LeNaRiO*PO Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Am deschis acest topic avand deficiente in alegerea unui anti-perspirant solid sau lichid eficient..Deocamdata am remarcat Mennen Speed-Stick 24/7 ( sincer am fost deranjat pt ca are un miros ciudat )dar astept si optiunile altora..Deci nu parfumul sa conteze..important e sa reziste..Precizati si daca e solid , lichid , gel sau cu bila.Topicul a fost inspirat de pe forumul Softpedia.
#spoitoru# Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 eu prefer Mennen Speed-Stick 24/7, nu mi se pare ca e ciudat mirosul si nu transpir rau :cool2:
gBr Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Minunati mai sunteti ma unii dintre voi :) eu personal folosesc Rexona sensitive for men cu extracte de capsuni )))))))
LeNaRiO*PO Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 ok..mai astept cateva pareri..sa vedem si opiniile altora..pe forumul softpedia are vreo 4 pagini topicu
sylv Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 eu prefer Mennen Speed-Stick 24/7, nu mi se pare ca e ciudat mirosul si nu transpir rau :cool2:word !nu stiu ce miros simti tu ..mie chiar imi place cum miroase..+ ca e foarte eficient .
Guest [HH]Kullstfu Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Rexona for Men - Extreme Protection (spray) 1 data pe zi e de ajuns sa te dai (works for me :P )
THuG-Radu Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Nivea for men DRY sau aqua cool.Astea ca deodorante :D Nu folosesc spray`uri ! :D
iNm Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 extracte de capsuni ))))))) :rofl1: sari cu capsuna OT : blue de la avon
frankie Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cumparati Body Series de la Amway si va promit ca uitati de mennen sau alte anti-perspirante. Stiu ca ma dau dimineata si cand vin de la liceu dupa ore de sport si altele nu miros a transpiratie pe unde ma dau. It rocks ! (e pt femei si pt barbati, miroase misto).
LeNaRiO*PO Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Mennen 24/7 probabil am eu alta aroma ca miroase ciudat sau mie nu imi place. ( am fresh rush) voi ce aroma aveti ?
Shush Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Mennen Speed-Stick 24/7 ... pentru miros folosesc parfum :D
L!nuX Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 O sa deschidem thred pentru crema de ras , pasta de dinti , guma de mestecat , marca de chiloti pe care sa o cumparam , gelul de dush si de ce nu sampon . Fiti seriosi !
Ghiba Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Am deschis acest topic avand deficiente in alegerea unui anti-perspirant solid sau lichid eficient..Deocamdata am remarcat Mennen Speed-Stick 24/7 ( sincer am fost deranjat pt ca are un miros ciudat )dar astept si optiunile altora..Deci nu parfumul sa conteze..important e sa reziste.. Precizati si daca e solid , lichid , gel sau cu bila. Topicul a fost inspirat de pe forumul Softpedia. amuzant !!! :D apropo ala cu bila e tot lichid , ori am eu un lapsus ori ala cu bila e singurul lichid Inainte sa folosesti anti-perspirantul tau, incearca sa dai cu apa si sapun, poate n-o sa mai miroasa asa :) Si btw, n-o sa fii mai interesant daca precizezi ca e de pe softpedia topicu. Ontopic : Folosesc deodorant Mennen Speed Stick Power Of Nature ( Volcano ) si pentru miros parfum....asta iarna.... iar vara anti-perspirantele alea care seamana cu un baton de sapun, dupa mine alea sunt cele mai bune... :)
LeNaRiO*PO Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ghiba..eu ma spal la sub-brat de 2 ori pe zi in caz ca nu stiai...probabil am alta aroma de mennen si de aceea are miros ciudat
Sp4wN`19 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 O sa deschidem thred pentru crema de ras , pasta de dinti , guma de mestecat , marca de chiloti pe care sa o cumparam , gelul de dush si de ce nu sampon . Fiti seriosi !are dreptatewtf