Jump to content
Nimeni

Din 2007, tinerii care vor cumpăra ferme vor primi o primă de 55.000 de euro

Recommended Posts

Posted

Tinerii care achizitioneaza ferme vor primi, de anul viitor, o prima de instalare in mediul rural de pana la 55.000 euro, din Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala (FEADR) al Uniunii Europene, a declarat, ieri, agentiei Mediafax, secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Danut Apetrei.

Banii sunt destinati dezvoltarii afacerii si incurajarii tinerilor antreprenori, iar masura este inclusa in Planul National de Dezvoltare Rurala (PNDR)", a afirmat Apetrei.

El a adaugat ca o alta masura din plan prevede posibilitatea de pensionare anticipata pentru persoanele care lucreaza in agricultura.

"Agricultorii ar putea beneficia de aceasta masura incepand cu 2009 - 2010", a spus secretarul de stat. Romania va primi, in perioada 2007 - 2013, fonduri de opt miliarde euro de la UE, pentru dezvoltare rurala, din FEADR.

Sursa:Click

Posted

Ca romania este o tara agrara, trebuie si dovedit, mai ales ca majoritatea au fugit in oras unde pe vremuri alergau cainii cu covrigi in coada.

Acum i-a exterminat Basescu si asa se face o intoarcere la origini.

Sper sa aibe efect si sa restabileasca echilibrul distrus de o asa zisa industrie profitabila care a functionat fortat in anii comunismului.

Posted

Daca chiar s-ar da asa multi bani ... s-ar muta toata lumea la tara :)

nu stiu daca ti-ar place sa incepi o ferma, pt. ca prima data ar trebui sa te ocupi u de ea, si ar trebui sa te ocupi de vaci, porci, gaini, etc. :P eu nu cred ca as da viata de la oras pe cea de la tara, chiar daca am mai multi bani acolo...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...