Jump to content
LeNaRiO*PO

Anti-Perspirant

Recommended Posts

Posted

Am deschis acest topic avand deficiente in alegerea unui anti-perspirant solid sau lichid eficient..Deocamdata am remarcat Mennen Speed-Stick 24/7 ( sincer am fost deranjat pt ca are un miros ciudat )dar astept si optiunile altora..Deci nu parfumul sa conteze..important e sa reziste..

Precizati si daca e solid , lichid , gel sau cu bila.

Topicul a fost inspirat de pe forumul Softpedia.

Posted

Minunati mai sunteti ma unii dintre voi :) eu personal folosesc Rexona sensitive for men cu extracte de capsuni =)))))))))

Posted

eu prefer Mennen Speed-Stick 24/7, nu mi se pare ca e ciudat mirosul si nu transpir rau :cool2:

word !

nu stiu ce miros simti tu ..mie chiar imi place cum miroase..+ ca e foarte eficient .

Guest [HH]Kullstfu
Posted

Rexona for Men - Extreme Protection (spray) 1 data pe zi e de ajuns sa te dai (works for me :P )

Posted

Cumparati Body Series de la Amway si va promit ca uitati de mennen sau alte anti-perspirante. Stiu ca ma dau dimineata si cand vin de la liceu dupa ore de sport si altele nu miros a transpiratie pe unde ma dau. It rocks ! (e pt femei si pt barbati, miroase misto).

Posted

O sa deschidem thred pentru crema de ras , pasta de dinti , guma de mestecat , marca de chiloti pe care sa o cumparam , gelul de dush si de ce nu sampon . Fiti seriosi !

Posted

Am deschis acest topic avand deficiente in alegerea unui anti-perspirant solid sau lichid eficient..Deocamdata am remarcat Mennen Speed-Stick 24/7 ( sincer am fost deranjat pt ca are un miros ciudat )dar astept si optiunile altora..Deci nu parfumul sa conteze..important e sa reziste..

Precizati si daca e solid , lichid , gel sau cu bila.

Topicul a fost inspirat de pe forumul Softpedia.

amuzant !!! :D

apropo ala cu bila e tot lichid :|, ori am eu un lapsus ori ala cu bila e singurul lichid :|

Inainte sa folosesti anti-perspirantul tau, incearca sa dai cu apa si sapun, poate n-o sa mai miroasa asa :)

Si btw, n-o sa fii mai interesant daca precizezi ca e de pe softpedia topicu.

Ontopic : Folosesc deodorant Mennen Speed Stick Power Of Nature ( Volcano ) si pentru miros parfum....asta iarna.... iar vara anti-perspirantele alea care seamana cu un baton de sapun, dupa mine alea sunt cele mai bune... :)

Posted

O sa deschidem thred pentru crema de ras , pasta de dinti , guma de mestecat , marca de chiloti pe care sa o cumparam , gelul de dush si de ce nu sampon . Fiti seriosi !

are dreptate

wtf

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...