ce faceti voi pentru a va indeplini visele? Eu unul lupt sa imi colorez viata in culori vii si sa imi elimin timpii morti :)
Shush Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pai pt anul care vine telurile mele ar fi bacu-ul si admiterea :DPe termen mai lung vreau sa lupt pentru a imbunatatii imaginea Romaniei in lume si astfel sa-mi asigur un viitor mai bun ! (nu mint :P )
rat Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 De pe acum mucesc sa fiu cineva in viata, si pe vitor ash vrea sa am si rezulatate de pe munca asta, yup thats right MONEY, and a lot of it! :banana:
Raul Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pai ce sa zic de la anu viata mea se va schimba mult si asta depinde numai de mine pe langa ca ajung la majorat dar mai important anul urmator trebuie sa invat multa informatica pentru un atestat care va fi foarte, important pentru mine si ce voi face de acum incolo, deci imi propun sa pun burta pe carte serios.
#spoitoru# Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 eu pentru noul an imi propun sa iau examenul de capacitate peste nota 9 si sa intru la liceu la profilul mate-info.
sylv Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 sa imi iau capacitatea...sa intru la un liceu bun ..si din vara sa plec la fotbal in turcia :wub: !
Kargoth. Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Uhm...as vrea sa iau bacul cu o medie buna...intre 8 si 9...dar sa nu invat mai mult decat fac acuma(adica aproape 0) :lol:
iNm Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 sa ajung in bac sa il iau sa ma inscriu la o faculta cat de cat decenta :) si sa prind o slujba platita bine fara sa ajung acasa stors de toate puterile :) ( ceva gen office job :D )
Smok3 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 uhhh.... poi sa iau bacu sa ma incriu la o facultate sa imi gasesc un servici si sa am banii mei sa nu depind de nimeni ... :D
blk Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 sa fiu la fel cum sunt acum.. sa nu las lumea care ma inconjoara sa ma schimbe sau sa imi modifice principiile
robert03 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 De la noul an imi doresc in primul rand sa fiu sanatos; atat eu cat si familia mea. Viata de aici inainte? Hmm.. sper sa termin cu brio (adica licentiat) facultatea pe care o urmez, sa reusesc sa imi deschid propria afacere in 1-2 ani de zile, sa imi intemeiez o familie... Eh.. sunt multe; astea poate ar fi linile generale..Ce fac eu pt a-mi indeplini visele? Muncesc.. in momentul de fata sunt spre sfarsitul anilor petrecuti invatand, urmeaza in scurt timp munca propriu-zisa.. Am ajuns pana acum aici pe munca mea.. sper sa merg mai departe la fel de bine..
Guest dumi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cum va vedeti viata de aici inainte?Eu o vad frumoasa ca nu-mi lipseste nimik , insa altii chiar :dontknow:
Mehico Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pt anu care urmeaza: sa nu ma transfere diriga <_<Si p viitor... sa continuu si mai bine cu basketu B)
Ahilosu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pt anu care urmeaza: sa nu ma transfere diriga <_<Si p viitor... sa continuu si mai bine cu basketu B)pai cum continui acum? detalii :Ddeocamdata sunt pe drumul cel bun, atat profesional, sentimental cat si....in activitatile celelalte.
THuG-Radu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Sa fac 30 de credite la facultate, ca sa trec anul ! :rofl1:
Mehico Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 pai cum continui acum? detalii :Ddeocamdata sunt pe drumul cel bun, atat profesional, sentimental cat si....in activitatile celelalte.Momentan... ekipa liceului, antrenamente... si dinastea :D vreau sa joc si mai bine :P
Whatevbla Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 sunt cam pesimist...voi fi un maturator de strada fara casa/familie/bani, voi fi si alcoolist pe de asupra, asa ca voi depresiv si ma voi sinucide...abia astept :( sau...daca nu voi fi asta...voi fi un tiran care va cuceri intreaga lume si voi veti fi sclavii mei
Daedalus Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cred ca ma duc la criminalistica, daca este despre studii... In rest, ma voi insura, happy family.
Potyike Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hm.. sa termin clasa a 10-a :) (nu ca ar fii greu) :D
m4x Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 sa termin liceul... :) si facultatea apoi mai vad eu
ShadyMonto Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pai bac-ul ca bac-u' ..sa-l iau cu cat am nevoie numai sa intru la fara plata la petrochimie (draq stie cu ce medie se intra si pe acolo)
AlinRoscat Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Sa ma apuc de munca ca sa nu mai depind de parinti si daca se poate sa ma mut cu pritena pana la sfarsitul anului :)
Adi Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 hm.. sa termin clasa a 10-a :) (nu ca ar fii greu) :Dsa ajung la liceul grigore moisil :D (liceu de informatica, usor de zis, greu de facut:)) iti trebe 9,50 sa intrii) :D nu ca is tocilar sau ceva.... asta ar fi drumul meu
iReal Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ieri am luat o decizie importanta :) legat de viitoru meu si ma simt mai bine acum :) ca stiu ce o sa fac si ce ma asteapta